monibruus

Medlem
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by monibruus

 1. Hvad med at holde en intim vielse, en reception for den lidt bredere familie og vennerne og så en lækker intim middag med den nærmeste familie? :-) Så kan I få lidt af det bedste fra begge verdener.
 2. Åha, det er et svært emne, netop fordi mange forbinder det med en bryllupstradition. Jeg har selv frabedt mig det, og her med en 10 dage to go tror jeg, at jeg slipper. Når emnet er kommet op har jeg egentlig bare været meget klar i mæglet og sagt, at det vil jeg gerne være fri for. For mange er polterabender jo en fejring af end sidste "frihed" og det giver slet ikke mening for mig. Jeg vælger jo at blive gift og er lykkelig for det valg. Særligt min familie har haft lidt svært ved at respektere det, i troen på at jeg måske ville fortryde det, men så må man altså bare stå på sit. I de fleste tilfælde fornemmer jeg at venner eller familie føler en lidt af på, hvad man har af ønsker til sådan en dag, og der kan man jo meget passende sige, at man egentlig bare vil slippe for det
 3. Jeg har hørt om mange, som har bestilt fra Minted.com og Weddingpaperdivas.com og har været meget tilfredse. Hvis du overvejer de sider, så tilmeld dig deres nyhedsbreve. De sender ofte rigtig gode tilbud ud via dem
 4. Da vi skulle til at lave invitationer stod vi i det samme dilemma. Vi endte med at sende trykte bryllupsinvitationer ud til alle vores gæster. Jeg synes, bryllupsinvitationen kan noget helt særligt med at sætte en stemning for festen, og vi har valgt at bruge designet til bl.a. menukort også, så det sikrer en rød tråd for dagen, som jeg syntes er rigtig fin. Til de gæster, som skal med til festen om aftenen har vi lavet et kort med "detaljer" og lidt ønsker. Vi fravalgte helt at lave en hjemmeside, men har sendt et par praktiske informationer ud pr. mail til alle, bl.a. om parkeringsforhold og toastmaster. Jeg synes ikke vi havde "nok" at fortælle vores gæster til, at jeg synes det var det værd at lave en hjemmeside, haha.
 5. Jeg har selv valgt en kjole i fuld blonde. Jeg prøvede også slør med blonde på, men jeg synes det kom til at overdøve udtrykket, så jeg gik med det helt simple, men gulvlange, slør Det er selvfølgelig ikke så nemt at give i arv.
 6. Jeg synes også den smalle er bedst. Til gengæld synes jeg navneskiltet kommer til at virke lidt... alene der på tallerkenen? Jeg tror, hvis jeg skulle gå med en helt anden løsning, at jeg ville lægge servietten på tallerkenen, som den ligger på det sidste billede, og så med det lille navneskilt ovenpå servietten hvis det er til at læse.
 7. @diskobil Det anede jeg ikke Gad vide om det er en reaktion på deres jo ret ringe ry, haha.
 8. Altså, ellers så er I måske ude i Meyers Catering? Det kiggede vi selv på før vi gik væk fra idéen om at stå for alt selv. Vi synes det så lækkert ud. Og så kan I selv vælge om I vil have dessert osv., hvis bryllupskagen skal spises til dessert https://www.meyersmad.dk/bestil-mad/catering/faste-menuer/selskabsmenu-da/?gclid=CjwKEAjwtJzLBRC7z43vr63nr3wSJABjJDgJSmHorD7f8UjNNRYST4cLGZM6LMTdK2Y7gt2LLbYvEBoC-rPw_wcB&gclid=CjwKEAjwtJzLBRC7z43vr63nr3wSJABjJDgJSmHorD7f8UjNNRYST4cLGZM6LMTdK2Y7gt2LLbYvEBoC-rPw_wcB#selskabsmenu---juli---okt Det kunne også være Gorms, som både tilbyder at komme ud eller lave selskabsmenuer. http://www.gormscatering.dk/events Tænker det kunne blive et lækkert italiensk twist Ellers er der Smageriet, som jeg erindrer at have fået en glimrende konfirmations-menu fra et par år tilbage. De har pæne anmeldelser på trustpilot i hvert fald. http://www.smageriet.dk/
