madloteilime

Medlem
 • Content count

  113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

madloteilime last won the day on June 27 2017

madloteilime had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About madloteilime

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday

Kontakt

 • Hjemmeside
  www.toldamphotography.com

Profile Information

 • Vielses dato
  05.08.2017
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

1,709 profile views
 1. http://kjelsoe.dk/
 2. Ja vi var rigtig tilfredse! Her kan man se lidt: https://www.facebook.com/joannaegeberg/?fref=ts
 3. Hvor er den smuk! :-)
 4. Min mand og jeg holdte bryllup der i August og vi kunne bare læse på hjemmesiden at man måtte nyde vin og øl til maden. Grunden til det er bare at de ikke ønsker lejren skal huse drukfester, men gør man det med måde er der ikke noget problem :-)
 5. Det er ikke sandt - det må man godt :-)
 6. 5.8.17 - PORTRÆTTERNE: Alle billeder er taget af dygtige Rikke, Riff Kjaer Photography Jeg vil bare lade billederne tale for sig selv Og så lige lidt detaljebilleder af mig og min (hvis jeg selv skal sige det) virkelig smukke kjole syet af min fantastiske mor fra bunden - Smykkerne er købt (ekstremt billigt) i Guatemala Fortsættelse følger..
 7. 5.8.17 - PORTRÆTTERNE: Alle billeder er taget af dygtige Joanna Egeberg Efter en times tid ved receptionen (som fortsatte for gæster + dem der var kommet for at se vielsen) tog vi ud for at få taget portrætter. Vi havde 2 fotografer (+ en videograf) på, så der var nok kameraer at kigge i osv, men det var rigtig sjovt og skørt at være på den anden side af kameraet pludselig. Det er meget fedt at have oplevet det selv nu, hvordan det er at være i parrets situation, når jeg normalt er fotografen Billederne blev bare såå smukke - dem er vi meget glade for! Vi kørte afsted i en smuk gammel bil vi havde lejet af nogle bekendte. Det fuldendte det lige synes jeg! Og så havde vores forældre sørget for en kurv med champagne og pistacienødder - så lækkert! Vi havde på forhånd fundet et forladt hus der kunne fungere som regnvejrssikring, men uden regnvejr ville vi dog stadig gerne bruge det Vi kørte derefter lige et stykke væk fra huset og ind til en lysning i en skov. Det var bare helt perfekt Detaljebilleder af manden mins flotte flotte outfit Fortsættelse følger..
 8. Vi havde en hindbærmousse og en limemousse med chokolade-bund og 2 nøddebunde. Det var perfekt
 9. Spændende ideer som også minder ret meget om det tema vi fik op at stå til vores bryllup for et par uger siden
 10. 5.8.17 - RECEPTIONEN: Alle billeder er taget af dygtige Joanna Egeberg Receptionslokalet fyldtes hurtigt mens vi fik sagt hej til alle (lokalet støder op til kirkerummet), og folk snakkede og hyggede sig og spiste hjemmelavede flutes og boller med diverse pålæg. Vi var ret sulte men vidste, at folk ikke ville gå i gang med kagen før vi havde skåret for selvfølgelig, så det gjorde vi i alle traditionernes ånd Den smukke (og ekstremt gode) bryllupskage var lavet af min kære mor. Det var med en smal tung chokoladebund nederst, limemousse, nødde-marengsbund, hindbærmousse og endnu en nødde-marengsbund. Mhh! Glæder mig allerede til at skulle spise det igen om et år til vores 1 års bryllupsdag hahah Og her er så lidt stemningsbilleder fra receptionen - det var så svært at få snakket med alle man gerne ville (primært dem som ikke skulle videre til festen), men jeg synes nu det gik ok heldigvis Vi var der heller ikke såå længe igen - 1 times tid eller halvanden, fordi vi også skulle videre ud og få taget portrætter, men mere om dét senere! Og så havde vi et gæstebogstræ, som man måske har kunnet lure i "forberedelse"sindlægget Det er blevet rigtig flot og helt fyldt ud og hænger nu over vores seng som et dejligt minde om alle dem der ønskede at komme og fejre os og kærligheden Fortsættelse følger..
