LJN

Nyt medlem
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LJN

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  05.11.2016
 1. Jeg har ofte handlet ved ASOS (dog ikke brudekjoler ) og jeg har aldrig haft problemer
 2. Mange tak for alle jeres gode svar. Vi er blevet enige om at holde fast i datoen, og så må vi se når baby kommer hvordan det ser ud. For vores skyld må hun gerne have baby med, og jeg synes løsningen med at have et værelse hvor evt. bedsteforældre kunne være er en idé vi helt sikkert vil overveje. Hun er klart ned på kjoleprævninf som vi meget gerne skulle være overstået inden fødslen. Og så finder jeg nogle andre at læne mig op af i forhold til planlægningen :-) Men det er rigtig rart at høre at det ikke er helt umuligt at have spædbørn med til bryllup :-)
 3. Jeg har talt med min veninde om det og det er hende der mener at hun ikke vil kunne komme. Hun er førstegangsfødende, så hun ved det jo heller ikke, og samtidig er det jo heller ikke til at sige om hun får en "nem" eller "svær" baby. Hun er fortaler for at vi flytter det til maj 2017 fordi hun rigtig gerne vil med, men har også forståelse fir hvis vi gerne vil beholde den dato vi har lagt. Det sjal lige siges, at intet er booket endnu, så på den måde er det stadig uproblematisk at flytte datoen.
 4. Vi er lige blevet forlovet og det første man gør er selvfølgelig at sætte en dato. Valget er faldet på 5. november, som vi begge synes er tilpas ude i fremtiden, men ikke for langt væk. Samtidig synes vi ikke lige der er nogle datoer i 2017 der giver mening for os, og familien har også sagt ok til datoen. MEN nu har min bedste veninde lige annonceret at hun er gravid og sat til 14/9. Så hun vil sandsynligvis ikke kunne komme da baby kun er knap 2 måneder på det tidspunkt, og hun vil helt sikkert ikke kunne deltage i polterabend. Jeg havde også håbet at hun kunne være brudepige og hjælpe med diverse ting da hendes organisatoriske gen er helt fantastisk, men det kan hun selvfølgelig heller ikke med en nyfødt. Så nu er spørgsmålet: Skal vi flytte datoen? Vi synes ikke lige der er nogen dato der er god i de efterfølgende par måneder, og at rykke det hen før fødslen bliver for presset. På den anden side vil jeg jo gerne have min bedste veninde med, og da jeg ikke selv har børn, aner jeg ikke om det vitterligt er helt urealistisk at deltage i bryllup når man har en baby på knap to måneder. Så hvad ville i gøre. Alle input og gode råd modtages med kyshånd, for jeg er virkelig i vildrede.