liljen1987

Medlem
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About liljen1987

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Recent Profile Visitors

1,530 profile views
 1. Jeg har ikke været eller holdt bryllup der, men er opvokset i Jyderup, så har spist der og været til mange familiefester gennem tiden. Det har altid været rigtig hyggeligt, god betjening og dejlig mad\ Min far har lige været til guldbryllup der i sidste weekend og det var utrolig godt
 2. Hvad skal I andre have af bryllupskage? vi har rimelig styr på udseende, men mangler inspiration til hvilken smage vi skal have af mousser, så det kunne være sjovt at høre hvad I andre skal have.
 3. Vi regner med at holde en stor bryllupsreception efter kirken fra 12-17 og derefter middag for de allernærmeste om aftenen. men er i tvivl hvor meget drikkelse der skal til. vi bliver 47 voksne og 12 børn. "Menuen" kommer til at bestå af sandwichs, pindemadder, pizzasnegle og pølsehorn til børnene og kage. har indtil videre budgetteret med: 7 rammer sodavand 2 rammer cider 3 rammer øl 3 dunke rødvin 2 dunke hvidvin 10 flakser asti Kaffe the vand vil I mene at det er fornuftligt?
 4. Favour bokse til børnene: Jeg har købt disse guld farvede Favourbokse i Søsterne Grene, som skal være til børnene. De skal bla. Indeholde farver og tegninger de kan farvelægge. Derudover har jeg disse ideer til hvad de skal indeholde: Mini haribo pose slikkepilde chokolader sæbebobler balloner
 5. Personlige sæber: Jeg har købt denne silikoneform til at lave personlige håndsæber, som skal være på badeværelserne i forsamlingshuset. Det er dog noget af det DTY som jeg venter med at lave til vi når tættere på dagen, så sæberne ikke når at svede for meget.
 6. Personlige chokolader: Laver mit eget cover til personlige chokolader. Med disse billeder:
 7. Er faldet over disse vandbakkelser, som jeg synes er enormt søde. Regner med at lave noget lignende enten som disse, i vandbakkelsesdej eller evt. i kransekage.
 8. Inspiration til pyntning af kageknivsæt: Jeg har et kageknivsæt i forvejen, så tænkte på at pynte det lidt til lejligheden, lidt ala det på billedet.
 9. Kage inspiration: Min vision er, at lave en kage som er i stil med kage 1 blandet med billede 2. Glæder mig til at designe og afprøve kagen i løbet af efteråret.
 10. Mere generel inspiration:
 11. Synes det lyder som en god ide. Hvis I synes det er lidt for utraditionelt/ lidt for uformelt kan I jo lave en af kagerne som en lille bryllupskage (svarende til en alm. Bryllupskages top) med topfigurer, som evt. Kunne stå midt på kagebordet på et højt kagefad. Så har I også mulighed for at lave den traditionelle skæring af bryllupskagen. noget ala dette:
 12. Generel Inspiration:
 13. Inspiration til vaser med vandkugler
 14. Inspiration til invitation: Jeg har brugt rigtig lang tid på at lede efter inspirationsbilleder. Især til invitationen! Det er første DIY jeg er gået i gang med og kommer til at danne den røde tråd igennem de andre projekter og derfor har jeg givet mig god tid til at overveje farvenuancer, materialer, form osv.