Majer711

Medlem
 • Content count

  116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Majer711 last won the day on July 23 2016

Majer711 had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About Majer711

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  13.08.2016
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Nykøbing Sj

Recent Profile Visitors

1,336 profile views
 1. Same here - jeg har købt en shapeware der går ned forbi låret og op til maven. Det gjorde sammen med en fin ny bryllups BH underværker for hvordan kjolen sidder - og så behøver jeg ikke være nervøs for røde lår. For jeg er en plus str. så de bliver røde i løbet af 5 min.
 2. Fuldstændig rigtigt - og da både min kæreste og jeg allerede fra starten vidste at vi ikke vil have folk klipper i hverken mit slør eller hans sokker - så har vi faktisk skrevet det på invitationen, ligesom vi har skrevet at der ikke må kastets med ris. Så ved folk allerede hvad de går ind til. Vi skrev nederst i invitationen: Vi vil godt bede jer respektere, at vi ikke ønsker at man klipper vores tøj eller slør i stykker ligesom vi ikke ønsker at man kaster med ris. Og jeg beholder mit slør på så længe jeg gider flytte på det, hver gang jeg sætter mig - det går ned til kjolens kant. Men kan forestille mig det ryger under middagen og så kommer på igen til brudevalsen. :-)
 3. Tak for flytning - det var havnet i forkert forum men man kan jo ikke selv flytte det igen :-)
 4. Ja og det der med noget lånt, noget gammelt og noget blåt - det er faktisk også en amerikansk tradition man har overtaget i :-) Og halloween og valentines dag og ......... Vi kunne blive ved - jeg kaster heller ikke min, men jeg vil heller ikke have revet mit slør, have strømpebånd på, kravle rundt på stole eller under borde, forlader ikke festen og gæsterne og vil ikke have kastet ris i hovedet :-) Så jeg bryder med flere traditioner. Det er brudens og brudgommens fest - så det er dem der bestemmer suverænt hvad der skal ske og ikke ske og hvor deres grænser går- er der nogen der ikke kan lide det - så må de jo lade være :-))))
 5. Godt med en afklaring for vi har lige i aftes talt om det samme - kæresten mente den skulle lægges i våbenhuset mens jeg mente at jeg skulle ankomme til kirken med den. Men damn nu bliver jeg nødt til at give manden ret :-)
 6. Lige min tanke! Man brokker sig da ikke til et brylup - er man utilfreds bider man tænderne sammen og står igennem. Det er en skændsel at folk ikke tænker sig om - det er jo ikke deres dag men din.
 7. Jeg har faktisk fravalgt egentlige favourbokse fordi jeg synes det virker lidt overflødigt at give folk en æske med slik i - når der nu kommer masser af slik og kage på bordene :-) Men til gengæld har jeg istedet valgt at lave et paillet hjerte til hver gæst (og pyha godt vi kun bliver 25 for det tager mellem 1,5-2 timer pr hjerte) - altså et flamingohjerte dækket af pailletter og så med en snor i så folk kan bruge den som juletræs pynt. På den måde for de en "favour" gave som er et minde for livet. Og jeg er blevet bekræftet i at det nok er det rigtige valg når jeg læser at din historie :-) Favour tingen skal være noget der kan gemmes og danne minder :-)
 8. Den var god :-) vores datter er 8 så det tror jeg ikke hun gør :-) Men må have fået nogen til at trække på smilebåndet. :-) Jeg er 46 - så det kunne selvfølgelig ære en ide :-) Jeg ved ikke helt hvor langt der er i kirken i meter. Men det er en lille landsbykirke med 13 rækker i hver side - og vi regner ikke med vi er mere end maks 45 i kirken. Kan der typisk sidde 8 i hver række? Så svarer det maks til at der sidder nogen på de tre forreste rækker i hver siden. SÅ vi tænke lidt på bare at købe 30-40 roser og så sige til hende at hun først skal begynde at drysse et stykke inde i kirken? Tænker der ikke helt er en ide i at smide der hvor der ikke sidder nogen.
 9. Vores menukort ser sådan ud - de lægges på side tallerknen ved hver plads. Så sætter jeg ikke noget op ved buffet bordet.
 10. Det er det for det var præsten der selv foreslog det :-D Jeg havde sagt til datteren at det kunne hun ikke for kirken ville ikke have det rod. Men da vi så var til samtale med præsten kiggede hun på datteren og sagde "skal du så drysse med roser ? Det er så romantisk" :-D :-D :-D Så var det ligesom afgjort :-D Men har bare ingen anelse om hvor mange man skal regne med? Er det 30-40 er det til at overskue med de billige fra brugsen men er det 100 så er det jo en udskrivning
