Eheliw15

Medlem
 • Content count

  779
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Eheliw15 last won the day on October 28 2015

Eheliw15 had the most liked content!

Community Reputation

33 Excellent

About Eheliw15

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 03/09/1988

Profile Information

 • Vielses dato
  16.05.2015
 • Type vielse
  Borgerlig
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Sommerhuset ved Limfjorden

Recent Profile Visitors

1,787 profile views
 1. Kæmpe stort tillykke med bryllupet i lørdags. jeg håber at i havde en fantastisk dag lige som i drømte om. jeg glæder mig til billeder :-)
 2. Hejsa :-) Der bliver KUN viet på rådhuset i Aalborg. Desværre. Vi ville nemlig have haft en ude i haven fra Aalborg Kommune, men desværre. Heldigvis kunne en fra MariagerFjord KOmmune få tilladelse til at vie i Aalborg kommune. Måske det var en ide??? der er jeg så ikke lige så up to date mht steder det må lade sig gøre. Held og lykke....
 3. Vi blev gift på vores 12,5 års kærestedag - 16.05.2015. Min mand friede den 17.05.2014 så vi nåede lige akkurat at blive gift inden et år. Det er lidt sjovt.
 4. Hello ladies 😍 Da jeg så dette på Facebook kom jeg til at tænke på jer og jeres flotte sko 😀 Lola Ramona laver nu altså bare lækre sko. Go crazy 😜 http://shop.kjoledamen.no/specials
 5. SKØNNE BILLEDER!!!!!! Der er intet der hedder for mange billeder på BK.
 6. Stort tillykke med bryllupsdagen
 7. Jeg fik min i Lilly for 1800 kr. og slør købte jeg herinde til 300 kr ca. Så det kan sagtens lade sig gøre :-) Held og lykke med jagten
 8. Jeg købte min 5 måneder før ca. og den hang bare i butikken i dragtsposen som var af stof. så det gør dem også nu derhejmme indtil den skal sys om til noget andet.
 9. Var den der ikke bare for at holde båndet rundt om buketter? Ellers ved jeg ikke lige hvad den skulle gøre godt for
 10. Vi havde udendørs vielse og havde ikke nogen back up plan. folk havde paraplyer med for det regnede. Og så havde svigerfar en stor paraply som blev holdt over os. På billederne kan man ikke se det regner, men det er flot med alle paraplyerne :-) Du kan jo ta et kig i min beretning :-) Det kan sagtens lade sig gøre, også selvom vejret ikke er med jer :-)
 11. Jeg har købt en deal fra fotosjov.dk. Om de kan lave læderindbundet ved jeg ikke. Men det er værd at følge med på dealsiderne. Jeg skulle have givet 500+ for vores men dealen lød på 179. kr. Og den er super fin :-)
 12. Kæmpe kæmpe kæmpe stort tillykke med bryllupsdagen i lørdags. Jeg sad i en spejderhytte og tænke på jer hele dagen. jeg håber i havde den mest fantastiske dag og alt blev lige som i drømte om. Jeg glæder mig til at se billeder og høre historien bag jeres store dag :-)
 13. Kæmpe stort tillykke med dagen i lørdags :-) Jeg håber i havde en fantastisk dag og jeg glæder mig til at høre om den. Nyd dagene nu, de er fantastiske :-) stort kram fra Norge
 14. Kæmpe stort tillykke med bryllupsdagen
 15. Kæmpe stort tillykke med bryllupsdagen