 11. 5.8.17 - VIELSEN: Alle billeder er taget af dygtige Joanna Egeberg Så var det tid! den 20 min lange køretur hen til kirken var nervepirrende.. Jeg var så spændt og nervøs på en gang - så mange øjne ville hvile på kun mig fra dørene gik op. Vi ankom til kirken lidt før kl 13 hvor vielsen officielt skulle starte, fik sat en smuk knaphulsblomst i min fars jakke og jeg fik udleveret den smukkeste buket! Både knaphulsblomsterne og buketten var lavet af en ven af familien og hun er bare så dygtig! Hun havde aldrig prøvet det før, men det blev bare så smukt og lige som jeg ønskede det. Folk ventede spændt Få minutter over 13 blev dørene åbnet og ud i salen trådte min far og jeg. På turen op gennem kirken så jeg ingenting andet end min skønne, flotte mand, der stod ved alteret og ventede med lysende øjne.. Jeg gik ind til sangen "Kærlighed" af Skywalk - den smukkeste sang med tekst taget direkte udfra biblen: https://www.youtube.com/watch?v=4kr4QNy_S6o Det var en smuk vielse, en god tale fra præsten, god lovsang og bare en helt fantastisk oplevelse at sige ja til hinanden for evigt for Gud og mennesker. Vi udvekslede ringe (næsten fejlfrit hahah) og blev bedt for: .. Og kunne gå ud af kirkerummet som mand og kone Og da vi kom ud kunne vi stå og sige hej til alle de ca 180 (!) mennesker der var kommet for at være en del af vores dag og ønske os tillykke! Det var stort! Fortsættelse følger..
 12. 5.8.17 - FORBEREDELSERNE: Alle billeder af taget af dygtige Joanna Egeberg Så kom dagen endelig.. Jeg havde sovet ganske fint sammen med mine to veninder takket være et råd om, ikke at tænke på brylluppet aftnen før. Vi stod stille og roligt op og jeg kunne mærke nerverne begynde at komme.. Efter en omgang morgenmad gik vi i gang med makeuppen, som skulle lægges af min ene veninde, og det blev bare så fint og naturligt - lige som jeg gerne ville have det! Bagefter var det tid til afgang mod frisøren, men pludselig opstod der lidt en paniksituation, da jeg ikke havde fået de husløg af min mor som skulle i håret, og hun kunne ikke huske hvor hun havde gjort af dem osv.. Vi skyndte os at lave nogle hurtige nye (små husløg skulle renses og sættes på hårnåle), men kunne ikke nå så mange, og de var nu heller ikke så flotte som dem vi havde lavet aftnen før. Nå, afsted kom vi (min veninde og jeg) og ankom lige lidt for sent. Hos frisøren mødtes vi med vores fotograf og videograf, som begyndte at arbejde - det var ret sjovt pludselig at være den der bliver taget billeder af, når jeg selv plejer at tage ud til bryllupper at fotografere Efter måske 10 min kom min morbror heldigvis kørende med de rigtige hårnåle med husløg - yay! Frisøren var ganske dygtig, men må indrømme at det stressede mig lidt/gjorde mig lidt usikker ikke at have haft en prøveopsætning inden. Jeg var ikke helt sikker på om hun forstod hvad jeg ønskede, men det endte med at blive rigtig godt og det tog kun lidt over en time, så det var rigtig rart ikke at skulle stresse bagefter på trods af forsinkelsen osv. Da håret var sat tog vi tilbage mod lejren (feststedet men også der vi overnattede fra fredag til lørdag) for at komme i kjolen. Det fik vi da også gjort stille og roligt, og åh hvor var (og er) jeg lykkelig for mit valg om, at lade min mor sy kjolen. Jeg har "designet" den og hun har lavet den så smuk Fortsættelse følger..
 13. UGEN OPTIL: Ugen optil vores store dag den 5.8.17 var overraskede stille og rolig for mig. Faktisk så stille og rolig at jeg blev lidt halvstresset over ikke at være stresset over noget! Kender I dét? Mandag kom vores nye bord-navne (vi havde bestilt nogle som var for små da de kom frem, og så sendte firmaet en ny omgang i en større størrelse): Mandag og tirsdag var, for min mor, også store bagedag! Hun lavede den lækreste bryllupskage som hun frøs ned og tog op igen dagen inden brylluppet - den var simpelthen så lækker og meget smuk! Jeg fik lavet toiletkurve som blev ganske fine/brugbare: Min søster og jeg lavede vores billede-guld-hulahopringene færdige: Jeg lavede de sidste skilte til mad og drikke osv: Torsdag aften hentede vi eucalyptus-grene hos nogle venner af familien som lige har anskaffet sig et eucalyptustræ denne sommer og senere den aften rengjorde vi de husløg/sukkulenter vi havde groet hen over sommeren: .. Og så blev det endelig fredag - dagen før! Vi tog først hen i kirken og pyntede op og derefter på lejren hvor festen skulle holdes: Og så var det makeup-prøvetid med min veninde og derefter sengetid.. hvilket gik overraskede godt også Stay tuned