Kålorm

Medlem
 • Content count

  104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kålorm

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday
 1. Det kan du sagtens! Jeg ville også skrive det i indbydelsen. Jeg har hørt om en fest, hvor gæsterne fik den besked. Alle respekterede det og gik meget op i det, så de også både vaskede hænder og badede i parfumefri sæbe inden de kom.
 2. Vi skal giftes august 2016 og har allerede sendt STD kort ud. Vi regner også med at sende invitationer ud omkring december 2015/januar 2016
 3. Puha, der er jeg nok også enig med Rikke. Jeg har kun lyst til at drikke det på de tidspunkter, hvor man burde lade være... ligesom tequilashots ;-) Det lyder vovet, og hvis jeg var med som gæst, ville jeg i hvert fald blive hurtigt fuld af sådan en og så lidt vin til maden. Man får jo hurtigt drukket noget alkohol under middagen :-)
 4. .
 5. .
 6. Tusind tak! Ej hvor pudsigt! Vi overvejer faktisk også at afholde vores bryllup i Nyborg!
 7. Nu ved jeg ikke, om der er vand der, hvor I skal afholde jeres fest, men et alternativ kunne være flydende lanterner. Jeg har set dem som blomster, men de kan helt sikkert også fås i andre "figurer"
 8. Vi skal også giftes i 2016 puha, godt jeg ikke er den eneste, der allerede er i fuld gang herinde ;) Hvor langt er I andre kommet?
 9. Hej Mille Jeg er kommende brud og selv ved at starte op som bryllupsarrangør. Jeg vil gerne lave et budget til dig (gratis), hvis du er interesseret? Jeg er også sådan en detalje-alt-skal-med type ;)
 10. Tak for jeres svar! Det lyder jo godt
 11. Hahaha :D
 12. Dejligt at høre!!
 13. Tak for svaret :cheerleader3:Det er også min opfattelse, at folk er ret tilfredse med stedet
 14. Hmm, det åbnede først i 2011, så det var nok ikke på det slot før det var det nemlig helt forladt i rigtig mange år.