Lærkemis

Nyt medlem
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lærkemis

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Recent Profile Visitors

1,006 profile views
 • Duck

 1. Med hensyn til kage, så laver Majbrit i Kastrup nogle super flotte kager privat. Hun skal lave vores (det er til oktober, så jeg kan ikke sige endnu, hvordan den bliver). Men hun er meget billigere end hos en bager eller konditor. https://www.facebook.com/majbritskager?fref=ts
 2. Biodegradeble konfetti - det lyder vildt smart! Tak
 3. Er der nogle af jer derude, der har erfaringer/ideer til hvad der fungerer bedst blandt ris, rosenblade eller sæbebobler? Jeg skal giftes d. 3. oktober i Laden på Sonnerupgaard. Vi skal giftes på stedet. Jeg kunne egentlig bedst tænkte mig nogle "falske" rosenblade i hvid og fersken, men det kan jo blæse ganske meget sådan en oktoberdag, og så har vi pludselig blade over hele området - og hvem gider rende og samle dem op? Ris bliver liggende, men er måske endnu mere bøvlet at få ryddet op? Sæbebobler giver måske skjolder på tøjet... Hvad tænker I?
 4. Nu håber jeg ikke, jeg spørger dumt - men når der kastes ris (eller andet) ved kirken/ceremonien - hvem står så for at sørge for disse? Jeg har egentlig altid tænkt at gæsterne tager noget med selv - men er det egentlig mig, der skal have det klar?
 5. Jeg skal giftes til oktober på Sonnerupgaard Gods i Hvalsø. (http://sonnerupgaard.dk/) Der kan man få lokalet fra dagen før eller på dagen kl. 14 og man har det til næste dag kl. 12. Der er mulighed for overnatning (dog til 750 kr. pr. dobbeltværelse eller 1450 for et 4 mands værelse). Der er ikke mad med - men du må have alt med selv, så det er bare at finde en caterer og smutte en tur til Tyskland ;-) Der er flere størrelse lokaler. Jeg er meget glad for mit valg. Held og lykke med det - og ingen panik, det skal nok blive godt :-)