Me and Him 2015

Medlem
 • Content count

  273
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Me and Him 2015

 1. jeg synes altså også rådmandshaven er så smukt et sted, med så meget forskelligt. Jeg er lige blevet gift for to uger siden, og tro mig! Det betyder virkelig meget at det er tæt på!!! så vil ikke anbefale den længere køretur for det, du har ikke lyst til at bruge tid på billeder når dagen kommer.
 2. Vi har valgt portionsanretning, fordi jeg har det lige som dig. Jeg ønsker at gøre lige lidt mere ud af mit bryllup. Men man skal så også tænke over at vælge noget som de fleste kan li', især til hovedretten. (eks. lade være at vælge lam, det er der ofte nogle som ikke har det så godt med) vi ender med 275,- pr kuvert for 4 retter. jordskoksuppe m. torsk (det overasker virkelig hvor godt det smager, fik komplimenter for den til nytår, fra to meget kræsne unge mænd der ikke kan lide fisk) tallerken med vildlaks på noget salat/grønsags bund oksemørbrad m. garniture ost og så står vi selv for kage til dessert. (den er vores back up, hvis folk ikke er blevet mætte kan de gå amok her ;-) hehe) vi holder det i svigerforædrenes stald bygning. vi låner et efterskole køkken i nærheden som kokken kan bruge og så er der også et køkken i staldbygningen som hun kan bruge.
 3. Hej, jeg er ved at være meget ked af jeg bliver logget ud hele tiden! det er sket før for længere tid siden og så holdt det op i en længere periode men nu sker det igen de sidste par måneder... og det er næsten med det samme man har logget ind man bliver logget ud igen :-(
 4. Vi gik til en smykkehandler som gerne ville lave min forlovelsesring magen til den vi havde set på Glamira i samme kvalitet og til samme pris :-) så slipper du for bekymringen
 5. Hej derude :-) Vi har lige ændret planen fra firkantede til runde borde. Til at starte med var vi ok med at bruge penge på noget anstændigt stof (180,- pr m.) pga. vi kunne bruge dugene til mere i fremtiden. Men nu tænker jeg... Runde duge, det får jeg da nok aldrig brug for igen :-( Hvor finder i andre duge til runde borde? de skal helst være ok kvalitet da vi har stof servietter, og det ville virke ånsvagt med et tyndt lagen sammen med dem. Dugene skal være hvide, helst med lidt mønster. På nedenstående billed kan i se hvad jeg oprindeligt havde i tankerne (overvej lige, om i evt. ville give omkring 300,- for en rund dug Ø200 cm brugt én gang i dette stof?) jeg overvejer også om det er noget jeg kan sælge videre.
 6. Vi har valgt rosaguld/rødguld :-) så jeg både kan bruge guld og sølv smykker til. Men jeg ved ikke helt om jeg måske hellere ville have haft den i hvid guld... da jeg fik den, var den ikke helt så rød som jeg havde håbet.
 7. Vi har skrevet hvad vi ønsker m. billed, pris og link til hvert enkelt ønske
 8. Hvornår skal vi gøre noget ved det og hvorledes? Og navneændring, i hvor god tid skal man søge om det? 25. juli begynder at nærme sig, og jeg vil bare gerne sikre mig at der ikke kommer noget "papirarbejde" lige pludselig og bliver et problem.
 9. Jeg har to pakker af 40 stk ikke åbnet og en pakke åbnet (35 stk. tilbage) De er tykke med struktur mønster og de er hvide, jeg skal ikke bruge dem alligevel da jeg har købt stofservietter (servietterne skulle have en tyk kant/syning til vores foldning, så kunne ikke bruge papir selv om de er lige så tykke og store) du kan få dem til 100 kr pr. pakke hvis det frister. Jeg har selv givet 700 for alle tre pakker inkl. fragt. Jeg bor 2700 brønshøj
 10. Jeg skal af med 2000,- for hår og makeup
 11. Som overskriften lyder, hvilke sko er flottest? Jeg er så meget i tvivl! Jeg elsker den snoede strop på guldskoen. Men jeg kan også rigtigt godt lide at den hvide er mere let at se på når plateau'en bliver tynd i spidsen. Smykker vil jeg vælge ud fra skoene.
 12. Vi kan overhovedet ikke blive enige :'( Min H2B har et dansk mellem navn og sørensen til efternavn Jeg har et MEGET specielt efternavn son ingen kan udtale eller stave og under 100 mennesker på verdensplan har dette efternavn, kun 35 personer i det land hvor navnet stammer fra. (jeg har intet mellemnavn) Min H2B er meget bestemt omkring vi skal hedde det samme når vi bliver gift, hvilket jeg godt kan forstå. Men jeg er vokset op uden mellem navn og bryder mig ikke om tanken om at have et navn man ikke bruger når jeg alligevel er den eneste i verden der hedder det jeg hedder. Derudover synes jeg ikke om at sætte mit meget udenlandske navn sammen med et meget dansk navn, det lyder for mig mig MEGET uharmonisk. Men jeg (og sikkert også H2B) synes det er lidt selvisk bare at sige det er mit efternavn eller forskellige navne og jeg ikke engang vil tage hans mellem navn. Personligt er det heller ikke så vigtigt for mig at have samme navne, da jeg er vokset op med at mine forældre har helt forskellige navne... (de har sikkert haft samme problem med at min fars meget udenlandske navne ikke så nemt kan sættes sammen med noget dansk uden det bliver lidt fjollet) Hvad ville i gøre? jeg er fristet til at skrive vores navne, men H2B ønsker at holde os anonyme. Håber at i måske kan hjælpe Opsumering: H2B: Dansk fornavn - Dansk mellemnavn - Sørensen B2B: Grønlandsk fornavn - Finsk efternavn
