SilleMy

Medlem
 • Content count

  245
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by SilleMy

 1. Bliver fulgt op af min far Har en veninde, som blev fulgt op af sin bedste ven, da hendes far (af forskellige årsager) ikke var tilstede.
 2. Mange tak for tippet
 3. Jeg tror, du har sat prisen for højt. Vi har lejet en hel herregård med hovedbygning (9 dobbeltværelser + to sale til reception) + lade-bygning med anretterkøkken og toiletter + en hytte ved siden af med 3 dobbeltværelser for 19.000 kr. Og der får vi samtidig rengøring og alle mulige redskaber til at hjælpe med oppyntningen med i prisen. Hvis jeg kun skulle leje en istandsat lade, ville jeg nok være villig til at betale 7-8000 kr. og så forvente, at jeg måtte pynte dem, som jeg ville (vel vidende, at jeg ikke måtte ødelægge noget selvfølgelig).
 4. Vi skal vies udenfor Vores præst behøver ikke en mikrofon. Vi får en guitarist og en sangerinde til at hjælpe med indgang- og udgangsmusik + salmerne. De vil gerne have, at der er trukket strøm. Da der er forholdsvist langt, skal vi have trukket nogle kabeltromler ud til vielsen fra huset, det holdes ved - men det kan sagtens lade sig gøre. Det sværeste har været at finde en sangerinde til vielsen + overvejelser om, hvordan vi skulle have gæsterne til at sidde osv.
 5. Vi sendte vores STD ud mere end et halvt år før bryllupsdatoen Jeg tænker, at det kan være svært for gæster at forholde sig til det, hvis der er mere end et år til. Så jeg ville nok vente til juni eller juli med at sende noget ud. Men I skal gøre det helt, som I vil.
 6. Vi har bestilt ved Simon's, som holder til i Aalborg Han er rigtig flink og var meget åben overfor vores egne ideer (selvom han da også havde mange forslag selv).
 7. Vi har lejet et lokale, hvor vi står for alt selv, så vi skulle også finde en kok, som kunne komme ud og lave mad. Vi har valgt en "mini-buffet", hvor maden bliver stillet ud på bordene, så gæsterne selv kan række til fra deres stol. Vi skal have to forretter (som er portionsanrettet på fade) og en hovedret. Det giver vi 200,- kr for pr kuvert. Så betaler vi så derudover til serveringspersonale osv. Og så laver vi selv kager til dessert
 8. Vi har lejet lokaler, hvor vi skal stå for alt selv. Da kokken er smuttet på det tidspunkt, laver vi selv pølsehorn og pizzasnegle i forvejen, som serveringspersonalet kan stille ind til det aftalte tidspunkt
 9. Jeg har siddet ved både firkantede og runde borde, hvor der var den mængde afstand mellem dem, man sad overfor. Man kan kun snakke med sine sidemænd. Det er jeg personligt ikke fan af, men som 99banne skriver, ser det flot ud
 10. Vi har bestilt vores ringe direkte fra en guldsmed, som ikke har butik. Så han kunne gøre det en del billigere, end butikkerne. Vi har givet 6000,- i alt. Ringene er 14 karat rosaguld, og der er ingen sten i. Min er 3 mm, og H2B's ring er 4 mm. I en butik skulle vi have givet mellem 8000 og 10.000 kr.
 11. Vi lagde budgettet ud fra, hvad vi havde sparet op i forvejen Vi vil ikke starte vores ægteskab med gæld - det er et vigtigt princip for os begge.
 12. Jeg forstår ikke helt, hvorfor det er helt nødvendigt med en skrædder? Jeg er selv meget lille (48 kg og 160 cm), og jeg har sagtens kunnet finde kjoler, der passede. Og jeg har en meget beskeden barm også, så det er ikke, fordi der er noget dér. Min kjole skal lige lægges lidt ind i taljen og en del op i længden, men jeg har slet ikke været ude i, at det skulle være nødvendigt med en skrædder
 13. Jeg var i 3 butikker, før jeg fandt min kjole: Panayotis, Lilly og Kennedys. Ingen af dem tog et gebyr for at prøve kjoler (og jeg ville ærlig talt vælge en butik fra, hvis de krævede det). Jeg prøvede nok 4-5 kjoler hvert sted I Panayotis (første prøvning) fik jeg stress af hele situationen og købte den helt forkerte kjole. Da jeg kom hjem, havde jeg ondt i maven, så jeg ringede og afbestilte den. Men nu har jeg heldigvis fundet kjolen! Bare mærk efter - det er DIG, der skal blive glad for kjolen.
 14. Mærket hedder BHLDN De har nogle vildt flotte kjoler. Jeg kan lige indskyde, at jeg faktisk fandt en rigtig flot boheme-kjole i Kennedys herhjemme i DK. Og de havde faktisk flere at vælge imellem. Hvis jeg havde boet på Sjælland havde jeg nok taget ind til Celine Christensen.
 15. Hvor er hun sød og fin Tillykke med hende!
 16. God idé at vente - jeg er slet ikke endt med den type kjole, jeg først troede, jeg skulle have
 17. Jeg kan personligt rigtig godt lide nummer 3, fordi de netop er enkle og fine
 18. Min H2B skal have butterfly - det har han selv valgt Jeg tænker, at et bryllup (i mange tilfælde) i forvejen er meget domineret af brudens meninger, så jeg vil helst bare lade ham tage alle beslutninger om tøj og sådan selv. Så når han siger, hvad han vil, siger jeg bare "fint "
 19. Selvfølgelig må man da være hvid brud til sit andet bryllup Det kan jeg slet ikke se noget galt i.
 20. Stof2000 har noget stof, der hedder Luksus Stout, som er sådan noget ubehandlet bomuld. Det ser rigtig fedt ud til vores rustikke tema, fordi det ikke er ligeså pænt som helt hvide duge. Jeg har været ude og måle vores borde op (de er firkantede). Da stoffet fra Stof2000 er 160 cm bredt, bestemmer det jo så lidt bredden på dugen. Så der kommer til at være lidt under 40 cm ud over kanten på hver side, hvilket er meget passende, synes jeg. Men det er basically bare store firkanter, jeg klipper ud og syr kanter på. Nu ved jeg ikke, om det er runde borde, I skal have, men så bliver det måske lidt mere avanceret
 21. Vi sender Save the Date ud i oktober, og så sender vi nok invitationer ud i marts næste år
 22. Nu syr jeg mine egne, men jeg har læst flere steder, at mange bruger hvide lagner fra IKEA De er billige, og man kan altså ikke se, at de er lagner. Man skal vist bare lægge dem dobbelt, da de ellers bliver lidt gennemsigtige.
 23. Det er jeres bryllup - så det er JER, der sætter rammerne. Nu er jeg ikke den mest konservative person, så jeg kan nok ikke tale på vegne af alle andre, men JEG synes fint, I kan tillade jer at skrive sådan
 24. Udsalgene ligger vist meget i januar/februar. Det er nok lidt forskelligt, hvilken proces man har. Jeg har åbenbart meget svært ved at finde en kjole, så jeg har været ude og prøve flere steder efterhånden. Så jeg er glad for, at jeg gik igang et års tid før brylluppet
 25. Første gang havde jeg min mor og søster med. Det blev lidt for meget pres, så anden gang tog jeg alene afsted. Det var så til gengæld lidt underligt, så tredje gang (i september) har jeg spurgt en god veninde Jeg tror bare, det er vigtigt, at man lytter rigtig meget til sin egen mavefornemmelse, selvom ens følge står og har mange meninger, de gerne vil dele ud af.