Guggi88

Medlem
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Guggi88

 1. Hej piger Min h2b overvejer at leje en smoking i stedet for selv at købe den. Er der nogen, der kender steder nær Vejle, hvor det er muligt at leje sådan én? Mange hilsner Freja
 2. Hej Jeg er ny bruger her og søger et par tips omkring frisør og/eller make-up-artist i Vejle (eller Vejle-området). Er der nogen, der har erfaring med det? Og i så fald har et navn på én? Mange hilsner Freja
 3. Nu har jeg lige ringet til Zsa Zsa Zsu i Tørring, og de tager 1700 kr. for prøveopsætning i salonen og opsætning og make-up på dagen hjemme hos mig (i Vejle by). Dem kunne jeg godt overveje. Nogen der har erfaring med andre frisører, der ligger lidt uden for Vejle (de er vist en del billigere) og nogen, der laver negle?
 4. ChristinaMN, hvad var inkluderet i de 950 kr.?
 5. Som overskriften indikerer, er jeg på udkig efter brude med erfaring med René fra www.bryllupsfotograf.me. Jeg kan godt lide hans billeder og påtænker at købe den store bryllupspakke til 15.000 til mig og H2B, men ville elske at høre andres oplevelser med ham. Ellers vil jeg rigtig gerne høre andre bud på en god fotograf i dette prisleje?
 6. Hej Jeg (nåh ja, og kæresten!) holder bryllup d. 20. august 2016 og er på udkig efter en heldagsfotograf. Med dette mener jeg en fotograf, der er tilstede fra forberedelserne til og med brudevalsen. Det skal være en fotograf, der er villig til at komme til Vejle. Har nogen gode erfaringer med en sådan? Prismæssigt ligger smertegrænsen ca. på 15-17.000 kr.
 7. Okay, kan du huske, hvad du gav for det?
 8. Ups, jeg skrev forkert - vi holder bryllup d. 20.
 9. Det er nok lige lovligt langt væk, med mindre de kører ud? Ved du, om de også kan lave negle (selvom det ikke står under deres ydelser)?