kesa

Medlem
 • Content count

  596
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

kesa last won the day on June 26 2017

kesa had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About kesa

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 04/17/1972

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://madsogkalle.dk

Profile Information

 • Vielses dato
  09.07.2017
 • Type vielse
  Jetsmark Kirke, Pandrup
 • Køn
  Mand
 • Lokation
  Ingstrup Forsamlingshus - Borgernes hus, Løkken
 • Interesse
  Udover forum'et her, er mine interesser: Mine to dejlige store børn, computer, blomster, teater, venner, skanderborg festival og meget mere....

Recent Profile Visitors

2,815 profile views
 1. Jeg kan simpelthen ikke se, at det er noget problem "kun" at invitere til reception. Det er da en meget fin markering af dagen og bruges meget i andre lande. Det er almindeligt med reception og åbent hus til fødselsdage og jubilæer og jeg tror det vil vinde mere og mere indpas ved bryllupper også. Det skal nok blive en rigtig dejlig dag.
 2. Hvad med Knivholt Hovedgård ved Frederikshavn? Det er ikke så langt fra Tolne og jeg ved at mange bliver gift der. Hvis vejret er dårligt, rummer hovedbygningen jo den gamle smukke byrådssal. Og så er der mange muligheder for at holde festen på stedet, både i lader, sale og telt. http://www.knivholt.dk/
 3. Hvis I vælger at tallet 27 skal indgå i alle salmenumrene får I følgende at vælge imellem: 27 Nr. 27: Du gav os efter dit behag Nr. 127: Frisk op! Endnu engang Nr. 227: Som den gyldne sol frembryder Nr. 327: Kirken er som Himmerige Nr. 427: Tak for al din fødsels glæde Nr. 527: Når syn og hørelse forgår Nr. 627: Sørger du endnu, min sjæl? Nr. 727: Gud, du fra dine de herlige højeloftssale
 4. Jeg synes det er vigtigt at spørge hovedpersonen, hvad hun har lyst til. For mig er det et overgreb, når man bare arrangerer noget, der ikke er sagt god for.
 5. Jeg synes en tryllekunstner med god kontakt til gæsterne lyder som en god idé. Men det skal være et kort indslag.
 6. Vi sendte køleskabsmagneter med husk datoen 9 måneder før brylluppet. Samtidig "åbnede" vores bryllupshjemmeside. 3 måneder før sendte vi traditionelle trykte invitationer ud. Og hvorfor? Køleskabsmagneterne blev sendt ud i god tid fordi vores bryllup lå midt i sommerferien. Hjemmesiden var en nem måde at få skrevet en masse information på - med 96 inviterede ville det være for omstændig at maile og ringe rundt og de der indholdsrige pocketinvitationer var ikke lige os. De trykte invitationer blev sendt ud som en påmindelse om SU og hjemmesidens eksistens.
 7. Umiddelbart har jeg svært ved at se de to temaer kombineret... for mig er det sådan lidt 'enten eller'. På side 6 i min planlægningstråd d.28. marts 2017 (link i min signatur herunder) kan du se lidt billeder fra da jeg holdt maritim fest for min søn.
 8. Jeg er lige blevet gift og jeg valgte at holde en tale, som gæsterne synes var både sjov og rørende - men ikke kedelig. Som et sjovt lille indslag sang jeg en sang i starten af talen, som handlede om at jeg havde stået for alle forberedelser til brylluppet - det tog virkelig kegler!
 9. Vi havde gæster fra alle landsdele og vi holdt vielsen i Pandrup og festen i Ingstrup. Der er 15 min. i bil mellem de to steder - og på dagen var der noget mere fordi de fleste gæster valgte at køre bagved os og vi kørte i en gammel Morris med en topfart på 60 km/t. Der var også nogle af vores gæster der ikke har bil, men de kom op at køre med dem, der havde plads og vores bil som vi kom kom i, var jo også ledig, da vi, som nævnt, blev kørt fra kirken i en Morris. Vi har været til bryllup, hvor der var en times kørsel mellem kirke og feststed. 20 min. er ikke ret meget.
 10. Vi har valgt farverne: brun, sand (natur) og blåt til en vielse i juli (mellem to mænd) Jeg synes din idé med navy og rosa lyder meget flot.
 11. Jeg synes det er et fint indslag du har valgt. Og det skal nok komme frem i løbet af dagen at sangen er fra dig - mon ikke din mand takker for sangen i sin tale til dig? Jeg synes også det er nok - og bestemt godt nok. Som brud, behøver du jo slet ikke holde tale eller lave et indslag, så jeg synes ikke det er nødvendigt at du laver noget.
 12. Wauw - de er godt nok flotte. Sikke et stort arbejde.
 13. Som ege art skriver er ringene en post, hvor der kan spares meget. Vores bank har en bryllupsbudgetberegner og i den var ringe sat til 9000 kr.!! Vi har end ikke givet en tiendedel af den pris, faktisk har vi sparet 93,3 % ift bankens bud. Maden ender også med at blive ca. 30 % billigere pr. kuvert end bankens bud, selv med lokaleleje, ekstra indkøb, serveringspersonale og udsmykning.
 14. Jeg kan slet ikke med ordet brudepar i sammenhængen med to mænd. En mand der bliver gift med en anden mand er jo heller ikke en brudgom, men vel blot en gom eller en gomgom. Der er jo ingen brud han kan være gom til.
 15. Vi skulle have været viet sidste år, men flyttede det til i år, da min far blev syg. Nu har vi valgt d. 9. Juli i år, da det kunne have været mine forældres guldbryllupsdag og min mands bedstemors fødselsdag. Samtidig er det en søndag og vi har hele tiden gået efter en søndagsvielse.