LHK

Medlem
 • Content count

  439
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About LHK

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Type vielse
  Kirke - helt sikkert
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Århus, nå nej Aarhus
 1. Forstår ikke helt hvad du mener, men de har jo også meldt datoen ud til mange af gæsterne.. det vejer da tungt...
 2. Måske kan du få en god pris fordi det jo ikke er så mange timer..
 3. Hehe... Og nogle babyer vågner hver halve time natten igennem og er vågne i mange timer i træk. Det er ikke til at forudse... Jeg selv kunne IKKE holde til bryllup med baby på armen, men vi fik heller ikke en nem sovebaby, desværre... Max 4 timers søvn i døgnet (men ikke sammenhængende) sætter sine spor på humøret, og ikke mindst hukommelsen. Kan ikke huske meget fra de første mdr. med baby:(
 4. Jeg har lige sendt dig en pm:-)
 5. Må jeg hurtigt lige spørge hvor langt du var henne på dagen? Her på min lille telefonskærm kan man ikke rigtigt se nogen bule... Må lige hjem og se på computeren:-)
 6. God idé med sådan en tråd!!! Selv om det er svært at bestemme sig, for HELE dagen var fantastisk.. De bedste øjeblikke: Turen op ad kirkegulvet. Jeg var meget bevæget, men det var så smukt, og det lykkedes mig at holde tårerne tilbage, men også kun lige..... Vores gæsters reaktion på "kagen" til receptionen Min mands tale om aftenen Det bedste DIY: Vores loftspynt til middagen, som bestod af lange liner med cirkler i forskellige farver (efter inspiration fra Leantropisk) Opdækningen på bordene, som var med hvide duge, stofservietter foldet som "lyset", bordkort, menukort og serviet-"manchet" med sort-hvid damask-mønster og enkle hvide liljer Skilte jeg havde lavet med tekster, fx "gavebord", "velkommen", "drikkevarer" mv.
 7. Vores fotografs billeder har vi fået på usb-pind, og dem må vi bruge som vi vil til at printe, lave fotobøger mv. Jeg kunne dog aldrig finde på at misbruge dette, ved fx at udgive en roman med hans billeder på forsiden, eller noget andet urealistisk. Tror det afhænger af de vilkår man aftaler når man booker fotografen. Der gælder det om at læse det med småt, og være helt sikker på hvor mange billeder man får som en fil, og hvor mange man evt. bare får lov til at "kigge på"
 8. Vi har købt takkekort ved vistaprint, og er fint tilfredse med kvaliteten. Vi valgte foldekort, dvs. med 4 sider i (forside, to midtersider samt bagside) Vi valgte tre forskellige designs, både fordi jeg ikke kunne bestemme mig, og få at få lidt at vælge imellem, hvis nu den ene variant åbenlyst var pænere end de andre når man så dem i virkeligheden. Prisen var helt fin, ca. 300 kr. for 60 kort i farver, og med billeder på tre af fire sider. På to af varianterne var der et stort billede på forsiden, på den sidste variant var der fire billeder på forsiden. En af midtersiderne lod vi være helt tom til selve teksten. Man kunne også have valgt en tekst, men det ville vi ikke. Til gengæld er leveringsprisen helt hen i vejret.... Vi kunne vælge mellem 14 dages levering til 100 kr. 7 dages levering til 150 kr. 3 dages levering til 220 kr samt 2 dages levering til et endnu højere beløb jeg ikke kan huske. (Arbejdsdage, - vel at mærke... går du hen over en weekend kommer de dage oveni...) Vi valgte 3 dages leveringen fordi jeg gerne ville have dem sendt afsted i en fart, og de blev leveret til tiden, - endda kl. 07.30 på 3.dagen, så det var helt super. Men dyrt.....
 9. Kan ikke lige finde noget på "Vinding Feriecenter" på Google... Er det Vinding nede ved Vejle? Der ligger noget, der hedder Vinding Forsamlingshus nemlig:-)
 10. Vi kunne ikke nå det på dagen... Eller jo, - hvis vi virkelig ville, kunne vi godt have proppet det ind, men så ville vi ikke have haft ét minut til at nyde vores reception og snakke med gæsterne der. Og det ville vi helt sikkert fortryde efterfølgende. Vi endte med at pakke op (alene) søndag eftermiddag. Det var super hyggeligt, men jeg kan da godt mærke et lille stik af dårlig samvitttihed i forhold til gæsterne, som vi jo endnu ikke har sagt tak til. Vores billeder fra fotografen er lige på trapperne, men vi kan jo ikke lave takkekort før billederne er klar. Så jeg glææææder mig til at få bestilt takkekort og sendt dem afsted, - det bliver nok en gang i næste uge. Dvs. 3 1/2 uge efter brylluppet...Lige på grænsen til at være acceptabelt (IMO), men sådan må det være...
 11. Vi sad med vores bedste vennepar ved siden af os. Desuden var min far + kone samt noget af min familie placeret ved vores bord (Ja, det var mig der havde lavet bordplanen, og derfor min familie der blev "tilgodeset") Så var der et andet bord med min mands mor + mand, samt familie og venner af den familie, et tredje bord med udelukkende min familie, samt et fjerde bord med min mands far + kone samt noget mere af min mands familie. Det fungerede alt sammen rigtig godt!
 12. Uha, jeg ville ikke turde binde an med det. Jeg havde nok at gøre med at dække borde dagen inden vores bryllup, som blev holdt i et selskabslokale. Hvis jeg samtidig skulle have stået for mad ville jeg overhovedet ikke kunne lade op til den store dag, - og det er altså VIGTIGT at man kan hvile og slappe af inden den store dag. Men hvis du meget meget gerne vil lave maden selv, så kan jeg anbefale lakseruller til forret, de skal bare være i fryseren indtil nogle timer før servering:-)
 13. Men altså, vil han overhovedet gerne giftes? Er det bare måden dagen bliver fejret på, han er i tvivl om? Man kan holde et bryllup MEGET billigt, hvis man ikke vil have de traditionelle løsninger:-) Synes dog det lyder meget mærkeligt med hans tanker om at du skal betale det hele, - det er fuldstændig surrealistisk i min verden.
 14. Er der nogen der ligger inde med et ekstra køleskab, som vi evt. kan købe billigt eller leje for et par dage til vores bryllup? Det kan bare være ét I har stående ude i garagen eller lign... Ikke jeres "rigtige" køleskab naturligvis:-) Vi bor i det sydlige Århus. Søgninger på dba.dk, gul&gratis.dk samt diverse hjemmesider med "for godt til skrot" har ikke rigtig givet noget resultat, og vi skal giftes på lørdag!!!! På forhånd tak...