 13. puhh.... det synes jeg er sån meget rundt omkring :-) ebay (krystalglas og stofservietter) amazon (krystalglas) etsy (smykker og clutch) ikea (karaffler, champagneglas, tylgardiner, blomsterkasser) bahne (lysestager) Lene Bjerre webshop (vaser) stof og stil (blonde bordløber) stof 2000 (stof til duge) zalando (sko) dancover (gulvtæppe og rød løber) ILVA (servietringe) dba (lyskæder) pandurohobby (materialer til invitationer) og ja... jeg har sikkert glemt noget ;-)
 14. Jeg skal bare have en hvid blonde g-streng som det eneste, det er samme trusse jeg bruger til hverdag bare hvid. Og overdelen af min kjole føles nærmest som et korset... så bh bliver næppe nødvendigt.
 15. Sorry, havde ikke lige set du allerede havde fundet dem hos ILVA :-) men ilva har med jævne mellemrum 25 % på ALT har lige haft det for en uges tid siden mener jeg. Ved ikke om det er besparelse nok... men ellers kan det godt betale sig t holde øje
 16. Du kan finde nøjagtigt de samme på ILVAs hjemmeside hvis du søger på "crystal"
 17. Du kan se størrelsen på deres hjemmeside, men så vidt jeg husker er de 150 x 250. så de kan potentielt dække et bord på ca. 100 x 200 afhængigt af hvor meget fald du ønsker langs siderne
 18. Ting der er styr på her :-) Kirke Fest sted (svigerforældres gård) Musik (diskobil) Fotograf (bryllupsshoot) Kjole Servietter (stof + servietringe) Bordpynt (lysestager + vaser) Kokke (men ikke menu eller priser) Invitationer (er sendt) Frisør inkl. makeup, negle, vipper, bryn osv. (har bestilt tider) Mangler: Duge Gulvtæpper Valg af menu Valg af bryllupskage (H2B's bror laver den) Ring til H2B Tøj til H2B Slør, sko, smykker mm. Bestilling af blomster (de siger jeg skal komme en md. før) Prøvelsesattest (eller hvad det nu hedder) Bestille borde, stole, service mm. Købe drikkelse (vi har mere eller mindre bestemt vinene, nu skal vi bare ned og forhandle pris)
 19. Jeg synes jeg prøvede noget lignende hos cph bride. Han ville næsten kun smide mig i blondekjoler, selv om jeg blev ved med at sige jeg gerne ville prøve noget andet. De har en del af de lidt mere specielle kjoler. Men jeg synes ikke det var en specielt rar oplevelse at prøve kjoler dér.
 20. Jeg synes mest kjolen er i den romantiske retning, også derfor jeg er så meget i tvivl. Jeg kan egentlig bedst lide guldskoene men jeg synes de hvide passer bedst til kjolen -.-
 21. ok :-) tak for svar. Jeg synes bare ikke rigtigt jeg kan finde et sted at leje runde duge i nærheden af Lemvig, og synes også alt det jeg finder af runde duge er de der Duni duge som ikke er stof...og når nu jeg har købt stof servietter, synes jeg det ville være lidt syndt med "papir" dug
 22. Her er min kjole
 23. Jeg regner ihvertfald ikke med at jeg selv skal tænke på det! min mor har spurgt til det, så hun sørger måske for noget, men det er ikke aftalt. Det er en moderne ting det med at brude tror de selv skal sørge for det, jeg vil mene det traditionelle er at gæsterne tager med.
 24. Og ovenstående små prisme stager kan fås i ILVA. Hvis du søger på "crystal" på deres hjemmeside kan du se dem i 5 forskellige udgaver. Hvis jeg havde vidst på forhånd vi skulle have runde borde ville jeg have købt dem!!! synes de er så smukke! men nu har jeg desværre købt alm. sølv stager :-/ De alm sølv stager stiller vi i en cirkel rundt om blomsten (vi har 5 til hvert bord) og i mellem dem kommer til at stå 5 små buketter med brudeslør(blomsten). Og så i midten en stor buket med de rigtige blomster, som passer til min brudebuket. Denne buket overvejer vi at stille på et syltetøjsglas under dugen, så den kommer højere op i forhold til det der står omkring.
 25. Ja, de siger 6 mdr før og jeg synes ikke det virker helt galt :-) men hvis du falder for en kjole nu kan det jo være du kan få den på udsalg senere så ikke dumt at kigge dig omkring nu og så hapse den så snart de har udsalg (hvis de får udsalg).