GinogToniciAugust

Medlem
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by GinogToniciAugust

 1. Er vild med vinterbryllupper, men december ville jeg også holde mig fra, man risikerer at folk har så travlt at brylluppet ikke får den opmærksomhed det fortjener :-)
 2. Vi holdt bryllup i lørdags i Præstø og havde hyret Mick Johansen (http://www.mijofoto.dk/) til heldagsfotografering. Han holder til i Næstved området, så det er da lidt på vej derned af... Vi har fået de første billeder og er meget tilfredse. Vi kan bestemt anbefale ham, han er meget professionel og god til diskret at falde ind i festen :-) Nu er det jo ikke i år i skal giftes, han har ellers super gode priser resten af året. Heldagsfotografering hos os varede ca 12 timer, det synes jeg var meget passende. Rart at have billeder fra hele forløbet. Og så bookede vi også hans photobooth, den var et kæmpe hit, meget større hit end vi havde regnet med.
 3. Nu har vi testet de der rice butterflies i lørdags - og de var lige så super fine som vi havde håbet på! De kan bestemt anbefales!
 4. Ja, testen lyder som en god ide - og hvis det ikke virker kan I måske samle nogle smukke blade og lægge til tørre under pres, f.eks. i store tykke bøger. Det har jeg gjort til en fest, det blev ret fint. Jeg valgte dog at lime glimmer på nogle af bladene :-) Da min kusine blev gift brugte hun smukke grene uden blade på bordene. Man kan måske finde nogen med lav på så det ser ekstra smukt ud :-)
 5. Vi har købt ricebutterflies, men har jo ikke testet dem endnu :-) Det er sommerfugle lavet i rispapir og med et enkelt riskorn limet på. Rispapiret smitter ikke af ifølge producenten, og det bliver nedbrudt i naturen ret hurtigt. Meeen måske ikke så sjove i en efterårsstorm De er ikke helt billige, men ret fine http://ricebutterflies.com/
 6. Øv at det er din fars holdning... Vi går op som par, og har vores to drenge (2½ og knapt 7) med os. Håber ikke de bliver skræmt :-) Men nu er vi nok også kun ca 60.... Men ingen erfaring med det endnu:-)
 7. Ej en god ide med at bruge kagefad på fod... den tror jeg lige jeg låner, Pille :-)
 8. Vi skal have dahlia (georginer), det er en af mine yndlingsblomster. Vi vil gerne have farve på, synes det passer godt til sensommeren. Og så med lidt haveroser imellem. Det bliver fra blomsterhandleren og koster 250 kr pr buket. Inspirationsbillede fra pintarest herunder, der er dog ikke roser i.
 9. Tak for en dejlig beretning og skønne billeder ! Ser ud til at det var en dejlig dag!
 10. Næsbyholm er også et smukt og romantisk sted :-)
 11. Vi var også i tvivl - ikke om at vi ville have en fotograf, men om det skulle være halvdags eller heldagsfotograf. Vi fik anbefalet en relativt nystartet bryllupsfotograf (www.mijofoto.dk/bryllup) fra nogle bekendte der var meget tilfredse med hans billeder fra deres bryllup. Han kører med tilbudspriser resten af 2015, dvs det koster 3999 for heldagsfotografering inkl alle billeder elektronisk. Synes det er meget billigt. Men ok, han er jo heller ikke en af dem med meget erfaring. Men ham har vi bestilt, og føler os meget trygge ved det. Og så har vi forhørt os hos flere gæster om de vil tage kamera med. Min kusine var meget overrasket over hvor få der tog billeder ved hendes bryllup, hun ville gerne have haft nogle flere billeder.
 12. Jeg vil også gerne høre om jeg kan være med? :-)
 13. Lyder virkelig gennemført og fedt :-) Et alternativ til ris/rosenblade/sæbebobler: Vi har købt rice butterflies (http://www.ricebutterflies.dk/) for at gøre det lidt andeledes. Måske en ide? Hvilket slot holder i festen på hvis jeg må spørge?
 14. Hvad er jeres erfaring - kan gæsterne finde ud af at bruge den? Vi har oprettet en hjemmeside til vores bryllup, og det kom meget bag på os hvor få der kunne forstå at de selv skulle gå ind på en hjemmeside for at få de oplysninger vi havde skrevet der... Der var et link i invitationen med besked om at info var på hjemmesiden... Kommer det til at tage for meget fokus og opmærksomhed til festen? Vi har i forvejen en fotograf og photobooth. Bliver det for meget med appen oveni?
 15. Vi skal have bryllupskage fra Marcus Grigo, vi holder brylluppet på Hotel Frederiksminde, og de har et samarbejde. Synes det er rigtig rart ikke at skulle tænke på det lige den dag :-)
 16. Vi har valgt at vores drenge (2½ og knapt 7) er med til ceremoni og reception, og det er to jævnaldrende kusiner også. Så bliver de hentet af kusinernes kusine og hendes veninde, dvs de kender godt hende der passer, men ikke så godt. Og så skal de 6 holde deres egen fest, hvor ungerne får lov at bestemme om den står på dans og diskokugler eller en film og masser af is. Muligvis det hele. Jeg har også været meget i tvivl, særligt i forhold til den store, om han vil føle sig snydt. Vi går ikke så meget op i traditioner, så vi tager til det hotel hvor vi holder brylluppet, allerede dagen før. Så får ungerne en dag og nat sammen med Mor og Far i Brudesuiten, middag om aftenen (hvor børn er meget velkomne), lækker morgenmad og de glæder sig meget, til hele weekenden og til at få fint tøj på... Også til deres egen fest. Vi har valgt at det er voksenfest, og jeg tror at de fleste gæster ser frem til en fest og overnatning med voksentid. Men jeg kan også sagtens se det fantastiske i en masse børn der er med, børnehjørne osv.
 17. Vi har to unger vi ikke kan undvære særlig længe, men som heller ikke skal med på bryllupsrejsen, så det bliver nok en forlænget weekend til Paris eller Nice. Og så måske en rejse med ungerne til vinter - vi har ønsket os hjælp til en rejse i bryllupsgave, så må vi se hvor langt vi kan komme ;-)