Athelas

Nyt medlem
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Athelas

  1. Vielseskontoret på rådhuset er normalt første indgang til en borgerlig vielse i det fri :-) Hvis kommunens generelle retningslinjer siger at de ikke vier folk ude af huset, kunne I jo prøve at kontakte de enkelte vielsesforrettere i kommunen (det kan være både byrådsmedlemmer og ansatte på rådhuset), og spørge om en af dem vil være med alligevel. Held og lykke med det :-)
  2. Jeg stod i samme situation og troede slet ikke der vare noget pænt, som jeg kunne passe - lige indtil jeg opdagede Unique Kjoler i Bjerringbro :-) http://uniquekjoler.dk/ Hun har en masse modeller i store størrelser som er specielt designet til kvinder med former, og ikke bare almindelige kjolemodeller i store størrelser. Det gør altså en forskel for pasformen om kjolen er designet til dine former eller om den er almindelig facon bare udvidet med x antal cm. Jeg håber du finder en kjole du føler dig rigtig godt tilpas i, hvis ikke du allerede har fundet den :-)
  3. Hej alle :-) Jeg er helt ny her, og faldt lige over denne tråd. Jeg skal også giftes ude i skoven her til sommer. Og jeg er ret meget på bar bund, hvad angår skovalg :-S Jeg har en super dårlig balance, så højhælede er normalt ikke mig. Og da det nu skal foregå i skoven, er skoene jo også nødt til at være lidt mere praktiske. Hvor kan man prøve og evt. købe de der Lola Ramona'er som I alle sammen er så vilde med? Kender I andre mærker / forhandlere, som I kan anbefale? Vores største skohandler her i byen havde "så sandelig ingen brudesko, men vi har den her brune ruskindspump i stedet for"!! Men jeg vil jo gerne prøve skoen i en butik, og ikke bare købe i blinde på nettet.