IsabellPedersen

Nyt medlem
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About IsabellPedersen

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 02/23/1991

Profile Information

 • Vielses dato
  02.05.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

454 profile views
 1. I albertslund RiivaB Nogen gode ideer hvorhenne jeg kan det så? Camilla_krøier - hvordan ville du gøre det? Skal jeg så sy 70 stolebetræk eller hvad tænker du? Jeg har bestilt nogle organza sløjfer som skal rundt om stolen også .
 2. Okay, tusind tak. Ja, jeg har kigget på deres hjemmeside og synes virkelig heller ikke den er særlig god Så ja jeg må ringe derud.
 3. I det festlokale hvor vi skal holde festen, har de nogle ikke så kønne stole. Eller slemme er de overhovede ikke, men de er blå og vores tema til brylluppet er hvid og lyserødt da vi holder barnedåb samtidig. Har vedhæftet et billed af nogle Arne Jacobsen stole som ligner dem ret meget. (Kunne ikke lige finde de andre) Men I ved jo nok hvilke det er jeg mener Jeg vil meget gerne gøre dem pæne ved enten at leje stolebetræk som passer til dem, eller selv gøre noget ved dem, men samtidig skal det heller ikke være for dyrt, da jeg har 55 stole jeg skal betrække. Det billigste jeg har fundet er ca 28 kr stk, men så skal jeg også købe dem, og jeg ved ikke helt hvad jeg skal bruge 55 betræk til efter festen? :D Håber nogen kan hjælpe mig, eller evt henvise mig til nogle sider der enten lejer dem ud billigt, eller måske stole (flotte stole) ud hvor det bedre kan betale sig . Tak.
 4. Åh ja, jeg har set det. Men jeg måtte bare høre om de kunne fåes nogen steder herhjemme!
 5. Jeg er helt ny i det her bryllups virvar, og må derfor lige forhøre mig om det overhovedet er muligt at købe Pnina Tornai brudekjoler herhjemme i Danmark? Jeg har nu søgt og søgt på nettet, men kan simpelthen ikke finde noget..
 6. Okay, jeg har bare ikke søgt ordentlig. ;) Nu fandt jeg dem nemlig
 7. Jeg må lige høre hvilke butikker der fører hans Disney kollektion??? Jeg har kigget lidt på nettet nu, og jeg kan ikke finde noget udover en butik i Sabro ? Elsker selv Disney og er ret vilde med de kjoler