lpd

Medlem
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lpd

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  22.08.2015
 1. Min mobil fik lige autocorrectet, jeg snakker om Brydeland i Åsum. Kender intet der hedder Brydegården.
 2. Der er også Christiansminde i Svendborg. Det er i hvert fald smukt og super god betjening og maden er i orden. Jeg har serveret i Brydeladen, og det var bare klamt. Alt service var møgbeskidt, køkkenet er lillebitte, hammertunge tallerkener, som vi i øvrigt måtte stille på gulvet fordi opvasken er lille bitte. Det var lige et andet perspektiv, men jeg ville være ked af at holde bryllup der.
 3. Duni... Dem bruger vi altid (er tjener), de er flotte og nemme at folde.
 4. Jeg har været til bryllup, som blev holdt på sådan et spejdercenter. Jeg kan ikke huske hvad det hedder, men hvis google ikke kan hjælpe dig, så vil jeg gerne spørge :-) vi var omkring 100 og der var overnatning til alle
 5. Evt. bed om personlige/kreative gaver :-)
 6. Tusind tak for alle jeres svar :-)
 7. Tak, jeg har kontaktet dem for en pris :-)
 8. Vi betaler ikke for folks overnatning. Men hvis det kun er en pakkeløsning, så må vi jo spørge ind til hvem der vil overnatte, og så må vi få det arrangeret. Jeg er sikker på, at folk har forståelse for vi ikke kan betale overnatning til alle :-)
 9. Jeg tror, jeg har fundet ud af at "quote" nu, haha :D Tornøes er heller ikke billigt, super flotte lokaler og jeg kender personalet og ved det er i top der. MEN jeg vil bare komme til at savne en gårdhave fx. Mine forældre holdt deres bryllup på Christiansminde, så derfor kender vi det. Brydeland, er det den ældre hvide herregårdslignende gård? Den er så smuk, men vidste ikke overnatning var muligt. Ved du hvor jeg kan finde mere info? Forresten, så har mine forældre en gammel engelsk veteranbil, så transport er heldigvis reddet.
 10. Jeg er ikke så god til at navigere rundt herinde, MEN alle jeres svar bliver altså nøje læst ;-) Vi har kigget lidt på Ulriksholm. Og også Tornøes hotel. Så har vi kigget på Christiansminde ved svendborg. Vi bor tættest på Tornøes (20 km) og der er der jo så også mulighed for overnatning, det samme med Christiansminde, men der har vi lige lidt mere end en times kørsel. Det er klart vigtigst for mig, at brylluppet bliver som jeg ønsker det, for min kæreste skyld kunne vi bare blive gift på rådhuset - men det betyder også meget for ham, at min prinsessedrøm bliver opfyldt. Hvis nu det ender med, at vi slet ikke kan få det til at hænge sammen, så må vi bare vente :-) men hvis det hele kunne lade sig gøre, så ville det være skønt - vi vil gerne giftes inden vi skal have børn. Det er lidt svært at sige et max beløb, da vi stadig mangler at gøre vores hus helt færdigt, og det koster selvfølgelig også, men præcis hvor meget ved vi ikke :-)
 11. Tak for dit svar, hvor holder I så festen henne? Hvor meget er sat af kun til mad og drikke?
 12. Arhh, måske vi skal sætte den til 45.
 13. Uh den eneste spejderhytte, der ligger her hvor vi bor er bare så så så grim, og jeg vil slet ikke betale den pris, for noget så grimt. Vi har fået en pris på 300 kr pr person i leje for "slottet". Vi bliver ca 40 gæster.
 14. Jeg tænker bare at folk bliver fulde, vi ønsker helt sikkert at gøre en FEST ud af det :-) Vi har meget familie der kommer fra hhv Jylland og Sjælland (vi bor på Fyn), og har ikke rigtig noget familie tæt på. Jeg er bange for om folk måske vil tage tidligere hjem, når det lige kræver en 15 min taxatur fx.
 15. Rikke: Nej, jeg forstår godt din undren, det er såmænd også bare en gammel herregård, som åbenbart har status af slot, det er ikke noget farligt fint. Dog render vi så ind i et andet problem her - der er ikke overnatning tilknyttet til stedet - hvad gør man så? Vi har selvfølgelig ikke råd til at betale for overnatningen, selv hvis der var - men hvad gør man i sådan en situation?