Anja82

Nyt medlem
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Anja82

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  05.03.2016
 1. Tak for jeres svar.. Vi har valgt at lave to indbydelser.. En til den nærmeste familie og en til resten..
 2. Vi skal vies 5/3 😂
 3. Vi skal vies 5/3 😘
 4. Hvornår vil I sende ud til rådhus bryllup? Vi skal vies 3/5 og mange ved sket ikke vi går i de tanker, men samtidig tror jeg heller det vil komme bag på dem når invitationen kommer.. Ergo ingen hint om save the date... Jeg får lyst at sende ud så snart invitationerne er færdige og eller skal jeg vente en måned, så der er tre måneder til?
 5. Ja det er jo ganske logisk egentlig😊 Nå men jeg vil ringe til vores rådhus idag og høre om der er begrænsninger på af mennesker.. Er der det tror jeg at jeg laver to slags invitationer - en til den nære familie og en til resten...
 6. Sådan havde jeg også først formuleret det 😊 Men skriver jeg at der er vielse på rådhuset kl 15 og efterfølgende kaffe og derefter fest kommer alle man invitere så på rådhuset? Man gør det jo i en kirke, men dukker man på lige fod op på et rådhus?
 7. Vi har i indbydelsen skrevet Det vil foregå på x rådhus den 5/3 2016 kl. 15.00 – Du/I er velkomne til at deltage i vielsen. Efterfølgende vil der for de fremmødte kunne nydes en kop kaffe på Godthaabsvej 1 til fejringen af os, for alvor starter kl. 17.30 Jeg gik egentlig ud fra at det kun var det nærmeste familie som vil tage med på rådhus, men nu siger en veninde at det vil være et halvt bryllup ikke at være med på rådhuset og sært at komme midt i festen (ved at møde op kl 17.30) Hvad tænker/ved I?kommer alle bliver vi 73!! det er ret mange... Får man en invitaion som vores ville du så som nabo dukke op pårådhus eller er det kukn for den nærmeste familie? Ville I lave to indbydelser? En til den nærmeste og en til dem I synes skal med til selve festen? og sidst dur min formulering i invitationen?