 11. Dem af jer der skal have en blomsterpige til at gå forrest og drysse blomsterblade - hvilke blomster bruger I? Min buket er røde roser og vi har bedt om røde og creme farvede som pynt i kirke. Men overvejer lidt om det også skal være roser der drysses (mest pga prisen). Blandede røde/lilla fra haven? Birkeblade? Nogen der har erfaring med det? Hvor mange blomster skal man regne med der går til?
 12. Vi har lært af erfaringen fra barnedåbet og netop uddelegeret opgaverne og udstyret ikke mindre en fire "fotografer" med spejlreflekskameraer. For vi vil godt have taget billeder hele dagen og fotografen kan jo ikke være alle steder på engang. Det kan familien til gengæld. :-) Og så koster de ingenting :-) Min niece står med sit kamera tidligt ved kirken og tager billeder af dem der ankommer, min kommende svoger er sammen med min kæreste og tager billeder af hans forberedelse og venten i kirken - og skal også tage vores bryllupsfoto for han er mega god til at tage billeder og har udstyr der kan få en rigtig fotograf til at savle :-) Min nevø er udstyret med et kamera der kan video optage og har til opgave at filme hele vielsen og som der selvføleglig også kan fotografers med bagefter. Og mit eget kamera er udlånt til min søster/nevø og datter - så de på skift i løbet af dagen tager billeder af festen, min forberedelse osv. På den måde har vi sørget for kameraer på alle "lokationer" hele dagen. :-) og alle er instrueret i at sørge for at tage billeder i alle situationer - også og måske især når folk IKKE kigger på dem :-) Jeg kan godt forstå man vil have en fotograf hvis der er råd til det - for de laver nogle kompositioner som er super seje. Men med et budget på 20-25.000 kr - så er bare 3-5000 kr for en fotograf meget - og så er der kun taget bryllupsfoto og ankomst til kirken eller noget i den stil.
 13. Jeg overvejede det men turde simpelthen ikke. Jeg var bange for at farven ville være forkert og at den ville passe ad H til. Men jeg har da set et brudebillede på nettet af en som havde lige den kjole jeg ville have haft - og den sad godt på hende. Så det lykkes åbenbart for nogen. Men man skal huske at hvis varen kommer fra et ikke EU land - og det gør det som oftest - så kommer der 25 % moms og importafgift som opgøres ift. varens pris. Jeg valgte istedet at købe en nedsat kjole som have været udstillingsmodel. Så jeg fik en kjole som plejer at koste 9999 kr til 3500.
 14. Jeg er kommet i tvivl. Jeg har ikke huller i ørene og har kort hår - så der er ikke det store "pyt" der :-) En hårbøjle af elfenbensfarvede perler i håret og så sløret. Men om halsen havde jeg tænkt mig, at jeg skulle låne et smykke af min storesøster. Det er en sølv kæde af "gammel" sølv (altså ikke skindende) der sidder tæt til halsen og som har glasklare lyseblå sten. For det har været min oldemors, mormors, mors - og de er alle gået bort. Så det var en måde at have noget gammelt - noget blåt og noget lånt på, som samtidig havde en betydning. MEN MEN nu er jeg i tvivl - for min kjole er elfenbensfarvet med et lille rødt stykke i ryggen og min buket er røde roser. Så vil det se forkert ud med blå sten? Jeg har så et armbånd af blankt sølv som jeg fik af min kæreste sidste år, som jeg havde tænkt at skulle have på - men det skinner :-)) Jeg bærer til daglig kun en sølvhalskæde med et hjerte og ellers ikke smykker. Så det er vigtigt for mig at de smykker jeg har på, har en betydning for mig. Så.....
 15. Jeg håber da heller ikke det passer :-) For min kjole er elfenbensfarvet og manden skjorte hvid. Og dugen på bordene er hvide med røde løbere.:-)) Og det er forsent at lave det om - for vi skal giftes om 3 uger :-)) Så alt pynt og andet er købt ind. Min datters blomsterpige kjole er mere cremet end elfenbensfarvet, så der kommer til at være en forskel - men kjolerne er så smukke begge to at jeg tænker at det tager pippet fra enhver - så de ikke lægger mærke til at vores kjoler ikke er samme farve :-)) For min datter forelskede sig i sin brudepige kjole - og så var den ovenikøbet på udsalg - så den skulle hun da have, selvom det ikke var samme tone.