LMW

Medlem
 • Content count

  121
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

LMW last won the day on June 26 2015

LMW had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About LMW

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  06.06.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Fyn
 1. Lilly har dem
 2. Chokolademousse til dessert
 3. Og det er jeg uenig i at den skulle, syntes det fungere godt at brudene kan vise både det ene og det andet i denne tråd uden at den er særligt forbeholdt noget!
 4. Jeg er nu glad for man kan vise kjolerne inden også
 5. Ki Schou det kommer jo an på hvor langt gæsterne har, vi har været til bryllupper kl. 13 hvor vi havde tre timer kørsel og så er det godt nok en tidlig frokost at tage og stadig længe til kl 18.30 Syntes ideen med en madpakke pose med Eks en pizzasnegle, et æble og evt en juice udleveret ved kirken er genial.
 6. Der kommer en foldet bog på hvert bord og border i gamle rammer
 7. Vi har hvid ,sølv/glimmer/zink, rosa og hør som farver og romantisk, vintage, 30'erne glamour som tema (og så ALT det der falder uden for ☺️) jeg har lidt billeder af vore prøveopdækning Vi bruger div forskellige hvid brokade agtige duge og stof servietter, hvide blonder og hørsnor. Blomsterne bliver lyserøde bonderose muligvis med lidt brudeslør (blomsten) stukket i. Loftet bliver dækket af tyl baner over lyskæder så det ligner en stjernehimmel. Det kommer træskiverne på bordene med sølv lysestager på og rundt om dem en masse gamle sylteglas pyntet med glimmer, blonder, bark og bånd
 8. Du skriver om en 3 timers pause hvor vil du ligge den? Skal de gæster som skal med til middagen så forlade receptionen lige når de er ankommet for at køre ud i byen og finde mad eller hvordan havde du tænkt?
 9. Jeg ville blive direkte dårlig hvis jeg var kørt tideligt hjemme fra for at nå en vielse kl 11 og ikke fik andet end kage og snacks (=sukker) frem til kl 17.30 (aftensmad) desuden ville jeg højst sandsynligt blive fuld af ganske lidt bobler hvis jeg intet mad fik hele dagen. Jeg var til bryllup sidste weekend også kl 11 og der havde de sørget for sandwich (fra den lokale grill ting) og ALLE spiste en, de fleste var faktisk ret sultende da vi nået frem til feststedet kl 13-13.30, det behøver ikke være dyre løsninger, toastbrøds trekanter med et blad salet og lidt pålæg vil være ganske fint, el hjemmebagte pizzasnegle og pølsehorn Selv serveret vi bobler og kage kl 15isk men vi skal også vies kl 14 og alle gæster kan nå af spise frokost inden de skal være i kirken så folk har noget i maven når de kommer. Evt kan i bede folk om at de har pakket en picnickurv med frokost som de medbring og spiser sammen med jer Fks istedet for at medbringe en gave 😃
 10. Jeg er mest til 1, syntes 3 bliver for meget i forhold til det også er meget pynt på kjolen og nr 2 passer ikke til kjolen (IMO)
 11. Og hvorfor skulle det på nogen måde være forkert at far har børnene? Han er da lige så meget forældre som moren er
 12. Mine drenge (8 og 10) tager med min forlovede ud til mine forældre og køre med ham til kirken, hvor de så vente på mig i våbenhuset mens min kæreste går ind i kirken, hvorfor er det egoistisk? De har da ingen glæde af at se dig blive gjort klar alligevel?
 13. Vi vil gerne holde festen et bestemt sted, mine forældres lade og den bliver tømt midt maj og fyldte igen midt juni, og da vi gerne skulle havde lidt tid til at gøre klar samt det var et vigtigt stævne så var der kun en lørdag tilbage så der blev det. D 6 juni 2015
 14. Jeg ved ikke om de har oprettet en tredje, men de første to er blevet lukket for flere medlemmer
 15. Jeg har købt en blonde bolero til min kjole da jeg netop føler mig bar og er ked af mime arme. Her er både et billed med og uden.