MiaLuise

Medlem
 • Content count

  226
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

MiaLuise last won the day on April 24 2017

MiaLuise had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About MiaLuise

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday 03/06/1988

Profile Information

 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Aarhus

Recent Profile Visitors

1,285 profile views
 1. Hold bryllup i udlandet, og fejr i flere dage! Ellers skal du finde på et tema, nogle gode aktiviteter eller indslag som virkelig huskes.
 2. En tommelfingerregel er en flaske vin pr. gæst til maden. Desto flere forskellige slags I køber, desto mere bliver der nok drukket, da folk jo skal smage det hele Nu holder vi en lidt anden type fest, men til ca 70 gæster har vi købt 6 dåser pr. gæst. Det er 2/3 sodavang og 1/3 danskvand. Derudover regner med med 30 flasker hvidvin til forret (to forskellige), 40 flasker rødvin (igen, to forskellige) og en slags dessertvin (20 flasker). Har skrevet lidt om typer på dit andet indlæg Så vi har mere end en flaske/person, men vi tror også at vores gæster tager godt fra ift. gennemsnittet og vi vil nødig løbe tør for noget. Derudover har vi købt ind til drinks, som vi skal lave i dispensere: gin/tonic, dark'n'stormy og white russian. og 1 ramme mokai og 1 ramme somersby. Hvis I tager en til vinhandel (eller blot en større Føtex/Kvickly/Irma) og køber det meste, så vil de som regel gerne købe uåbnede flasker retur.
 3. Vi har aldrig været der, men det bliver sikkert godt! Men
 4. Vi skal på minimoon til Rom 3 dage efter brylluppet. Vi har ønsket os tilskud til hotel og flybilletter. I weekenden sagde min mor så, at hun gerne vil give os fly og hotel
 5. Vi skal ha pølsehorn og pizzasnegle. Det er billigt og nemt, og så holder vi festen igang ;)
 6. Tak. Jeg må lige få sendt jer en besked
 7. Hej Er der nogen som kan anbefale en DJ som kan spille til vores fest i Ebeltoft? Synes det er en jungle at finde ud af:)
 8. Jeg har tabt 6,5 kilo siden 1. januar og har jo 4,5 måned endnu
 9. Der står en del info på deres hjemmeside og det lyder da ikke muligt. Jeg tror godt at I kan få en dag, hvis I holder jer uden for juli. Det var i juni at jeg så et bryllup der Det var så fint med folk i pænt tøj som kom sejlende!
 10. Nej, det er en ret lille ø i Julsø. http://www.xn--mgel-grad.dk/
 11. Jeg sejlede forbi i kano sidste sommer, hvor der var bryllupsfest. Her blev gæster sejlet over i en lille båd med motor, ca 6-8 ad gangen tror jeg. Vielsen foregik på græsset ved siden af lejren, så fint! Har du tilknytning til Møgelø? Det kan nok være svært at leje den i skolernes sommerferie pga. spejderlejre, men det kan jo lykkedes. Vi var selv heldige og fik lov til at leje en lejr i en weekend selvom den normalt kun udlejes i hele uger i sommerferien.
 12. Hahaha. Det gør mine søskende helt sikkert ikke for mig
 13. Jeg tænker at den er god til mobil, kleenex og lidt dullegrej Og så kan jeg bruge den bagefter og den er mit "noget blåt" !