funchtinamaria

Nyt medlem
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About funchtinamaria

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  05.09.2015
 • Type vielse
  borgerlig frilands
 • Køn
  Kvinde
 1. Vores bryllup skal holdes i lokaler, hvor der ikke må være stearinlys, og jeg er nok ikke den første, der har stået i den situation. Stearinlys er bare rigtig hyggelige og jeg synes selv, at dette er et rigtigt godt alternativ. Måden lyset fra et LED fyrfadslys forplanter sig i et stykke filt giver en rigtig god effekt (som også er et godt alternativ til jul ) Det skal du bruge LED Fyrfadslys (fås for 25 kr. per pakke med 6 stk. i Jysk) Filtstykker (har brugt 13,5 cm. * 5,5 cm.) Silkebånd (3 mm.) Dobbeltklæbende tape (6 mm.) Sådan gør du 1) Sæt først dobbeltklæbende tape rundt om fyrfadslysene. 2) Klæb et filtstykke omkring hvert fyrfadslys. Brug også et lille stykke dobbeltkæbende tape hvor enderne mødes. 3) Bind et stykke silkebånd omkring og brug evt. lidt dobbeltklæbende tape til at holde sløjfen. Voila!
 2. Tjek Nationalmuseets lokationer. Herunder Frilandsmuseet og deres lokale på Brede Værk i Brede, hvis ikke i synes Lyngby bliver for langt væk.
 3. Vores projekt bryllup gik lidt i stå, fordi det bare er SÅ svært at finde et lokale, som BARE er et lokale. Tag et kig på Nationalmuseets hjemmeside også. Der udlejes forskellige lokaler i København og omegn. Selv skal vi holde fest på Frilandsmuseet. Deres lokale på den store herregård derude faldt lige i vores smag.
 4. Jeg satte mine fødder i en brudebutik, Casa Lezar, for første gang i går. Det var en super oplevelse og jeg endte faktisk med at købe den første kjole jeg prøvede. Slet ikke hvad jeg havde regnet med! Jeg troede at jeg skulle igennem mange flere butikker. Så det var en rigtig god oplevelse.
 5. Hej! Nu ved jeg ikke om det er borgerlig vielse eller kirkelig? Uanset skal du indhente tilladelse til at afholde vielsen fra stedet og selv lave en aftale med den der skal vie jer. Skal selv giftes på Frilandsmuseet og har fået tilladelse fra stedet der, og er nu ved at finde et byrådsmedlem, der vil forestå vielsen. Ægteskabserklæringen skal indhentes i din hjemboskommune, men du kan godt blive viet i andre kommuner, end den du er bosat i.