Nybo

Medlem
 • Content count

  100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by Nybo

 1. Bordpynten vil bestå af glas i forskellige former og størrelser, hvori der vil komme blomster eller lys. Jeg kan, personligt, rigtig godt lide blandingen af materialer. Blomsterne vil være vilde blomster fra området, så det er ikke til at forudse hvordan de præcist vil være. Blonderne er rester fra invitationerne. Jeg har derfor kun skulle købe limen. 13 kr for bordpynt, er da egentligt ret godt gået, synes jeg selv. Materialer: · Glas fra husholdningen · Blonde - Ca. 50 kr for 3 meter i Stof&Stil (find evt billigere alternativer på Etsy) · Decopagelim - 13 kr i Søstrene Grene · Saks Fremgangsmåde: · Fjern mærkatet fra glasset. Dette kan for det meste klares med varmt vand. · Rengør glasset. · Afklip den ønskede længde blonde. · Påfør lim på glasset, sporadisk, hvor blonden skal være. · Glat blonden ud på overfladen. Limen og blonden må gerne blandes godt. · Den fugtige blonde arbejdes ud i det ønskede mønster. · Lad limen tørre. Tip: Jeg forsøgte først at sætte blonderne fast med dobbeltklæbende tape. Det fungerede i første omgang, men heldigvis satte jeg et fyrfadslys i. Varmen fra lyset, fik blonden til at slippe blonden. Jeg vil derfor ikke anbefale at bruge dobbeltklæbende tape til dette.
 2. Forårs blomster er ofte enormt fine! Smut ud og pluk en masse dagen før brylluppet. Jeg kan lige forestille mig at pynte op med de sarte og fine forårsblomster fra "vejkanten". Vi blev gift i sensommeren, hvor blomsterne ofte er lidt større end de er om foråret. Vores på så sådan ud:
 3. Vi blev viet udendørs mellem skov og hede. Det var derfor oplagt at pynten blev med tanke på naturen. Gemalen brykker selv mjød, som også skulle serveres, så dette blev en del af selve pynten. Blomsterne er plukket i haven, og i skoven. Da området er utroligt smukt, skulle pynten komplimentere omgivelserne. Det så således ud:
 4. Min kjole var ikke ligeså hvid som mine sko - og jeg synes faktisk det gik rigtig fint sammen.
 5. Vi har en helt almindelig gæstebog - dog har jeg lavet nogle ark som kan isættes, hvis nu der skulle være nogle gæster der har brug for lidt hjælp til at skrive en hilsen. Den ser sådan ud:
 6. Selv var jeg ved at overveje om jeg skulle lade mit pandehår gro ud inden brylluppet - men så kom jeg til mig selv! Jeg elsker jo mit pandehår! Så det bliver Jeg har faktisk haft lidt svært ved at finde billeder af brudefrisurer med pandehår, så har jeg bare draget inspiration fra frisurer uden pandehår - og så håbe det virker med pandehåret på. Jeg har dog fundet lidt:
 7. Nå, piger! (Og drenge - hvem ved?!) Jagten på brudesko er gået ind, og jeg er ret splittet. Brylluppet skal holdes i en skov, hvorfor der er lidt krav til det praktiske aspekt af skoene. Min kjole er ikke helt hvid, men elfenben / "kaffe". Billedet herunder, er fra kjoleprøvningene hos Kennedys. Her har jeg mine ynglings sko på (Elise, Lola Ramona). Mine Lola´er er FANTASTISKE at gå i, og de ville være et oplagt valg - i alt fald vedr. komfort. Desværre er de ret slidte, og er gået ud af produktion. Skoene kunne måske rengøres og pyntes med nogle blonder, men jeg kan ikke finde ud af om det er den bedste idé. Eller har jeg set på nedenstående sko. Hvad tænker i? De lyserøde / gammelrosa er nok Makshøjden for hvad jeg kan gå rundt i, grundet lokationen.
 8. Hvor bor du henne? Jeg ved Zalando har et lille udvalg - det er selvfølgelig stadig online, men med fri fragt og fri retur. Overordnet tænker jeg, at hvis du ikke er glad for højhælede, så er der jo masser af fine sko med lave hæle, eller sågår flade sko. Et par flade sandaler/fine ballerinaer med sten eller glimmer kunne jo også være en mulighed, afhængigt af hvordan din kjole ser ud. Vi skal også vies udendøre, dog ikke på græs, men jeg regner bestemt med at skulle have et par skiftesko der er flade eller med en lav, bred hæl. TS: Jeg ved ikke om de stadig gør det, men for et par år siden havde Lola Ramona lagersalg to gange årligt - den ene om foråret. Måske korkskoene kan findes der? Jeg tror de kunne være rigtig fine til - alternativt er dem i leopard altså også rappe. I KBH er der flere steder hvor man kan købe (og prøve) Lola Ramona sko. De har også et showroom der ligger ved Jarmers Plads. I KBH har jeg set dem ved Mondo Kaos (Birkegade) og ved Rockahula (Istedgade). (Her) i Jylland har jeg faktisk ikke set dem nogle steder, men jeg mener at de på deres hjemmeside har en oversigt over forhandlere. Når det så er sagt er jeg rigtig enig med stripesAddict. Man behøver ikke have hæle på, hvis man ikke er tilpas i dem. Jeg skal også have fundet et par helt flade, som jeg kan have på ude i skoven.
 9. Jeg er desværre en 38 - jeg har faktisk set et opslag på en 41, bare i en anden gruppe på FB. Men tusinde tak for tippet!
 10. Så har vi afleveret de første invitationer - det er nu altså en dejlig følelse.

