frk-turkis

Medlem
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About frk-turkis

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Recent Profile Visitors

1,238 profile views
 1. Yes.. Men hvor går tiden dog langsomt, lige op til :P Ja det må du da, jeg sender lige et billede når jeg får dem pakket ud igen
 2. Nej, det er der godt nok ikke Tak skal du have - og tillykke til jer også. Tak, tak, tak :D
 3. Jo, jeg har en planlægningstråd, men har bare ikke været så god til at skrive i den... Men vi har lavet en masse ting, så har lige lagt billeder op af nogle af dem, inde i tråden - så må du se om der er noget der kan bruges. Jeg skal nok lægge nogle billeder op af bordene og festsalen når den er pyntet op, osv.
 4. Jeg er stadig i tvivl om jeg skal have en halskæde på til kjolen. Jeg har allerede øreringe og en blomsterkrans i håret, så jeg er i tvivl om det bliver for voldsomt med halskæde også. Jeg er normalt typen der hurtigt føler mig alt for pyntet hvis jeg har både halskæde, øreringe, ring osv på, så hælder nok mest til at jeg ikke skal have halskæde. Men så igen, ved heller ikke om det kommer til at se for tomt ud uden.. Inputs er velkomne
 5. Kjolen er også klar.. Sådan ser den ud (på model )
 6. Lidt flere DIY-ting: Truth & dare "Snip-snappere" som skal ligge på bordene Engangskameraer med sølvglimmer: Bordkort: Drinkskort: Vi har valgt at droppe den traditionelle gæstebog, i stedet har vi lavet disse sedler, som folk kan udfylde hvis de har lyst: Og så har vi også lavet et træ, som folk kan sætte deres fingeraftryk på, med stempelpuder - så fingeraftrykket bliver bladene på træet Det ser sådan ud:
 7. Så er der ikke længe til den store dag.. Det er allerede i næste uge! Har godt nok ikke lige været så god til at få skrevet herinde i planlægningstråden løbende, men synes da lige I skal se nogle af alle de mange "DIY"-ting vi har lavet til dagen. Vi har valgt farverne kongeblå, sølv og hvid som temafarver, så vi har forsøgt at holde os til disse farver i alle tingene - vi håber på at få skabt en hyggelig og "vinter-agtig" stemning til festen. Bordpynten bliver en masse syltetøjsglas med lys, lidt a la det her: Vi har selv stået for at alt mad, drikkevarer, bryllupskage, pynt, osv., så der har været nok at se til det sidste stykke tid. Nu er der efterhånden ved at være godt styr på det hele, så nu kan vi slappe og nyde hinanden inden det går løs om en uge Her kommer lige nogle billeder af nogle af de ting vi har lavet (hvis nogle skulle blive inspireret) Sådan endte invitationerne med at se ud: Dørskilte til værelserne: Menuplan (buffet), med sjove "festregler" på den anden side:
 8. Fedt at I planlægger at blive gift i februar Vi skal også holde vinterbryllup - skal giftes d. 18. februar i år, så om lidt over en måned Vi har valgt noget lignende den første ide du beskriver. Vi skal vies i kirken kl 12.00 og efter vielsen skal vi have taget nogle billeder. Derefter holder vi reception fra kl. 14-17 og derefter tager vi ud og får taget lidt flere billeder, Har en idé om at vi kan få taget nogle flotte billeder i solnedgangen - på det tidspunkt i februar går solen først ned ved 17.15-tiden, så derfor smutter vi fra receptionen kl 17.00 - på den måde kommer der også et naturligt afbræk (håber jeg), inden festen går i gang Selve middagen har vi sat til at starte kl. 18.30. Vi har valgt at få taget billeder af to omgange, for at få nogle ved højlys dag kl. ca. 13 og ved solnedgangstid omkring kl 17.15 - på den måde får vi to forskellige "settings". Men jeg synes begge muligheder du kommer med, er gode. Hvis I vil nøjes med middag så kan I jo godt blive viet omkring kl. 14 og så tage ud og få taget billeder og derefter tage til feststedet - så kunne I jo sætte festen/middagen til at starte kl 17.00 I skal ikke være bekymret for at gæsterne kommer til at kede sig mens I er ude at få taget billeder, de skal nok få tiden til at gå med at snakke osv evt. kan de jo også bruge tiden til at finde deres værelse osv, hvis det er meningen de skal overnatte på feststedet.
 9. Skal giftes til februar og mine 2 kusiner på hhv. 5 og 8 år skal være brudepiger/blomsterbørn (de skal gå foran mig og min far ind i kirken). I den forbindelse kunne vi godt tænke os at give dem en lille gave, men er helt blank for ideer. Er der nogle herinde der har et bud på hvad det kunne være?
 10. Hej Er der mon nogle der kender til en god fotograf i Århus, som tager Boudoir billeder?
 11. Vores bryllupskage bliver gulerodskage hvor der så kommer et lag imellem med ostecreme og det er det samme vi bruger som "smørcreme" - det kunne også være en mulighed
 12. Hvor ser det godt ud hvordan har I fået fat på de flotte sølv tallerkener?
 13. Den er så fin! Må jeg spørge hvad du har givet for den?
 14. Helt i orden
 15. Tusind tak, det var lige sådan noget jeg søgte Havde du dem så liggende på bordene, eller hvor lå de til brylluppet?