kmw

Medlem
 • Content count

  126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by kmw

 1. Hej.. Vi blev kærester d. 27/7, vores børn er født 27/12 og 27/9 og vi skal giftes 27/2 næste år. Så som I nok kan gætte betyder taller 27 selvfølgelig noget for os Derfor tænke jeg at det kunne være sjovt at få tallet 27 med ind i brylluppet så mange steder som muligt.. f.eks 27 blomster i brudebuketten.. er der nogen der har andre ideer, eller evt kender til noget symbolik/overtro omkring tallet 27?
 2. Ikke for at nedgøre ideen, for jeg syns det er en rigtig fed tanke.. Men ville bare lige lufte min tanke om, om du har spurgt svigerfamilien om "lov" til det.. Bare så der ikke opstår problemer med svigermor eller svigerinder der har følelser omkring kjolen
 3. jeg brugte næsten 2,5 time i bride fashion.. Men jeg fandt også kjolen, så der blev også brugt tid på at prøve forskelligt tilbehør
 4. Altså vi har selv valgt at vores bryllup skal være uden børn, så den del af det kan jeg sagtens forstå jer i.. Dog tror jeg det vil være meget svært for jeres gæster at finde pasning den dato.. Deres venner og familier har jo nok andre planer end at være barnepiger.. Hvis vi skulle giftes den dag, ville jeg sige at børn var ok, og jeg ville heller ikke selv være glad for at få passet mine børn den dag, for jeg vil gerne være der hvis de reagerer på fyrværkeriet (de er ikke så gamle)
 5. Hvis jeg fik en invitation hvor der stod tid og sted for vielsen ville jeg opfatte det som en invitation til at dukke op til vielsen.
 6. Vi sørger for fælles morgenmad, hvor vi også pakker gaver op. Bagefter skal vi ha ryddet de sidste ting op (har dog betalt os fra rengøringen) og så skal vi nok bare slappe af og hygge os resten af dagen
 7. Godt du fik taget tyren ved hornene og sagt noget til din mor og søster.. Hvordan reagerede de? Og din kæreste må på banen og få sagt noget til sin mor..
 8. Vi holder det som åbent hus, så vi sætter en annonce i avisen, skriver det på facebook og siger det til folk.. Hvis vi kun holdt reception for udvalgte gæster ville vi lave en invitation og give dem..
 9. Jeg tænker at det er enormt lang tid I skal have til at gå. Hvorfor så tidlig vielse hvis I ikke skal have reception? Derudover tænker jeg at de fleste steder først har check in på værelser omkring kl 3 el.l. kender ikke lige specifikt det sted, men ville lige undersøge det.
 10. Umiddelbart vil jeg også sige at det skal være rimelig hurtigt efter, så man ikke risikerer at svigerfar eller svigermor kommer til at røbe noget, fordi de tror at spørgsmålet er stillet
 11. Har en super smuk blondebrudekjole i str 50-52 til salg