 11. Hvordan ændrer jeg titlen i et opslag?

  1. Ki Schou

   Ki Schou

   Du skal vælge at bruge Fuld redigering så kan du rette din overskrift :)

 12. Mange tak. Det skal nok blive rigtig hyggeligt med lys og blomster i.
 13. Jamen, jeg ELSKER jo bare mine Lola´er. Elsie modellen kan jeg traske rundt i en hel dag, uden problemer. Jeg overvejer at pynte og rengøre mit ynglingspar, og bruge dem til brylluppet: Da jeg fik mit første par, var jeg mildest talt chokeret over at man kunne få så lækre sko, der var så behagelige at gå i! Jeg har sleeeeeet ikke nok Lola´er endnu, og jeg er lidt spændt på at se den kommende kollektion.
 14. Vi har planer om at overnatte på en kro i området af hvor brylluppet afholdes. Stod det til Søren, kunne vi sagtens have sovet i et telt ved siden af feststedet - men her har jeg altså sagt nej. Vi bor en times tid fra feststedet, så det ville ikke være helt umuligt at blive kørt hjem. Jeg vil rigtig gerne kunne bruge dagen derpå, væk hjemmefra - lidt ekstra forkælelse hvor der er andre der skal lave brunch til mig
 15. Jeg kan godt se at denne tråd er ved at være af en ældre dato, men jeg vil alligevel lige give mit besyv med. Jeg har lavet vaser og lysestager af glas og blonder. Jeg har brugt forskellige typer blonder. De blonder der er meget tykke, kan have svært ved at binde sig til glasset ved brug af almindeligt hobbylim (som ellers var alletiders til de tynde blonder). De tykke har jeg derfor brugt limpistol til. Jeg vil ikke nødvendigvis anbefale dobbeltklæbende tape. Den tape jeg har, stoppede med at virke da der først kom varme lys i glasset, og blonden faldt langsomt af. Måske er det mig der har fået købt noget dårligt tape, men jeg vil (om ikke andet) anbefale at man afprøver at have et tændt lys i stagen INDEN bryllupsfesten.
 16. Jeg elsker alle mine Lola´er. Komforten er virkelig i top, og jeg kan traske rundt i sådan et par hele dagen, uden problemer. Jeg havde slet ikke tænkt på, at der nok kommer en ny kollektion inden sommer! Det har du da fuldstændig ret i! Jeg venter helt sikker med at købe sko, indtil jeg har set det nye der kommer. Hvis jeg er heldig, kommer der en ny Elsie! Tusinde tak!
 17. Jeg kan RIGTIG godt lide denne farve! Det er lidt som et par "nude" sko - men alligevel "gammelrosa. Det tror jeg lige jeg skal have kigget lidt mere efter. Tusinde tak
 18. Det synes jeg sagtens man kan. Da jeg bestilte materialer til invitationerne, bestilte jeg også til takkekort. Det betyder jo så at jeg skal "begrænse" m1g til dèt format de indkøbte konvulutter er i. Jeg er ved at lave det grundlæggende til takkekortene nu, så det kun er billeder og skrivelsen vi skal tage stilling til efter brylluppet.
 19. Hvor er det et spændene projekt! Og hvor er det fantastisk at du har muligheden for at få en kjole der har lidt historie i sig. Jeg har hørt gode ting om ”Sara design & skrædderi” på Vestergade i Herning, men jeg har ikke selv nogen erfaring med hende.
 20. Mange tak for dit svar - tænk at jeg kan gøre det så besværligt Kjolen er fra Justin Alexander. De laver de smukkeste blonder. Det er et helt kunstværk Jeg glæder mig sådan til den kommer hjem!
 21. Min holdning er, at du helt selv må bestemme! Hul i hvad andre tænker om den! Det er jo nu engang dig selv (og gemalen) der skal se på ringene Vi har brugt en del penge på vores forlovelsesringe, så vi overvejer at bruge dem som vielsesringe også. Det er der flere der synes er "forkert" - men det er jo heldigvis også vores eget valg
 22. Jeg har brugt forskellige typer blonder til forskellige glas. Derudover, har jeg brugt hessian og "naturtråd" til nogle glas. På to glas har jeg brugt det vokssegl, der også blev brugt på invitationerne. Hessian og snørerne er påsat på samme måde som blonderne. Jo tættere på sommeren vi kommer, dets flere glas vil jeg få lavet. De vil fungere som vaser og lysestager.
 23. Ja, man skal nogle gange tænke sig lidt om, for som du skriver, kan det hele hurtigt løbe op. Jeg har sat et par ting på en "ønske liste". Det er de "ekstra" detaljer som jeg muligvis må opgive, hvis budgettet ikke kan bære dem.
 24. Jeg købte fra cchobby. Jeg købte rigeligt karton, da det er det samme jeg vil lave indbydelser, bordkort og takkekort i.