Soon2bemrsH

Medlem
  • Content count

    1,070
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    12

Soon2bemrsH last won the day on March 23 2016

Soon2bemrsH had the most liked content!

Community Reputation

57 Excellent

About Soon2bemrsH

  • Rank
    SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
  • Birthday 02/14/1985

Profile Information

  • Vielses dato
    23.08.2014
  • Type vielse
    Kirke
  • Køn
    Kvinde
  • Lokation
    Viborg
  • Interesse
    Fotografering, bryllupsplanlægning og DIY.

Recent Profile Visitors

2,852 profile views
  1. Jeg synes, det lyder rigtig fedt med hvidvinsmenuen! Men jeg drikker så heller ikke rødvin ;-) Jeg synes, det er rigtig spændende - som andre også siger - når der udfordres på maden. Jeg har været til et bryllup, hvor vi fik sushi til forret, and til hovedret og hvid chokoladebrownie til dessert. Meget speciel og personlig menu, kunne man godt fornemme - og virkelig noget, vi husker fra det bryllup her efterfølgende. Nu siger jeg lige noget: Gæsterne skal nok indrette sig efter det, der er - og specielt det, som ikke er der. Nogle laver bland-selv-drinks-bar, mens andre overhovedet ikke mangler det, hvis ikke, det er der (altså efter maden). Personligt synes jeg, det hører med til bryllup at der er rødvin, selvom jeg ikke selv drikker det, men det er selvfølgelig fordi man ved, at de fleste gerne vil nyde et glas eller to til maden. Måske kan I lave en kompromisløsning, hvor I personliggør meget af menuen og drikkevarerne, og stiller det frem på bordene som en "smag lige det her til maden - det er lige os", men at der stadig er mulighed for at hente det "klassiske" rødvin på et drikkevarebord?
  2. Ift. billeder, så havde vi ret få gæster, måske to, der postede et enkelt billede af os på Facebook (og vi var 83, unge som gamle). Det er selvfølgelig også 2 år siden. Vi havde også fotograf, der fulgte os hele dagen og aftenen, og til festen om aftenen havde vi toastmaster til at informere om, at der var fotograf på, som nok skulle sørge for at forevige aftenen, så folk kunne slappe helt af og nyde det hele i stedet. Derudover havde vi en fotobod, som folk i stedet morede sig med i stedet for selfies. Efter festen lavede jeg en lille fotomontage med nogle af billederne fra dagen, så bekendte fik et lille indblik i vores dag. Og én med fotobodsbillederne. Nogle skrev endda at det næsten var som at være med :-) Så det var vores måde at styre det med billeder på sociale medier med. Jeg oplevede det ikke som et stort problem, men det kommer selvfølgelig an på, hvem gæsterne er.
  3. Vi fik lune boller med forskelligt pålæg, som folk selv kunne smøre. Så vidt jeg husker var det noget forskelligt pølse, hamburgerryg, skæreost og lun leverpostej. Det var nemt og lækkert :-)
  4. Hej :)

     

    Har du stadig skabelonen til den super smarte menu? Jeg ville blive rigtig glad for at modtage sådan en :)

    sandie.lind@gmail.com

     

    På forhånd tak :D

  5. Hej
    Hvis du stadig har skabelonen til de der flipfloppere og gerne vil sende den må du meget gerne sende den til mig på katja_jensen91@hotmail.com :)

    Mvh.
    Katja 

  6. Jeg har ikke læst alle kommentarerne, men så bare lige billedet af den nude-farvede kjole og så gik mine alarmklokker altså lidt... Den er lidt lige som sort - en farlig farve. For nude/rosa er altså også blevet en moderne brudekjolefarve, så jeg ville helt sikkert lige høre bruden inden, om hun syntes, den kjole ville være i orden.
  7. Mit slør var et birdcage-slør. Jeg gad nemlig ikke have et eller andet langt slør, som hele tiden ville være i vejen ved krammere eller som folk kunne jokke i. Mit slør havde jeg i hele dagen. I kirken gik det sådan lidt ned foran øjnene og senere kunne jeg sætte det mere op på håret i stedet ved bare at hive lidt i det. Det fungerede rigtig godt, og så kunne jeg føle mig som en brud hele dagen med det i :-D
  8. Vi havde fotograf på Fra Brudens Forvandling til og med Brudevalsen. Vi prioriterede fotografen højt, og det ville jeg bestemt ikke gøre anderledes! Jeg har her knap to år efter endelig fået lavet bryllupsmappeR (yes, flertal!) med alle de gode billeder, og det er ligesom at være der igen og opleve hele dagen på ny! Det er altså fantastisk. Alle de penge og timer, vi brugte og lagde i at få en helt perfekt dag kan vi se, hvad gik til, for der er ikke mange detaljer, som ikke er med, hvis nogen overhovedet. Vi sparede hellere andre steder. Vi fik alle billederne digitalt fra dagen, også de frasorterede, hvor der faktisk også var nogle fantastiske billeder imellem :-) Vi brugte i øvrigt Per Zangenberg Photography (Nord- og midtjylland) - http://perzangenberg.dk, som vi varmt kan anbefale. I kan se et udpluk af vores billeder på hans blog lige her: http://perzangenberg.dk/2014/09/lise-ole-vinkel-kirke/
  9. Hej hvis det stadig er muligt må du meget gerne sende mig word filen med bordkort. de der flip flappere på Mail:  Chrgaden@hotmail.com

  10. WAOUW for en manke, du har!! Er sikker på, du får en fortryllende gang brudehår! Kom til at googl'e "wedding hair do thick long hair" og fandt nogle fantastiske frisurer - der var lidt for mange fine til at kunne vælge at sætte ind her, men prøv det lige :-D
  11. I kunne evt. skrive: "Når vi har givet hinanden vores JA, vil det glæde os meget at se jer til reception/kaffe og kage der og der...". Så synes jeg, det kommer frem, hvad I vil, uden at skrive noget med "kun" og "os og vores vidner".
  12. Jeg mener, vi skrev noget i stil med, at ønskelisteudleveringsmanager var min bror, og at man kunne henvende sig til ham, hvis man ville have fingrene i den - så intet pres. Jeg hader personligt selv, når der står "gavekoordinator", fordi det i mine øjne føles som om en anden så skal bestemme, hvad vores beløb skal gå til.
  13. Tak skal I have :-D Det er skam diy :-) Har min skabelon til menu'en endnu, som kan sendes på mail, hvis det er :-)
  14. Hvor dejligt, hun tog det sådan! Måske hun kan afbøde din mors reaktion også, hvis ikke hun viser sig at tage det på samme måde :-)
  15. Vi fik mad til en kuvertpris på 265 kr. mit alles ift. maden (forret, hovedret som var anrettet på buffet, dessert og natmad). Vi fik så også en god pris, fordi vi havde inviteret 90. Vi fik god mad, men ikke decideret dyrt kød, og det gjorde også en forskel. Vi havde bare som krav at det var god mad. Det var to lokale kokke, som havde cafe/restaurant på det tidspunkt, og som havde som koncept at lave virkelig god mad til rigtig rimelige penge. Jeg er ikke ferm i et køkken, så jeg ville aldrig binde an med at lave det selv (til gengæld lavede jeg alle mulige andre diy-ting i stedet for).