liljen1987

Medlem
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About liljen1987

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Recent Profile Visitors

1,053 profile views
 1. Jeg har ikke været eller holdt bryllup der, men er opvokset i Jyderup, så har spist der og været til mange familiefester gennem tiden. Det har altid været rigtig hyggeligt, god betjening og dejlig mad\ Min far har lige været til guldbryllup der i sidste weekend og det var utrolig godt
 2. Hvad skal I andre have af bryllupskage? vi har rimelig styr på udseende, men mangler inspiration til hvilken smage vi skal have af mousser, så det kunne være sjovt at høre hvad I andre skal have.
 3. Vi regner med at holde en stor bryllupsreception efter kirken fra 12-17 og derefter middag for de allernærmeste om aftenen. men er i tvivl hvor meget drikkelse der skal til. vi bliver 47 voksne og 12 børn. "Menuen" kommer til at bestå af sandwichs, pindemadder, pizzasnegle og pølsehorn til børnene og kage. har indtil videre budgetteret med: 7 rammer sodavand 2 rammer cider 3 rammer øl 3 dunke rødvin 2 dunke hvidvin 10 flakser asti Kaffe the vand vil I mene at det er fornuftligt?
 4. Synes det lyder som en god ide. Hvis I synes det er lidt for utraditionelt/ lidt for uformelt kan I jo lave en af kagerne som en lille bryllupskage (svarende til en alm. Bryllupskages top) med topfigurer, som evt. Kunne stå midt på kagebordet på et højt kagefad. Så har I også mulighed for at lave den traditionelle skæring af bryllupskagen. noget ala dette:
 5. Hvor længe i forvejen kan man lave personlige sæber og hvor længe og hvordan opbevares de inden brug?
 6. Nå ja det havde jeg fået overset men det ville være dejligt så at få en Update på, hvornår de virker og kan tages i brug
 7. Hej.. Jeg kunne godt tænke mig en update på hvornår de nye planlægningsværktøjer kommer? sidste melding var en gang i maj, men maj er jo ved at være overstået?
 8. Hej.. Jeg er i gang med at lave skitser til menu og gavebordsskilt. Derfor vil jeg meget gerne se jeres som inspiration. Håber I kan hjælpe
 9. Det kommer lidt an på hvem man er som person og hvad man laver. I nogle erhverv, kan det være ret besværligt at have sådan en ring. Men det skal da være op til en selv. Jeg synes den er super flot! Jeg ville dog ikke selv vælge sådan en ring, fordi jeg arbejder i et laboratorium, hvor den kun ville være til besvær.
 10. Læs denne tråd som om handler sammen emne. Her står det bl.a. at det ikke er muligt at genskabe data fra planlægningsværktøjerne, så det er desværre forfra.
 11. dejligt.. Tak og vel bekomme Kan du ikke give en update, når den er oppe og køre igen?
 12. så snart det er muligt!
 13. Jeg tror rigtig mange af jeres gæster vil dukke op, hvis du sender den nuværende invitation. Du skriver jo at alle som har tid og lyst bare kan komme, hvilket jeg vil tro alle uanset om de er tætte eller ej vil tage det ret bogstaveligt. Hvis du kun vil have de nærmeste med til vielsen, så må du jo udtrykke det i invitationen, ellers kan gæsterne jo ikke efterkomme dit ønske. Om jeg som nabo eller fjern bekendt ville dukke på rådhuset, det ved jeg ikke, men kunne nok godt finde på det. Enten ville jeg skrive at den nærmeste familie er velkommen til at komme til at overvære vielsen, eller også skal du lave to særskilte invitationer. Derudover skal du også forberede dig på, at hvis I har bekendte som kender til jeres bryllup, men som ikke direkte er blevet inviteret med, kan det være de dukker op som "globryllupsgæster", med mindre I udlægger det som en intim vielse for den nærmeste familie.
 14. Hej.. Jeg har problemer med at bruge søgefunktionen i øverste højre hjørne. Hver gang jeg søger på noget, så kommer der en side frem omkring det ikke kan vises. Der er noget I kan gøre noget ved? Jeg synes at det er super ærgerligt, at den ikke virker (ved selvfølgelig ikke om jeg er den eneste, den ikke virker for), og at man skal sidde og kigge hele debatten igennem for at finde svar på det man leder efter.
 15. Tak for svar. Jeg havde nu kigget lidt på Google, men kunne ikke rigtig finde ret mange opskrifter, kun billeder Men forslagene er bestemt noget jeg vil gå videre med. Er der nogen som har andre forslag? både til drinks og navne til dem :D