Annakj

Medlem
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Annakj

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  04.07.2015
 • Type vielse
  Rådhus
 • Køn
  Kvinde
 1. Og så kan man igen vende den om: når man nu har informationen, at lige præcis dén dag, man ønsker at holde sit bryllup, har svigerfars datter 30. års fødselsdag, hvorfor kan brylluppet så ikke rykkes en weekend eller to frem/tilbage? Det er langt fra hvert år, at ens fødselsdag falder lige præcis på en lørdag - og så endda ens 30. års fødselsdag! Der er da ikke noget forgjort i, at hun højest sandsynligt gerne vil holde sin fødselsdag på sin fødselsdag (og ikke har meldt det ud et halvt år forinden, fordi datoen ligesom blev sat for 30. år siden i kalenderen ) Havde det ikke været en rund fødselsdag, så ville jeg også bare have sagt go for bryllup på datoen....... Faktum er bare, at det er en rund fødselsdag, som betyder mere end de andre. Fx fandt vi ud af at vores bryllup faldt på svigerfars søsters fødselsdag, men da den runde fødselsdag var året forinden, var det ikke noget problem. MEN som tidligere sagt: tag en snak med svigerfar omkring det og hvad hans holdning er. Det er jo der, den er. Synes han, det er noget problem eller ej. Og så kan han evt. høre datteren ad, hvad hendes ønsker/forventninger til dagen egentlig er. For selvom hun til syneladende er en dør til at få planlagt sådan en dag, så har hun nok allerede nogle tanker herom Måske er der reelt slet ikke noget problem! Men det kan I kun finde ud af ved en snak med svigerfar. Tror jeg umiddelbart at vi ender med at flytte datoen, jeg tror ikke at jeg i sidste ende har samvittighed til at sætte svigerfar i den situation. Nu skal jeg bare vælge mellem den 20. Juni eller den 18. Juli? Ved ikke helt hvilken en der er mest praktisk?
 2. Ingen af os var klar over at hun har fødselsdag den dag, da vi absolut intet har med den side at gøre. Jeg tror umiddelbart det ender med at vi flytter datoen. Nu skal jeg bare finde ud af om det skal være den 20. Juni eller den 18. Juli?
 3. Ja, det er desværre lige på dagen hun har fødselsdag. Men nu spørger vi lige svigerfar om han vil høre om hendes planer for dagen. Jeg er også bare vildt bange for, at der er nogen der bliver vildt sure. Vi har ikke et godt forhold til hende og hendes søster, så måske der ville blive noget drama?
 4. Ja, det er desværre lige på dagen hun har fødselsdag. Men nu spørger vi lige svigerfar om han vil høre om hendes planer for dagen. Jeg er også bare vildt bange for, at der er nogen der bliver vildt sure. Vi har ikke et godt forhold til hende og hendes søster, så måske der ville blive noget drama?
 5. Jeg tror også vi gør det med, at vi spørger svigerfar om han ikke vil spørge hende om hun holder noget. Men tror vi ender med, at holde fast i datoen. Det er bare datoen. Og kunne ikke forestille mig andre dage
 6. Ja det er måske en god ide Det har jeg (i mit panikanfald) ikke tænkt på ;)
 7. Min tanke er også bare lidt, at det jo "bare" er en fødselsdag. Så vidt jeg ved har de aldrig fejret sådan noget rigtigt. Måske vi bare skulle holde ved den, da det for os bare er den helt rigtige dato. Vi har ikke planlagt en masse endnu, men vi har gjort en del folk opmærksomme på datoen
 8. For mig er datoen bare rigtig vigtig - så derfor er jeg selvfølgelig rigtig ked af det. Vi har ikke sendt invitationer, men vi har gjort en del folk opmærksomme på datoen. Vi anede jo selvfølgelig ikke at hun har fødselsdag den dag, da vi jo som sagt ikke har noget med hende at gøre. Det er rigtig øv!
 9. Hej herinde Øv øv, hvor er vi egentlig endt i en lidt træls situation. Vi fortalte igår H2B's mor og hendes kæreste (svigerfar), datoen for vores bryllup. Det viser sig så, at svigerfar's datter (som vi intet har med at gøre), bliver 30 år. Men hun er typen der ikke inviterer til noget før en uge før, som endda er tidligt for hende. Og det var bare den perfekte dato for os, da vi skal til konfirmation i maj, 60 års fødselsdag i august og bryllup igen sidst i august eller først i september, så vores dato lå lige midt i det hele Da jeg har dele børn (og børn ikke skal med til vores bryllup), kan det kun lade sig gøre hveranden weekend, så der er egentlig ikke så mange datoer at vælge imellem. Vi havde valgt 4. juli. Elsker at se datoen stå skrevet, for det ser jo godt ud og det lyder godt når man siger det Men nu til dilemmaet: Vi kan vælge, at holde fast ved den 4. juli - men alligevel synes jeg jo ikke vi kan være det bekendt, selvom vi intet har med hans datter at gøre. Eller vi kan vælge en anden dato, som så enten ville blive 20 juni, eller 18. juli. Men jeg kan ikke lide nogle af datoerne - det lyder ikke godt, og se heller ikke godt ud når man skriver dem (synes jeg ihvertfald ikke), og ja det er sikkert vildt overfladisk, men øv, er simpelthen så ked af da, for det var bare DATOEN!! Men... Ja, jeg føler egentlig ikke, at jeg har andet valgt end at ændre datoen Hvad havde I andre gjort?
 10. Hej alle herinde Så blev det min tur til at stille det første spørgsmål herinde Jeg hedder Anna, er 25 år Min H2B hedder Kristian og er 34 år. Vi har kendt hinanden i 10 år, men dog kun været kærester i snart 1½ år Min søde kæreste friede til mig til min fødselsdag - dog havde han spurgt en million gange før, men denne gang var det med en smuk ring og det hele Vi tænker, at vi skal giftes engang til maj/juni, og det bliver på rådhus, hvor vi efterfølgende vil spise frokost, bare ham og mig og så holder vi en fest om aftenen. Vi vil gerne holde det lidt uformelt, men stadig festligt og sjovt. Derfor går min tanker nu på invitationer. Folk må gerne møde op på rådhuset, men det er ikke en nødvendighed, da jeg måske også tænker det er lidt mærkeligt med 40 mennesker der kommer og kigger på et rådhusbryllup Gaver har jeg det heller ikke så godt med, men selvfølgelig er der nok nogen der kommer med nogle - men kan man skrive ind i en invitation at de ikke er obligatoriske eller skal man bare lade være med at skrive noget? Er der nogen herinde der er lidt kreative og kan komme med forslag eller inspiration til en lidt sjov og festlig invitations tekst, hvor folk virkelig skal opfange at det ikke er formelt?! Ser frem til at høre fra jer