Sthb

Medlem
 • Content count

  84
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Sthb

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  04.07.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Rorup Kirke og Hjemme i haven
 1. Vi har haft holdt barnedåb i haven d. 6. september uden problemer :-)
 2. Jeg har ikke tænkt videre over vores den skulle være mens vi sidder i kirken. Mine tanker har mest gået på turen op af kirkegulvet med mine sønner...det betyder meget for mig at de følges med mig nemlig ;-) ham jeg skal giftes med er ikke deres far, og derfor siger han ikke kun ja til mig - men også til mine sønner :-) det er noget vi har snakket om og føler har en betydning for os :-)
 3. Nej tænker at den jo næsten skal hænge... Men under selve vielsen (som er den vigtigste i min verden) tænker jeg at den ville være en kæmpe hjælp :-)
 4. Det ville jeg heller ikke kunne ;-) tror sgu næsten at jeg ville glemme det med tiden hvis der var flere år til :-D
 5. Vi har booket feststed og kirke! Hverken mere eller mindre udover at fastsætte datoen til d. 4.7.15...ingen ved endnu at vi skal giftes! ;-) og føler virkelig at der er 100 år til det er juli igen ;-)
 6. Hvilke tanker gjorde du dig om den hængende? :-)
 7. Er der nogle der har erfaringer med en brudebuket der hænger i fx en kæde eller et bånd istedet for den traditionelle man holder foran sig? :-) Jeg skal formentlig følges med mine to sønner på 6 og næsten 4 år op af kirkegulvet, og dem tror jeg ikke at jeg får til at gå ind i kirken hvis ikke jeg holder dem i hånden ;-) og der vil det blive svært med en alm. brudebuket! Jeg har været gift før, og ønsker ikke at min far skal følge mig op...igen ;-)
 8. Enig med diskobil! Hvis en festival er vigtigere end jeres bryllup ville jeg nok overveje om de er værd at rykke JERES bryllup for ;-)
 9. Okay, så man kan regne med de priser der står på hjemmesiden som vejledende? Selvfølgelig med det in mente at det udregnes efter eksakte forbrug ;-)
 10. Okay :-) hvordan blev prisen på jeres så?
 11. Er der nogen der kan anbefale en til at sætte hår og lægge make-up på dagen i nærheden af Roskilde? Jeg er forholdsvis korthåret og skal ha lagt en diskret make-up ala til rådhusbryllup... :-)
 12. Vi har faktisk været inde og kigge på egeart.dk, men vi kan ikke rigtig finde ud af konceptet ;-) skal man selv komme med guldet eller hvordan?
 13. Nogen der har erfaringer med Aagaards vielsesringe? Gode som dårlige :-)
 14. Ja de er virkelig fine, og lige sådan nogle vi har kigget efter :-D tusind tak :-)
 15. Synes ikke rigtig at jeg kan finde nogle :-/