ChristinaBM

Medlem
 • Content count

  165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ChristinaBM

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday 04/01/1990

Profile Information

 • Vielses dato
  13.08.2016
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Skt. Bendts Kirke Ringsted

Recent Profile Visitors

2,181 profile views
 1. Aner intet om hvorvidt der er muligt at få de samme 'papir på hinanden'.. Men mon ikke eller i hvert fald tæt på? det er formentlig noget en advokat skal indover Men mit forslag ville være, at I tog på rådhuset bare jer to og fik klaret formalia.. Så kan I holde bryllupsfest hvor en ven 'lege' præst i bedste F.r.i.e.n.d.s stil God fornøjelse med det.
 2. Mange tak
 3. Er der nogen som har haft held med, at finde runde duge til en fornuftig pris? Bordene er Ø160
 4. Jeg får armbåndet repareret og får vores initialer og vores vielsesdato på bagsiden Så kan han altid få 'slebet' navnet af, hvis han har lyst til det.. Så skal jeg bare smugle armbåndet ud af huset uden har opdager det..
 5. Tak for svar
 6. Har lige set der er graveret 'LEIF' i pladen.. Ville I få det slebet af og så få sat vielsesdato i eller gøre det på bagsiden og lade navnet stå?
 7. Min h2b har ALT.. måske har han faktisk to af alt Jeg aner ikke hvad jeg skal give ham. Ur, armbånd, halskæder har han fået i årenes løb, så det kan jeg ikke give ham. Storbyrejser er han ikke til og kulturelle ting, som en tur i Operaen, teater osv. er slet ikke ham. Hjælp! Han mistede sin far for 15 år siden og arvede et guldarmbånd, som desværre er gået i stykker. Meeeeen så var det at jeg tænkte, at jeg kunne få det repareret og tilpasset så han kan gå med det - er det en god ide eller bare lidt fesen? Åhhhh jeg er virkelig på bar bund Vil så gerne give ham noget personligt..
 8. wauw ! Det er godt nok flot jeres papir klip..
 9. Enig med de andre! Den er så fin og kan sagtens gå til et rådhusbryllup
 10. Vi sidder med min mor, min stedfar, forlover (h2bs lillebror) og hans kone, h2bs mor og stedfar, samt min mormor og morfar
 11. Det var da en god ide, at bede toastmaster om at gøre opmærksom på det
 12. Jeg skal have langt slør på og er i tvivl om jeg tager det af til middagen Sløret giver lige prikken over det berømte i - men tror måske jeg bliver irriteret hvis jeg sætter mig på det eller hele tiden skal holde øje med det.. Det ryger i hvert fald (måske skiftes ud) til brudevalsen - vil ikke have de ødelægger det.
 13. Det vil jeg lige kigge på.. Tak ..
 14. Kan du ikke give ham uret på jeres bryllupsdag og så finde en lille ting, som han kan få morgenen efter? Jeg kan slet ikke finde ud af, hvad jeg skal købe til min H2B
 15. Vi skiller ikke par ad, men mixer familierne og vennerne. Vi kigger lidt på 'fælles interesser, hobbyer, job' og sådan så de har noget at snakke om