Moster0208

Medlem
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Moster0208

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 08/02/1981

Profile Information

 • Vielses dato
  01.09.2018
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Kolding
 1. Kan godt forstå dem som, fra beder sig en polterabend. Men samtidig kunne man jo også bare fortælle dem omk. sig at man ikke ønsker noget vildt, det kunne jo også være som en alm. hygge aften med tøserne, bio tur og ud at spise, tænker de fleste som regel godt kan overkomme det. Min kommende mand er ikke meget for det vilde, og det tror jeg egentligt også vil blive respekteret af vennerne, til den tid. Det eneste jeg har sagt til mine tøser er at jeg virkelig ikke ønsker det skal blive en dyr fornøjelse for dem som er med og at det ikke har noget med dyr at gøre, da jeg er så bange for alle slags dyr - store som små, så det ville jeg virkelig ikke syntes var fedt på nogen som helst måde, så netop hellere bare en hygge aften. Har selv måtte deltage i dyrer PA til 800kr og over, og det har bare ikke altid været lige fedt, når der også kom nyt tøj til bryllup og bryllupsgave kort tid efter. Pengene har desværre aldrig vokset på træerne her omkring.
 2. Super ide med flip flopperne, hvis du får tid må du meget gerne sende skabelonen til min mail, amn.6000@gmail.com. :-)
 3. Har du overvejet at prøve Sense? Der er en FB side ellers kan man købe bogen/bøgerne hos boghandleren.. Der er ikke noget forbudt og du må spise det du plejer.. Og du skal ikke tælle kcal eller veje din mad, jeg syntes det er dejligt nemt og det har virket for mig.
 4. Stort tillykke til jer begge, dejligt I har fundet kærligheden igen.. Ang. de tidligere svigerforældre, altså den syntes jeg er svær, for hvis det er nogen I ses med, så ville jeg nok invitere dem med og så lade dem selv om, at tag beslutningen om de vil deltage eller ej. Og ang. børn ja, så kan jeg ikke se noget forkert i at sige børn under en vis alder ikke er inviteret med, vi har selv besluttet at børn under 10 ikke bliver inviteret med, da vi netop gerne vil fest igennem med de voksne og ikke har lyst til en dag hvor ungerne "fylder" hvis det ikke lige går som de vil have eller at der kommer en dæmper på forældrene fordi de hele tiden skal se efter deres unger og putte dem senere på aftenen. Og ang. gæsterne fra jeres tidligere bryllupper.. hvis I ikke ses med dem mere, så ser jeg ingen grund til at invitere dem, men er det nogen I ses ofte med så havde jeg nok inviteret dem med.. Jeg har været til bryllup hvor der kun var inviteret kollegaer uden partnere.. Det var lidt et sjovt bord, da det kun var stille it mænd, så folk kiggede vist lige lidt til at starte med, men ellers var det fint. Så hvis I aldrig kommer til at møde kollegaernes påhæng til hverken den ene eller anden firma komsammen så syntes jeg godt I kan undlade at invitere partnerne med, nogen ville måske bare vælge at sige nej tak, hvis det er uden partner, men det kommer vel også an på hvad typer kollegaer det er.. Der er mange aspekter i det med at invitere til et bryllup.. men alt i alt så syntes jeg man skal invitere dem man ses med og dem man gerne vil ses med i fremtiden.. Man kan ikke gøre alle glade, og hvis man skal, så bliver det da først en dyr omgang.
 5. Vi invitere kun børn over 10 år med, så det bliver mine egne unger og fætter/niecer, og et enkelt vennepar som har en teenager.. Alle andre venner har små børn, og selvom at jeg elsker alle mine venners børn, ja, så ønsker jeg altså lige en dag uden unger som kræver opmærksomhed, og som skriger hvis de ikke får deres vilje. Og så håber jeg at de har mulighed for at finde en barnepige lige den ene dag. Men jeg vil tag en snak med de veninder/venner som måske vil undre sig over at børnene ikke er inviteret med.. Og ja, har allerede haft den op med svigermor da hun syntes det var mærkeligt børn ikke var inviteret med, men beklager, det er mig som betaler gildet, så det er kun mig og min kommende mand som afgør hvem der inviteret. Og det kommer vel egentligt også an på hvad slags bryllup det er man invitere til. P.S. Spædbørn der bliver ammet er også velkommen, så det må jeg se ad til den tid, om der kommer.