magi i luften

Medlem
  • Antal besvarelser

    30
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af magi i luften

  1. Vi holder et hemmligt bryllup. Tager et meget tæt vennepar med som vidner, og tager ud at spise om aftenen. Indtil videre forbliver det hemmeligt, men på et tidspunkt bliver det offentligt, ved bare ikke helt hvordan og hvornår. Men vi glæder os rigtig meget og det er det helt rigtige for os at gøre det sådan :-)
  2. Vi har valgt et hemmligt bryllup. vi tager på rådhuset med et rigtig godt vennepar og tager ud at spise om aftenen. Vores forældre får det at vide når vi synes det passer ind. Vi gør det sådan, bl.a. fordi der har været en masse ballade I begge vores familier. Og vi har ikke den store lyst til at være midt punkt på den made man er til ens bryllup. Vi glæder os og føler at det er det rigtige for os.​
  3. Håber der er nogen der kan hjælpe mig. Har tænkt at få lavet vores vielsesringe af nogen arve smykker jeg har liggende (har fået lov :-) ) De er dog I guld, og vi vil helst have ringe I hvidguld. Kan man få dem belagt med hvidguld eller hvordan gør man? Og bliver det ligeså dyrt som hvis man køber dem "færdige"?
  4. Er der nogen herinde der ved noget om det? Umiddelbart virker det lidt besværligt og kan ikke rigtig finde noget om det. Andet end at man skal kontakte den Danske ambassade i Norge. Nogen erfaringer I kan dele?
  5. Ved ikke om dette er noget? Ligger i rigtig flotte omgivelser på djursland. http://www.moellerupgods.dk/hold-fest-p-kroen
  6. Hvordan er de i størrelsen? Har forelsket mig i et par. Overvejer stadig da de jo er lidt dyre
  7. Der er også skæring/hjortshøj forsamlingshus. Har ikke været der, så ved ikke hvordan det ser ud.