justpernille91

Nyt medlem
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

justpernille91 last won the day on April 11 2016

justpernille91 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About justpernille91

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Recent Profile Visitors

322 profile views
 1. Vi har valgt "det er så yndigt at følges ad" fordi det er en klassiker og den er også ganske fin synes jeg. Og der udover så har jeg ønsket at vi skal synge "du som giver os liv og gør os glade" fordi den har kæmpe betydning for mig. Ikke mindst fordi det er min yndlingssamle men også fordi vi sang den til min fars (alt for tidlige) begravelse. Så har min kæreste også en han synes vi skal synge (kan bar ikk huske den :b). Og ellers har jeg faktisk tænkt lidt over lovsange og ikke kun salmer. Men det virker ikke til min kæreste var så interesseret i det :b jeg synes bare lovsang giver en helt anden stemning. Altså jeg tænker ikke folk skal stå op og "gå amok" (som jeg ofte ser dem der er meget kristne gøre) men bare fordi der er mere rytme og gang i lovsange end i samler
 2. Årh hvor nitte! Håber i finder ud af det!
 3. Det er længe siden om der så stod 14 eller 15, så troede opdateringen var foretaget. Så må jeg jo igang igen med afregning af budget og gæsteliste og specielt huskelisten kommer jeg til at mangle og ha meget svært ved at gengive. hvornår er "snart" mht værktøjer?
 4. Jeg lagde godt mærke til det. Men der stod bare at det var tilbage i 2014. Så gik ud fra at det var en gammel besked som i bare ikke havde fået fjernet endnu. Så derfor gik jeg bar igang med at bruge værktøjerne og var super glad for dem for de var så overskuelige og det gjort planlægningen en del lettere. Men jeg har jo intet gemt fra det Det er godt nok Ærgeligt når jeg lige har siddet og brugt så meget energi på at lave huskeliste og gæsteliste og budget.
 5. Kan det godt passe at planlægningsværktøjerne ikke fungerer pt?