 12. Det er din dag, og du skal have den kjole på som DU føler dig aller smukkest i.. Og så skide være med hvad andre tænker
 13. Vi går en lidt alternativ vej og laver dem selv af papir- og træblomster På billedet kan du se den første prototype.. Hver dekoration koster ca 2-300 kr
 14. Wow hvor sejt Må jeg spørge hvad I har givet for det?
 15. Personligt kan jeg ikke se formålet i en reception hvis man alligevel kun inviterer de samme gæster som skal med til middagen.. Jeg har altid opfattet en reception som åbent hus for dem der kommer til globryllup, og det er først efter jeg er kommet ind på bryllupsklar at jeg har lært at det ikke er normalen. Vi holder selv en stor reception som åbent hus fordi vi har en stor del "tætte bekendte" gennem bl.a. den musicalforening jeg er medlem af, som vi ikke kan invitere med til middagen af økonomiske årsager. Vi laver dels en invitation "til vielse og efterfølgende reception" som vi giver til bl.a. min mødregruppe, min h2b's kollegaer, måske nogle af mine klassekammerater hvis der er nogen jeg får et godt forhold til (skal starte nyt studie nu), dem jeg laver musical med, og hvis der er andre.. Derudover slår vi op på facebook, og muligvis også i den lokale avis at alle vi kender er velkomne til globryllup og reception. Det gør selvfølgelig planlægningen svær, fordi vi ikke aner hvor mange der kommer til receptionen, men vi vil gerne dele den dag med alle der syns de har interesse i at være med.. Til middagen om aftenen er det kun familie og 2 vennepar der er inviteret fordi vi har ret store familier begge to.. Vi skriver selvfølgelig ikke ønsker på invitationen til receptionen. Det handler slet ikke om at vi bare vil have flere gaver, men om at vi ikke har økonomi til at invitere alle med til festen.
 16. Hej. Jeg vil høre om der er nogen herinde der har været til Lillys lagersalg i vejle der kan fortælle lidt om hvordan det foregår.. Er det et helvede af mennesker hvor man skal slås om tingene, eller er det med bookede tider, så det er mere stille og roligt? Eller noget helt tredje? Regner med at skulle derover til oktober, men vil gerne have en ide om hvad jeg skal være forberedt på..
 17. Jeg syns det må være op til ham selv. Hvis han ikke ønsker det syns jeg ikke han skal tvinges. Husk at det også er hans bryllup ;)
 18. Altså jeg syns da det er en stor kærlighedserklæring han kommer med. Det betyder ikke noget for ham, men han gør det fordi han VED at det betyder noget for DIG. Hold jeres fest. Jeg tror du kommer til at fortryde det hvis I aflyser
 19. Har I overvejet et billigere sted så I kan få dem med i gerne vil ha med? umiddelbart syns jeg godt I kan invitere på den måde. Men tror I ikke folk prioriterer et bryllup selvom det er i den anden ende af landet? Det ville jeg da gøre til hver en tid.
 20. Som overskriften siger har vi virkelig brug for forslag til billige ønsker.. Vi ved at nogle af vores gæster ikke har alverdens penge, og da vi samtidig begge er af den overbevisning at vi selv hellere vil give en ting end et gavekort, vil vi gerne skrive nogle gaver på listen i prislejet 100-200 kr. Men vi kan simpelthen ikke komme i tanke om hvad vi ønsker os. Bevares vi har heller ikke selv verdens største økonomi, men vi syns egentlig vi har det vi har brug for, så normalt bruger vi ønsker til at "opgradere" de ting vi allerede har med f.eks. noget lækkert design. Så hvad ønsker I andre jer i prislejet 100-200 kr?
 21. Det lyder da som et super gennemført bryllup.. Tror ikke jeg kan komme i tanke om noget i har glemt, men vil lige give et råd videre fra min kæreste.. Han er tjener og har mange bryllupper bag sig, og da jeg foreslog sådan et billede med stjernekastere sagde han kategorisk nej, fordi han før har set brudekjoler med små brændhuller efter forskellige indslag der indeholdt stjernekastere. Så et råd vil være at bede gæsterne om trods alt at holde lidt afstand til kjolen ;)
 22. Jeg har ikke selv bestilt derfra, men har overvejet det, så jeg spurgte om det samme i forskellige grupper for et par måneder siden.. Alle dem der selv havde købt fra jjs house var meget positive om det.. Dem der havde noget dårligt at sige havde ikke selv prøvet det, men kun hørt dårligt fra "en fætters kærestes veninde"-agtigt..
 23. Vi har booket skelby vandrehjem. Det hedder også depotet. http://depotet-susaa.dk/ Det ligger mellem Næstved og Sorø. Man kan booke hele vandrehjemmet for 5000, men vi har valgt kun at betale depositum for værelserne så vores gæster selv betaler overnatningen, men vi er sikret at der ikke kommer nogen 'ude fra' og overnatter.
 24. Jeg vil ikke gøre det. Jeg syns det øjeblik hvor kirkedøren åbner er SÅ magisk. Det vil jeg ikke miste. I øvrigt syns jeg også 2-3 timer til fotografering lyder af meget lang tid. Har indtryk af at normalen er Ca en time.
 25. Min kæreste arbejder på et hotel, så egentlig var det oplagt at holde det der med hele pakken, og billig overnatning til vores gæster. Det føltes bare ikke rigtigt. For mig er forberedelserne en kæmpe del af brylluppet. Jeg nyder at arbejde med at finde farvetema, lave invitationer, designe blomsterdekorationer, designe bordopdækning osv osv osv. Meget af det ville jeg ikke komme til på et hotel.. Vi har fundet et fantastisk idyllisk lokale 12 km fra hvor vi bor. Det er et vandrehjem, som for et par år siden har renoveret en sidebygning til festlokale. Vi giver 2000 for leje af lokalet hele weekenden, så vi dække op fredag, og rydde op søndag. Vi betaler for slutrengøring, så vi "kun" skal rydde op. Ved at det er på et vandrehjem er der også overnatningsmuligheder til vores gæster. Det er ikke de mest glamourøse værelser, men de er der og de er billige, og så er det jo heller ikke der de skal bruge tiden. Vi hyrer en kok og tjenere, som min kæreste kender gennem arbejdet, så vi ikke selv skal røre en finger på selve dagen. Jeg er rigtig glad for den løsning