Pixie_Dust

Medlem
 • Content count

  213
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Pixie_Dust last won the day on October 13 2015

Pixie_Dust had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

2 Followers

About Pixie_Dust

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday 09/30/1990

Profile Information

 • Vielses dato
  13.08.2016
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Mariager

Recent Profile Visitors

1,603 profile views
 1. Jeg kastede min efter brudevalsen ca. Hold nu op hvor var det sjovt! Min lille søster på 11 fangede den og der stod 15 unge kvinder og SÅ ekstremt sure ud Men jeg er heller ikke meget for tørrede blomster..
 2. Røndrup Event og Staff de er så søde og prof
 3. Tak! hvor er I søde Jeg var også selv rimelig godt tilfreds, lige meget hvad min mor sagde Vi havde den mest vidunderlige dag blev så overveldet af al den kærlighed vi var omringet af Kjolen er købt hos Nicolej i kbh og mærket hedder Whiterose plus, de specialisere sig i store kjoler Så du er forberedt koster den omkring 10.000kr.
 4. tak for jeres inputs vi endte med at lave dem med samler
 5. tillykke Hvor er det hele blevet fint
 6. Ihh vi havde den mest fantastisk dag i lørdags Hold nu op hvor gik det stærkt! Her er et lille sneak peak ;)
 7. Vi har været meget frem og tilbage omkring kirkehæfter. Jeg synes det super fint, en fed detalje og en god måde at fortælle om dagens gang. Men vi har valgt samler der allerede står i samlebogen.. Virker det så mærkeligt? eller skal vi lade være med at skrive dem ind?
 8. tak hvordan gik det? jeg skal selv ind og hente min i morgen!
 9. jamen tak da det er da lige sådan man ønsker folk vil reagere
 10. tak synes også at al det arbejde er ved at kunne ses hahah ja okay, jeg synes også den er smukkere end jeg husker husker grund farven mørkere, havde ikke lagt mærke til at blonden har en silke kant eller at det er roser!
 11. Ihh hjemme fra prøvning! Den er bare så fin og det blev da kun bedre af at den skal ligges ind! Systuen havde sindsyg dårlig kundeservice, fx snørrede hun den ikke helt ordenligt i ryggen. Men de virker til virkelig at have styr på hvad de laver dog Sjovt hvordan man husker den lidt forskelligt og hvordan jeg først har opdaget små fine detaljer nu
 12. tak, hvor er du sød jeg skal ned og prøve den igen på mandag til en tilpasning, SÅ spændende!
 13. okay tak tøser. Hvem sidder I med? vi har begge skilte forældre og min kærestes kan slet ikke være i samme rum :/
 14. hvordan har I andre gjort med bordplan? vi har en mega stor mix'et familie. Altså to gang skildte forældre og 4 familier. Har I blandet folk ind i mellem hinanden eller holdt det mere familie med egen familie? Synes det er lidt svært, skal man mingle eller være med folk man kender?