Daisi

Medlem
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Daisi

 1. Jeg står i det samme problem.. Så godt beskeden, men er først begyndt at bruge det lige inden årsskiftet, så troede også bare det var en gammel besked der ikke var slettet.. Det er fandeme noget L***.. Især når der ikke er mulighed for at hente det frem igen.. En mail med forklaring og reminder for en måned siden havde bestemt ikke været af vejen..
 2. Vi har fået en smykkedesigner til at lave vores.. Det er blevet en fin mellemting mellem hvad vi gerne vil have, men de ligner heller ikke traditionelle vielsesringe.. De bliver smeltet om af mine forældres og hans forældres vielsesringe, og bliver guldringe, men med noget hvisgulds "pynt".. Jeg har fået en forlovelsesring der har "pynt"/sten og den hænger fast i ALT, med den måde pynten stikker ud, så det er jeg meget opmærksom på med vielsesringene.. Men ellers.. Go for it..
 3. Hvilket papir har i brugt til at pakke udenom?
 4. Lilly har jo en outlet butik i sønderjylland hvor kjolerne sælges med en enhedspris på maks. 2500.. Jeg har været dernede og kigge, og butikken er ikke så stor, men der er kjoler som har kostet over 10.000 oprindeligt, men som pga. restsalg, udgående modeller og 2. sortering sælges til 1500-2500.. Jeg fandt en kjole med en pris på knap 8000 til 2500, og så er det jo meget realistisk.. De har også sko til 250,-..
 5. Jeg ville egentlig helst rykke det ud af højsæsonen for at få alle de "gode" steder for mig selv, så at sige.. Det forholdt sig bare sådan at d. 20 august 2016 har vi været kærester i 7 år OG den faldt på en lørdag.. Han friede d. 30 august, så det passede jo også med et år.. Vores favorit lokation var dog ikke ledig, men vi valgte at gå på kompromis med lokation i stedet for dato, netop fordi det virkede så logisk at vi skulle giftes den dag..
 6. Min H2B driller mig med at han vil holde bryllupsrejse på Dublin walk.. Det er et meget smukt område, som jeg har boet i, og det vil han gerne opleve siger han.. Det er heldigvis for sjov, for jeg er slet ikke til sådan noget på min bryllupsrejse (generelt er jeg ikke så aktiv som ham).. Jeg vil gerne på charterferie eller en rundrejse.. Men budgettet er ikke så stort, så det bliver nok bare en billig charterrejse (Eller Dublin walk, som er endnu billigere)
 7. Årh.. De sølvhjerte chokolader er meget meget smukke.. Hvor er de købt? Det er helt klart noget jeg vil lave..
 8. Min kæreste har friet (yay) og det er vel derfor de fleste af os er her :D Vi kommer fra 2 meget sammenbragte familier og hvis vi skal have alle med til det hele så bliver vi bare rigtig rigtig mange og det kan jeg med vores budget bare slet ikke se hvordan hænger sammen, og så snakkede vi om at kun de tætteste var med til middagen og resten til reception, men hvordan pokker kommer sådan noget til at foregå i praksis? Jeg har ikke selv været med til bryllupper hvor det var "delt op", og min kæreste interessere sig ganske enkelt ikke for sådanne "detaljer" på nuværende tidspunkt..
 9. Jeg har nemlig haft lidt den samme tanke med at "smide folk ud".. Hvis det skal holdes på 2 lokations synes jeg også at det bliver meget "køren rundt".. Min far har foreslået at snakke sammen med en eller anden seværdighed i nærheden og så slutte receptionen af med en rundttur der hvis man kan lave en aftale der er fornuftig pris mæssigt.. Økonomien er desværre meget vigtig da vi pt. begge er på SU og min kæreste kun kommer ud at arbejde et halvt år inden, mens jeg stadig er under uddannelse helt op til.. Det er rigtig rigtig dejligt med nogen input, så jeg ikke er på helt bar bund og kan få lidt ro på.. Jeg er helt stresset over lokation for det sted jeg drømte om er fuldt booked..
 10. Min H2B har downloaded en app der hedder my fitness pal (muligvis i et ord) og det har gjort at han har tabt 8kg på 5-6 mdr. Man skriver simpelthen sine data ind i appen, og så skriver man hvad man spiser og hvor meget man laver, og så udregner appen om kalorierne er i plus eller minus.. Det er super smart for kage er ikke forbudt, man skal bare tage en gåtur inden kaffen og så går regnskabet op.. Det er meget meget nemt at forholde sig til, for tallene er lige der, og hvis man cykler i stedet for at tage bilen, må man pludselig spise en masse ekstra chokolade (eller tabe sig ekstra).. <ahref="http://www.bryllupsklar.dk/wedding/bryllupsticker.htm"><imgsrc="http://www.bryllupsklar.dk/ticker/genticker.php?dhn=MjkwNzk%3D.png"></a>
 11. Sætter man bare et sluttidspunkt på? inviteret til reception fra kl. 12- 18, eller giver det sig selv?