Reachforthestars

Medlem
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Reachforthestars

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  25.08.2018
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Nordjylland
 1. Vi skal holde fest på Havrevang i Lønstrup til august - synes det er værd for jer at tjekke ud
 2. Et stort tillykke med jeres bryllup - så dejligt at læse din beretning! Fik du ikke brugt hårpyntet og vil du i så fald sælge det fra Ebay??
 3. Nibe Bryghus måske - et af de steder jeg godt gad holde vores fest :D Vores valg er dog endt på Havrevang i Lønstrup (yay - er kæmpe fan :D ).
 4. 1000 tak - sådan et tror jeg da lige jeg skal have bestilt hjem ØV der står det ikke sendes til Danmark.... Det var da ærgerligt.
 5. Har du tilfældigvis et link til dette fine hårpynt, har forsøgt at søge mig frem til det, men desværre uden held..... Synes det er så fint
 6. Er der nogen der har kombineret bryllup og barnedåb og vil I dele jeres tråd med mig/os?? bl.a. søger jeg inspiration til indbydelsen, men ellers vil jeg bare gerne høre hvordan det gik.
 7. Det behøver det ikke nødvendigvis være - hvem kan du anbefale??
 8. Så fandt vi datoen (25.08.18), stedet (i Lønstrup) og troede os lige vi havde menuen på plads, men desværre ikke alligevel. Er der nogle herinde, der kan anbefale en god kok eller kogekone, som kan lave mad til et par og 90 gæster?? Køkkenet på feststedet er ikke kæmpe stort, så det måtte gerne kunne forberedes på forhånd.
 9. Ej hvor er det fint
 10. Jamen jeg kan kun give dig ret. Der er skam mange fine forsamlingshuse der omkring hvor vi påtænker blive viet. Men vi vil det gerne lidt anderledes. Men nu må vi se. Kender godt Li. Restrup Hovedgaard - men tak for buddet.
 11. Klitrosen er bestemt med på listen af steder vi overvejer og har været det meget længe. Men lige pt. hælder vi mest til at stå for det selv. Men havde godt læst artiklen. Tak for buddet :-)
 12. Har I et bud på et nordjysk (meget gerne i Vendsyssel) feststed, som ikke er et forsamlingshus, Vi ønsker nemlig ikke at vores fest skal slutte kl. 2.00, som det jo typisk vil gøre på restauranter. Vi vil også gerne høre om restauranter, som holder åbent til kl, 6, såfremt festen skulle vare så længe :-)
 13. Snapas - det er da fedt Ved du om man kan bestille det udefra?? Har aldrig hørt om det før....
 14. Jeg har forelsket mig i de fine multipavillioner, som alternativ til de helt almindelig hvide og firkantede telte..... men men men, kan ikke finde et firma i Nordjylland der udlejer disse - er der mon nogen der kan hjælpe mig?? Jeg har været i dialog med et vestjysk firma, men de kører ikke så langt op i landet, da det er alt for dyrt hvad angår transporten.
 15. Som oprindelig nordjyde, døbt og konfirmeret i Jetsmark kirke, har det været lidt hyggeligt at læse med på sidelinjen. Min kæreste og ut. havde ligesom jer en lille drøm om at blive gift i Rødhus Kirke, men måtte efter en morgengudstjeneste sidste år (da vi var på ferie (for mig) "hjemme" i det nordjyske) konstatere at vi den bliver for lille eller antallet af gæster for stort. Endnu mere hyggeligt var det at se jeg på Tv2 Nords Facebook side i går. Kunne virkelig kun smile til kommentaren om at I havde snakket om hvorvidt det egentligt var meningen at I skulle giftes (med alle de problemer I er stødt på undervejs) Jeg håber I har haft et par hyggelige dage og at alt blev som I drømte om. Tak for at dele forberedelserne herinde Ser frem til at se billeder fra dagen!