Jeg synes, det lyder rigtig fedt med hvidvinsmenuen! Men jeg drikker så heller ikke rødvin ;-)
Jeg synes, det er rigtig spændende - som andre også siger - når der udfordres på maden. Jeg har været til et bryllup, hvor vi fik sushi til forret, and til hovedret og hvid chokoladebrownie til dessert. Meget speciel og personlig menu, kunne man godt fornemme - og virkelig noget, vi husker fra det bryllup her efterfølgende.
Nu siger jeg lige noget: Gæsterne skal nok indrette sig efter det, der er - og specielt det, som ikke er der. Nogle laver bland-selv-drinks-bar, mens andre overhovedet ikke mangler det, hvis ikke, det er der (altså efter maden).
Personligt synes jeg, det hører med til bryllup at der er rødvin, selvom jeg ikke selv drikker det, men det er selvfølgelig fordi man ved, at de fleste gerne vil nyde et glas eller to til maden. Måske kan I lave en kompromisløsning, hvor I personliggør meget af menuen og drikkevarerne, og stiller det frem på bordene som en "smag lige det her til maden - det er lige os", men at der stadig er mulighed for at hente det "klassiske" rødvin på et drikkevarebord?