n1nna

Medlem
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About n1nna

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 02/07/1985

Profile Information

 • Vielses dato
  10.10.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

769 profile views
 1. Jeg kan varmt anbefale Nanna Bendix i Tilst. Hun var min redning både før og på den store dag, hvor hun klarede mine specielle ønsker til UG Ved ikke om hun er ledig og om hun kører til Randers, men det er bestemt et forsøg værd at spørge hende: http://www.nannabendix.dk/ Held og lykke med jagten
 2. Vi blev viet i oktober og min buket indeholdt bl.a. lyng og brombær. Jeg havde et ønske om farve, form og enkelte blomster - resten ordnede vores super dygtige blomsterdekoratør
 3. Jeg valgte HC Renseriet i Risskov. Har ikke erfaring med renserier, men jeg havde en god fornemmelse, da jeg kontaktede dem. Ved indlevering gik det op for mig, at der manglede vaskeanvisning i kjolen. Jeg nævnte at kjolen var silke, og fik en faglig og udførlig forklaring på hvordan de ville behandle kjolen. Det gav mig tryghed at vide, at de havde helt styr på opgaven. Jeg kunne desværre ikke hente kjolen, da vi var på bryllupsrejse og fik derfor tilbudt ekstra opbevaring uden beregning. Resultatet er super flot, på trods af at de både skulle håndtere lange, sarte chiffonærmer, perler og struktur på stoffet Prisen kan jeg ikke lige huske, men det var ikke dyrt i forhold til priser jeg havde set rundt om på nettet.
 4. Vi fik syet matchende veste til min mand og hans forlover (hans bedste veninde).. eneste forskel var at forloverens vest var figursyet til en kvinde og uden lomme. Hun havde jakkesæt med nederdel på til. De havde begge en brystbuket og hvor så de bare godt ud begge to! Til receptionen /middagen skiftede hun til en lang gallakjole.
 5. Jeg overvejede en periode at droppe sløret, fordi jeg var bange for at det ville blive for meget. Det endte dog med at jeg bar et 2-3 meter enkelt, smalt chiffonslør og det er jeg super glad for. Synes sløret gjorde en kæmpe forskel på dagen. Det kom faktisk lidt bag på mig, men jeg havde nu også fundet lige det slør jeg ønskede mig Silken vejer næsten ingenting og sløret lå fint over armen, når jeg fx gik rundt til receptionen.
 6. Vi fik vores organist til at hjælpe med at finde en egnet solist til den sang vi ønskede. Ved ikke om det er alle organister der kan hjælpe med det, men det kunne være en mulighed. Det var for os en super løsning på alle måder, både i forhold til den praktiske planlægning, men også resultatet, der overgik alle forventninger. Held og lykke med at finde en solist, det er en smuk og meget passende sang I har valgt Tilføjelse: Havde lige overset at der var to sange.. synes begge er smukke og meget passende. Ville personligt nok kun vælge en af dem, eller få dem lagt ind forskellige steder, da jeg tænker det ville være synd hvis de "druknede" hinanden.
 7. Vi valgte at gå semi-rationelt til værks og indkredse dagen ud fra nogle bestemte ønsker og behov (semi, fordi det var svært ikke at have følelserne med ) 1. Jeg har det generelt meget varmt og havde ikke lyst til at stå på den store dag og koge i flere lags kjole, derfor besluttede vi at det enten skulle være forår eller efterår/vinter. 2. Jeg elsker sne og farverne i skoven om efteråret, så vi valgte foråret fra. 3. Chancen for at ramme en dag hvor der ligger sne er ikke så stor, så vi valgte efterår. 4. Jeg har noget med tal og ledte efter en lørdag der var lidt "symmetrisk" med tal - valget blev den 10.10.15 Det viste sig efterfølgende, at valget uden for sæson gjorde planlægningen lettere, da vi ikke behøvede at være ude i så god tid med alt.
 8. Hvor er du smuk i den kjole! =) Jeg fik ikke den følelse du beskriver første gang jeg prøvede min kjole, hvilket jeg var lidt ked af. Nu er jeg blevet glad for mit valg, men jeg tænker det havde været lettere hvis det havde været kærlighed ved første blik. Mit råd er at følge dine egne følelser, lytte til sælger/skrædders råd og få et familiemedlem du stoler på og en eller to veninder til at komme med til en prøvning - evt. ikke samtidig, så du kan få en ærlig tilbagemelding. Held og lykke med valget =)
 9. Hvor er det spændende at læse om andres oplevelser med og ønsker til Polterabend Jeg havde ikke forventet en Polterabend, da mine veninder ikke kender hinanden og bor spredt rundt i landet. Derudover er jeg nået en alder, hvor der er baby-boom i omgangskredsen ;) Det viste sig dog at de alligevel havde fået koordineret en helt perfekt dag til mig, på trods af adskillige udfordringer Jeg blev tilpas udfordret og underholdt uden at blive udstillet/ydmyget. Dagen startede med at jeg blev hentet af en veninde og ført ind til Mølleparken i Århus med bind for øjnene, hvor de ventede med morgenmad ved åen. Jeg blev iklædt kappe og fik elver-ører limet på - så var temaet sat, lige i min ånd Herefter tog vi til Escape Factory i Mejlgade. Vi blev spærret inde i Alkymistens arbejdsværelse og ved hjælp af super girl-power-team-work slap vi alle ud igen Kan kun anbefale andre eventyrlystne sjæle at prøve det. Så stod den på hygge-ridning ude ved en veninde, der havde lavet en sjov aktivitetsbane. Efterfølgende en lækker udendørs medbragt frokost ved Ørnereden i Marselisskoven, hvor jeg skulle gætte personlige pakker fra dem alle. Aktiviteterne sluttede af med bueskydning, der også var rigtig sjovt. Her måtte jeg desværre tage kappen af, så min LotR-illusion blev lidt brudt ;) Aftensmaden var på restaurant Olive i Århus, hvor vi brugte ventetiden mellem retterne på at jeg skulle gætte nogle spørgsmål som H2B havde besvaret. Efterfølgende var vi nogle stykker der gik ned til åen, hvor vi sluttede af med lidt varme drikke og hygge. Alt i alt en helt eventyrlig dag med masser af hygge
 10. Det lyder godt, mange tak for tip, så er der håb for mig endnu Selvom vi selvfølgelig er ved at være lidt sent ude med øvningen
 11. Er glad for at jeg ikke er den eneste der synes det går lidt hurtigt Nej desværre fik vi ikke noget med. Men mange tak for tip med tempo.. vi har et band, så det kan vi sikkert bede dem om - så er det bare lige om vi kan finde takten, hvis den er anderledes end det vi har øvet.
 12. Mange tak for tip, det vil jeg prøve. Jeg var ude i noget med et punkt i rummet, men det er svært når man suser rundt ​
 13. Vi har haft en enkelt instruktionstime i brudevalsen på en danseskole. Det gik umiddelbart ok, vi kan begge trinene og H2B er god til at følge takten. Vi har dog et problem med at vi begge bliver rundtossede og jeg er desuden begyndt at tvivle på om jeg kan følge med rundt, når jeg først kommer i det store skrud. Når jeg tænker tilbage på andres bryllupper vi har været til, så mindes jeg ikke at der er blevet danset så hurtigt.. Er der nogen der måske kan kaste lidt lys over mysteriet med brudevalsen? =)