Juni2016

Medlem
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Juni2016

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 06/10/1980

Profile Information

 • Vielses dato
  25.06.2016
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

939 profile views
 1. Vi afleverede roser til graver også satte han roser i, kirken stod for lys på hveranden bænk, det skulle vi ikke give noget for, ej heller for at de blev fjernet igen.
 2. Vores er egentlig ikke nogen dag af betydning. Jeg skal have nyt pas. Manden friede for nogle år siden. Men vi havde ikke fået sat dato af forskellige årsager. Så sagde til manden at jeg gerne ville vide om jeg skulle have andet efternavn i det nye pas for så skulle vi have sat en dato, den tænkte han lidt over og kom med en dato. At det så lander på min venindes datters fødselsdag er så en anden sag.
 3. Vi overvejede også hemmeligt bryllup. Men valgte at det skulle være i kirken med familie og venner som vidner. Da vi ikke ved hvor mange år vi har min svigerfar endnu.
 4. Vi har valgt at det er med børn. Så er det forældres ansvar at vurdere om deres børn skal deltage eller ej. En har meldt hun kommer uden børn fordi hendes den store ikke er vild med mange børn af gangen.
 5. Jeg har været den stride brise to bedste, har givet min bedste veninde en seddel med dem jeg gerne vil have med til min polterabend og hvad jeg kan tænke mig at vi skal lave. Stoler på at det ikke bliver noget vildt. Hendes egen polterabend havde hendes mor og søster arrangeret og var stille og rolig, men ganske hyggelig
 6. Tror jeg låner halskæde af min mor.
 7. Håber at du finder en kjole du siger wauv det skal være denne. Her kommer min mor, min søster og en veninde med næste gang jeg skal afsted og prøve. Jeg ved de siger deres ærlige mening, men lader det være op til mig hvilken det skal være. Nu betaler vi så også det hele selv.
 8. Vi skal giftes her i juni og havde ikke de store overvejelser iht vejret. Vi har lejet lokale hvor der er stort grønt areal til børn og barnlige sjæle og håber da på skønt vejr.
 9. Vi ville ikke få passet dem den dag for bryllup af den simple grund vores søn har fødselsdag 1.januar
 10. Ja vores bekendte hun vil gerne, så det er rigtig dejligt.
 11. Ikke helt, men kunne nok ende med den jeg har i Tankerne.
 12. Har lige skrevet med hende jeg gerne ville have til at synge til min H2B for mig og det ser ud til jeg er heldig, at hun både kan og vil den dag.
 13. Også et godt bud.
 14. Hvilken sang ville du vælge hvis du skulle synge eller få en til at synge for din H2B under jeres bryllup? Lige nu hælder jeg rigtig meget til. You're still The one, med Shania Twain.
 15. Ved det endnu ikke. Ved bare at manden pønser på at vi ikke skal sove hjemme den nat.