PN2111

Nyt medlem
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About PN2111

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Jeg ville ikke sende save the date ud til folk, som kun er inviteret til reception. Både for at undgå misforståelser, men også fordi jeg ikke synes man på samme måde kan "forlange" at de sætter kryds i kalenderen og dermed ikke planlægger ferie eller andre ting på det tidspunkt. Altså, sagt lidt hårdt, så var de ikke "vigtige" nok til at blive inviteret til den rigtige fest, derfor kan man heller ikke regne med, at de prioriterer ens bryllup så højt Jeg sender til alle dem, der skal med til middag og fest.
 2. Et lidt mere elegant alternativ til pizzasnegle er at lave disse pizzastænger, som min mor tit laver til fester og receptioner. Du laver en pizzadej og ruller den ud i aflange firkanter, ca 10-15 cm brede og så lange så de stadig kan være i bradepanden. Så topper du med tomatsovs og skiver af frisk mozzerella, bager dem i ovnen, og så kan du fryse dem eller komme dem i køleskabet. Når de skal bruges varmer du dem op, og bagefter topper du med serranoskinke eller parmaskinke, rucola, parmesan i flager og drypper med lidt grøn pesto (du kan selvfølgelig vælge det fyld du har lyst til, men den her er en velafprøvet vinder). Så skærer du stængerne ud i smalle stykker - et voila! Nem og lækker receptionsmad, der kan spises med fingrene.
 3. Jeg ville også satse på at hyre en eller flere voksne damer til hjælp. De har bare meget bedre overblik og skal ikke vejledes hele tiden. De gange jeg selv har hjulpet med servering til bryllupper har jeg fået i omegnen af 1000 kr for en eftermiddag og aften - en samlet pris, ingen timeløn.