Olympia

Nyt medlem
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Olympia last won the day on April 12 2016

Olympia had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Olympia

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  07.05.2016
 • Type vielse
  Borgerlig vielse med vikingetema
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  På Silkeborg Langsø
 • Interesse
  Vi er ikke vikinger men vil gerne have et bryllup, der ikke er som alle andre og som er lidt "skævt".

Recent Profile Visitors

444 profile views
 1. Ajj, shit!! Jeg forstår godt at du momentalt er ramt af panik. Prøv at kontakte Skovhuset i Fårvang. Det er dejlige lyse lokaler i forskellige størrelse. Maden skal I have fra Svostrup Kro (som er meget anerkendt), de sørger også for personale mv og I må selv tage drikkevarer med - ingen proppris. Vi holdt konfirmation der sidste år og alt var bare så gennemført. Jeg mener der ligger et mindre hotel i byen, men det er ikke noget jeg er helt sikker på. Ellers er der byer med overnatning og B&Bs i nærheden. Link: http://www.skovhuset-faarvang.dk/
 2. Hvilket beløb afsætter I fx til drikkelse? Jeg tænker, at dette alene godt kan løbe op i 4-5000 kr. hvis der skal være et udvalg af øl, vand, vin, cider, kaffe, te m.m. Og så lyder det super sjovt med vikingetema :D Vi har været i Tyskland og handle øl, vin og noget sprut.Vi har desuden "arvet" noget af et familiemedlems barskab. Sodavand køber vi i en af dagligvarebutikkerne inden brylluppet. De er jo tit på tilbud. The og kaffe har vi allerede en del af. Champagne får vi i gave. Vi kommer til at have fire slags øl, hvidvin og rødvin, fire slags sprut + det løse (nogle af vores gæster er vilde med at lave drinks). Cider har vi droppet, da det er dyrt og vi egentlig har så mange andre ting. Så det vi har købt ind so far er for ca 2200,- og det er ikke meget der kommer oven i det. Dog mangler vi at købe mjød - det skal der jo være til et godt vikingegilde.
 3. Wouw for nogle budgetter. Vi er ikke til stort hvidt skrud og slips og har besluttet at vi vil holde bryllup med vikingetema og bliver gift borgerligt på broen ned til den Silkeborgsø, der ligger tæt på vores hus. Temaet er bare fordi vi har lyst og for at inddrage vores gæster aktivt i festen. Vi foreslår gæsterne at være med på legen og komme som vikinger. Alle er bare helt med på den og låner/lejer/køber tøj til anledningen. Vi har fundet nogen der kommer og laver happenings med vikingetema, champagne og bryllupskage (vikingepyntet, naturligvis), middag med helstegt pattegris, store lækre salater og kartoffelretter (der kommer også vegetarer) og dessertbuffet. Vi har bestilt vores tøj i Tyskland og børnenes syr jeg selv, da børnene (4 stk) selv har været med til at designe det. Vi bliver ca 50 personer, har et budget på ca 20.000,- og det ser ud til at holde.
 4. Hvis du tager Treo u af det lufttætte rør og lægger i en æske vil den splatte ud og blive grynet og flydende. Det bliver nok en ret ulækker oplevelse, så lad være med det.
 5. Heller ingen af os er "kirkelige" - derfor også den borgerlige vielse. Vi har spurgt en giftefoged (ofte et kommunalbestyrelsesmedlem) om han vil vie os. I Silkeborg Kommune må man gerne "hente" en giftefoged ind fra en anden kommune og da den giftefoged vil helst ville have i vores egen kommune ikke kunne den pågældende dag spurgte vi en vi kender fra en anden kommune. Han var også helt med på vores lidt utraditionelle idéer mht tema.
 6. Jeg kan varmt anbefale Henning Busted. Han er pianist og har spillet til rigtig mange bryllupper. Han repertoir er stort og han forstår diskret at skabe en god stemning. Prøv at ring til ham og få en snak om hvad I kunne tænke jer. Hans nr er 21330425.
 7. Vi skal også giftes - til maj. Vi holder det med et vikingetema, da ingen af os er særligt til tyl, butterfly mv Vielsen skal foregå på ude på en bro i Silkeborg Langsø tæt på vores hus. Vi snakker om at slå en pavillon op dernede og pynte den med ranker af nyudsprungne bøgegrene. Vi skal synge en sang eller to. Noget med at sætte fodspor i hinanden... Og så skal vi selvfølgelig have en tår mjød inden vi går op til vores hus og der er champagne og bryllupskage i haven.