LoneSkov

Nyt medlem
  • Antal besvarelser

    4
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About LoneSkov

  • Status
    Ny bruger
  • Fødselsdag

Profile Information

  • Vielses dato
    01.08.2015
  1. Jeg har været til bryllupsfest i Paradehuset. Jeg har desværre ingen billeder, men jeg kan sige at alle folk var målløse af benovelse - der var dækket lidt op i stil med på billederne hos Celine. Det ser så ekstremt smukt og meget stemningsfuldt ud. Desuden blev brudeparret viet lige ved siden af huset, og holdt reception i Dronning Louises tehus som også ligger lige derved. Alt sammen vanvittigt smukt, har sjældent oplevet noget lignende. Dog skal man jo være opmærksom på, at det er begrænset hvor mange mennesker, der er plads til i paradehuset og det er heller ikke komfortable siddepladser :-)
  2. Hehe, det er bare et bevis på, at DK er et meget, meget lille land ;-) Det er da lidt hyggeligt, at du har bryllupsåret for dig selv - Der er 6 i min omgangskreds, der planlægger bryllup i år, og sidste år var vi også til 5 udover vores eget :-D - Men jeg er også blevet helt besat af bryllupper - tænker på blomster, kjoler, polterabend og underholdning hele tiden. Det var fantastisk hyggeligt at planlægge bryllup - om end lidt stressende til tider :-) Rigtig god fornøjelse med det! Vi glæder os vildt meget til at komme og fejre jer og se jer i det smukke tøj osv. :-)
  3. Haha, jo, du har fat i den rigtige Lone, Karina. Men jeg kan slet ikke finde ind til din side - Jeg er overhovedet ikke kendt her på sitet - det er første gang, jeg bruger det. Men jeg skal naturligvis holde alt hvad jeg opsnapper for mig selv :-)
  4. Hej! Jeg vil gerne have min brudekjole renset i Århus - Er der nogen, der har gode erfaringer og kan anbefale nogle steder? Og hvad gav I for rensningen? Venligst Lone