Reachforthestars

Medlem
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Reachforthestars

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  25.08.2018
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Nordjylland
 1. Vi skal holde fest på Havrevang i Lønstrup til august - synes det er værd for jer at tjekke ud
 2. Nibe Bryghus måske - et af de steder jeg godt gad holde vores fest :D Vores valg er dog endt på Havrevang i Lønstrup (yay - er kæmpe fan :D ).
 3. Er der nogen der har kombineret bryllup og barnedåb og vil I dele jeres tråd med mig/os?? bl.a. søger jeg inspiration til indbydelsen, men ellers vil jeg bare gerne høre hvordan det gik.
 4. Det behøver det ikke nødvendigvis være - hvem kan du anbefale??
 5. Så fandt vi datoen (25.08.18), stedet (i Lønstrup) og troede os lige vi havde menuen på plads, men desværre ikke alligevel. Er der nogle herinde, der kan anbefale en god kok eller kogekone, som kan lave mad til et par og 90 gæster?? Køkkenet på feststedet er ikke kæmpe stort, så det måtte gerne kunne forberedes på forhånd.
 6. Ej hvor er det fint
 7. Jamen jeg kan kun give dig ret. Der er skam mange fine forsamlingshuse der omkring hvor vi påtænker blive viet. Men vi vil det gerne lidt anderledes. Men nu må vi se. Kender godt Li. Restrup Hovedgaard - men tak for buddet.
 8. Klitrosen er bestemt med på listen af steder vi overvejer og har været det meget længe. Men lige pt. hælder vi mest til at stå for det selv. Men havde godt læst artiklen. Tak for buddet :-)
 9. Har I et bud på et nordjysk (meget gerne i Vendsyssel) feststed, som ikke er et forsamlingshus, Vi ønsker nemlig ikke at vores fest skal slutte kl. 2.00, som det jo typisk vil gøre på restauranter. Vi vil også gerne høre om restauranter, som holder åbent til kl, 6, såfremt festen skulle vare så længe :-)
 10. Snapas - det er da fedt Ved du om man kan bestille det udefra?? Har aldrig hørt om det før....
 11. Jeg har forelsket mig i de fine multipavillioner, som alternativ til de helt almindelig hvide og firkantede telte..... men men men, kan ikke finde et firma i Nordjylland der udlejer disse - er der mon nogen der kan hjælpe mig?? Jeg har været i dialog med et vestjysk firma, men de kører ikke så langt op i landet, da det er alt for dyrt hvad angår transporten.
 12. Hjælp mig Mit kæreste og ut. havde snakket lidt om et bryllup i 2018, hvor vi har kendt hinanden i 5 år. Ja faktisk var planen at vi ville holde det på datoen for vores første møde. Men men men, inden da havde vi en anden plan. Barn i 2016 (tjek), barnet i 2017 (blev gravid, men har desværre lige mistet, så nu er den chance ude af billedet). Så nu er lillesøster/lillebror tidligst i mulighed i foråret 2018 (hvis alt ellers går som det skal). Men hvad ville I gøre?? LIllesøster/lilebror er fortsat vores førsteprioritet, men dermed ikke sagt at vi er helt klar til at ligge bryllupsplanerne på hylder. Vi har altid sagt at til vores polterabend og bryllup, for os begge skulle gælde at man (om ut. skulle have lyst) kunne drikke sig lidt beruset. Men hvis vi har en helt ny/lille en, tror jeg måske man vil føle man går glip af lidt ift. brylluppet. Vil gerne høre hvad andre har gjort sig af erfaringer med en lille (max ½ år gammel til ens eget bryllup)! Blev jeres bryllup som I havde ønsket jer på trods af baby??
 13. Jeg er bare lidt nysgerrig på om nogle kan anbefale et festlokale til omkring 100 personer - gerne meget tæt på vesterhavet i det nordligste del af landet :-) Både "samlede pakke-løsninger" og "forsamlingshuse el. lignende" har interesse. Men meget gerne udkig/udsigt til vand - evt. udsigt til Limfjorden - kunne også være aktuelt.
 14. Øv jeg kan desværre ikke åbne filerne - er der mon nogle her, der vil maile dem til mig?? frk.bisgaard@gmail.com