HanneKris

Medlem
  • Antal besvarelser

    8
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About HanneKris

  • Status
    Ny bruger
  • Fødselsdag

Profile Information

  • Vielses dato
    18.07.2015
  • Køn
    Kvinde
  1. Ja, vi starter selvfølgelig med brudevalsen Nu tænkte jeg ældre som i 80+........ resten skal nok give den gas og langt de fleste ville kunne være i den store sal, men for at få dansegulv, så skal der rykkes rundt. Det skal siges, at selvom der bliver rykket rundt og nogle kommer til at sidde i sidelokalet, vil alle stadig kunne være med, hvis der skal være indslag senere. Selvom vi vil forsøge at holde alle indslag inden desserten/kagebordet.
  2. Tak for input Det vi reelt forestiller os er, at efter hovedretten, bliver den en strække-ben-pause, hvor der bliver gjort klar til dansegulv, åbnet op til sidelokalet, hvor der vil være plads til nogle af gæsterne og resten forbliver så i den store sal, hvor dansen også skal foregå. Derefter vil man kunne indtage desserten (som består af kaffe/kagebuffet) - formentlig vil de lidt ældre vælge sidelokalet, og en 20-30 min. inde i desserten, vil der blive spillet op til dans. Kaffe/kagebuffeten vil blive stående, så folk kan forsyne sig under dansen. Det skal siges, at sidelokalet hænger sammen med det store lokale med en hel væg, så det vil ikke blive som at sidde i to rum.
  3. Altså - under alle omstændigheder, bliver der ikke to gange kaffe Desserten bliver kagebuffet med kaffe, cognac osv. and that's it Men ja, det må gerne blive stående, selvom dansen er i gang....
  4. Det vi tænker er kagebuffet til dessert (inkl. bryllupskagen) og så må buffeten sådan set gerne blive stående selvom dansen går i gang, så de, der enten vil have mere kage eller mere kaffe, kan fortsætte med den del, mens vi andre kan slå os løs på dansegulvet. Men det kræver lidt logistik.... hvis vi udelukkende har kagebuffet og efterfølgende strække-ben-pause, mens bordene bliver ryddet, er frygten, at buffeten trækker ud og så er formålet med at kombinere kaffe og dessertdelen forsvundet Festen skal holdes i et stort lokale, hvor der også kan åbnes op til et lille side-gemak, så der er forholdsvis meget plads - men hvordan man kommer fra "A til B" har vi endnu ikke regnet ud. Evt. kan man jo tage frisk-luft-pausen efter hovedretten og inden dessert/kaffe-delen? Eller er det no go?
  5. Okay, så er det da ikke helt unormalt. Men nu kommer næste spørgsmål - hvordan gør I med logistikken? "Normalt", når gæsterne får kaffe, bliver der ryddet af bordene og gjort klar til dansegulv - så enten skal desserten/kaffen indtages i et andet rum eller........... Hvad gør I?
  6. Hej I forbindelse med, at vi skal giftes til sommer, har vi gjort os nogle tanker om, at slå desserten sammen med den traditionelle kaffe/småkage-seance, der følger efter, at man har forladt bordene og inden dansen. Der er flere grunde til, at vi overveje denne model, blandt andet for at komme hurtigere på dansegulvet. Desuden spiser M ikke is, så desserten vil alligevel blive et kage-traktement samt at M altid savner kaffe til desserten Men........ vi har mødt en del forskellige reaktioner, de steder vi har fortalt om ideen. Er der nogle af jer, der har samme ide i tankerne eller har gjort jer nogle erfaringer i den retning?