Frantsenjensen

Nyt medlem
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Frantsenjensen

 1. Hej JEg har lige bruge for et råd. Min mand og jeg blev gift i lørdags - på en anerkendt kro på Fyn. Kuvertprisen var 900,- pr. så det er ikke et billigt sted at holde en fest! Der var dog en 70 års fødselsdag i lokalet ved siden af. Rummet var åbenbart kun delt op af sådan en væg man kan trække igennem lokalet. De hørte høj musik med stærk bas hele aftenen (fra kl 18 og frem til kl 03). Dette gjorde, at vi stort set ikke kunne hører nogen af vores taler og dem der sad tættest på skillevæggen kunne ikke snakke sammen da musikken fra modsatte lokale var så høj. Jeg har tænkt mig at klage over det og forhandle prisen ned. Men jeg ved ikke hvor meget jeg kan forhandle den ned? Det ødelagde jo en stor del af aftenen. Hvad ville i gøre? Kroejeren var klar over at musikken var for høj og undskyldte da vi forlod kroen.
 2. Hej Jeg var d. 28 maj inde at købe en brudekjole hos Nicolai brudekjoler. Jeg købte er næsten helt sikker på at jeg prøvede en str. 38, da jeg normalt er denne str. eller str. 36. Nu har jeg endelig fået den med hjem og da jeg prøvede den på i aften virker den alt for stor. Det virker bare mærkeligt, da de sagde det var den eneste de havde tilbage i butikken (måske bare en hvid løgn). Jeg har prøvet at tage lidt billeder - ved ikke om i måske kan se om den anden virker større end den anden? Pludselig skal hele kjolen nemlig syes ind og ikke bare i længden og lidt i taljen som da jeg købte den. Billederne fra telefonen er desværre af ringe kvalitet og jeg har ikke slør på så det kan være lidt svært at sammenligne.
 3. Den lukkes med lynlås og fik hjælp til at tage den på. Trøjen der sidder udover kunne jeg overhovedet ikke tage af uden at åbne den da jeg prøvede den på i butikken men det kan jeg uden problemer nu.
 4. Hej
  Hvis du stadig har skabelonen til de der flipfloppere og gerne vil sende den må du meget gerne sende den til mig på katja_jensen91@hotmail.com :)

  Mvh.
  Katja