frk-turkis

Medlem
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About frk-turkis

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Recent Profile Visitors

1,005 profile views
 1. Jo, jeg har en planlægningstråd, men har bare ikke været så god til at skrive i den... Men vi har lavet en masse ting, så har lige lagt billeder op af nogle af dem, inde i tråden - så må du se om der er noget der kan bruges. Jeg skal nok lægge nogle billeder op af bordene og festsalen når den er pyntet op, osv.
 2. Fedt at I planlægger at blive gift i februar Vi skal også holde vinterbryllup - skal giftes d. 18. februar i år, så om lidt over en måned Vi har valgt noget lignende den første ide du beskriver. Vi skal vies i kirken kl 12.00 og efter vielsen skal vi have taget nogle billeder. Derefter holder vi reception fra kl. 14-17 og derefter tager vi ud og får taget lidt flere billeder, Har en idé om at vi kan få taget nogle flotte billeder i solnedgangen - på det tidspunkt i februar går solen først ned ved 17.15-tiden, så derfor smutter vi fra receptionen kl 17.00 - på den måde kommer der også et naturligt afbræk (håber jeg), inden festen går i gang Selve middagen har vi sat til at starte kl. 18.30. Vi har valgt at få taget billeder af to omgange, for at få nogle ved højlys dag kl. ca. 13 og ved solnedgangstid omkring kl 17.15 - på den måde får vi to forskellige "settings". Men jeg synes begge muligheder du kommer med, er gode. Hvis I vil nøjes med middag så kan I jo godt blive viet omkring kl. 14 og så tage ud og få taget billeder og derefter tage til feststedet - så kunne I jo sætte festen/middagen til at starte kl 17.00 I skal ikke være bekymret for at gæsterne kommer til at kede sig mens I er ude at få taget billeder, de skal nok få tiden til at gå med at snakke osv evt. kan de jo også bruge tiden til at finde deres værelse osv, hvis det er meningen de skal overnatte på feststedet.
 3. Skal giftes til februar og mine 2 kusiner på hhv. 5 og 8 år skal være brudepiger/blomsterbørn (de skal gå foran mig og min far ind i kirken). I den forbindelse kunne vi godt tænke os at give dem en lille gave, men er helt blank for ideer. Er der nogle herinde der har et bud på hvad det kunne være?
 4. Hej Er der mon nogle der kender til en god fotograf i Århus, som tager Boudoir billeder?
 5. Vores bryllupskage bliver gulerodskage hvor der så kommer et lag imellem med ostecreme og det er det samme vi bruger som "smørcreme" - det kunne også være en mulighed
 6. Helt i orden
 7. Tusind tak, det var lige sådan noget jeg søgte Havde du dem så liggende på bordene, eller hvor lå de til brylluppet?
 8. Okay, mange tak Håber det lykkes at finde den ;)
 9. Bogen..
 10. Lyder til at være lige det jeg søger.. Ville du have noget imod at vise hvordan jeres ser ud?
 11. Jeg søger nogle gode ideer til hvordan man kan lave en slags alternativ til gæstebogen. Jeg har set et eksempel herinde (som jeg desværre ikke kan finde nu), hvor det var et papir som gæsterne kunne udfylde, hvor nogle af overskrifterne blandt andet gik ud på at "tegne" brudeparret, gætte på hvor mange børn de vil få, osv.. Søger altså ideer til en side med nogle lidt sjove overskrifter, hvor gæsterne så kan udfylde det. Håber I forstår hvad jeg mener