 9. Hej JSR. Vandfast mascara er selvfølgelig et must for at det ikke smitter af. Jeg er fan af en fra Clinique :-) Derudover skal du prime dine øjenlåg og lægge noget øjenskygge på lågene, evt. bare noget der matcher din hudtone. Din mascara smitter sandsynligvis af, fordi olien på dine øjenlåg opløser den let. Derudover vil jeg anbefale dig at bruge en primer under din foundation, som holder makeuppen på plads og forhindrer olien i at trække ud. Ovenpå din foundation lægger du så et lag pudder, særligt i t-zonen. Nilens Jord har den fineste priming- og setting pudder, som du måske allerede kender? :-)
 10. Hej Line. Asos har jo en hel brudekollektion, som du burde tjekke ud! Zalando og Bootz har også mange fine bud, hvis du søger efter lange, hvide kjoler. Kina-siderne kan kun gå galt tænker jeg. :-) Hold dig hellere til noget som du kan returnere, hvis det ikke er dig. Ellers bliver det hurtigt en dyr kjole alligevel. Ellers har Mille Emilie, som driver sin egen blog, lavet 30 forslag til kjoler, som ligger i en overskuelig prisklasse her: http://sonomaseven.dk/bryllup-jeg-har-boykottet-brudekjolebranchen/ Selv er jeg helt skudt i nr. 4, men jeg kender selvfølgelig ikke dit budget :-)
 11. Hej Julie. Jeg har faktisk ingen anelse om hvad det koster eller hvad mulighederne er. Men jeg synes I skal se på Dieselhouse. Jeg har været på rundvisning derude, hvor de var ved at gøre klar til et bryllup om lørdagen. Det fede er at I kan sejle derud, når nu I alligevel er i båd. :-) Så rustikt, flot og anderledes! Men så skal I nok leje lokalerne og selv sørge for mad osv. Ellers kan man leje Pladeværkstedet Eventhal ude på Refshaleøen. Også meget rustikt og flot. Igen, hvor I sørger for alt andet selv. Prøv evt. at slå lokationen op på Instagram; der er mange fine bryllupsbilleder derfra. Ellers er der Pakhus Bryggen på Islands Brygge. Det ligger fra 1.400 kr. pr. person :-) Håber det inspirerede lidt! Kh Monika
 12. Karim Design har en der minder lidt om. Den ligger i 11.000 :-) http://karimdesign.dk/produkt/eldore/ Jeg har købt min brudekjole der, og synes personligt servicen har været rigtig god indtil videre. Bare en anbefaling herfra.
 13. Din kjole er så smuk, og fremhæver virkelig dine smukke kurver! Stropperne skal blive som de er, og jeg ville også skippe bæltet. Alene fordi der med mere glimmer vil blive for meget at se på med al den smukke blonde din kjole har. Jeg tror, der ville ende med at ske for meget, og så ville man ende med at kigge på kjolen frem for dig :-)
 14. Hej En blogger, Emilie, som jeg følger holdt sit bryllup der sidste år. Hun har ikke skrevet så meget om Josty, men virkede tilfreds. Måske kan du finde nogle flere af hendes bryllupsindlæg, hvor hun siger lidt mere. Linket er i hvert fald her: http://emiliblog.dk/our-wedding/ :-) Ellers kan I jo med fordel snakke med Josty om jeres bekymringer omkring anmeldelserne. Hvis de har styr på deres ting forholder de sig jo konstruktivt til det.
 15. Vi holder et par timers reception ifbm. vores havebryllup. Vi er endt på en bryllupskage og massere af fade med frisk frugt og chokoladeovertrukne jordbær. :-) Vi har valgt kagen til receptionen, fordi 3 retters mad + natmad OG kage havde været for voldsomt. Og så synes vi bare kagen er en hyggelig og fin tradition - og jeg elsker kage! Vi overvejede et par alternativer for at skabe en lidt mere speciel og rustik stemning. Nogle af de ting der var i spil var: Kagebord fra SweetSneak, men de starter ved 7.000 kr., og det var lidt meget for os. Vi overvejede desuden et kæmpe flødebolletårn fra Summerbird, men var lidt bekymrede for at servere dem til et august-bryllup, hvis nu de smeltede. Og så overvejede vi sådan nogle gourmet-småkager fra Leckerbaer på Østerbro. :-)
 16. Jeg har en veninde, som venter sit 2. barn med sin kæreste i nærmeste fremtid. For at sikre deres børn har de valgt at at blive gift på rådhuset inden fødslen. De vælger at holde det rimelig hemmeligt, fravælger ringe og inviterer kun den aller nærmeste familie, som de spiser frokost med efterfølgende. De har også frabedt sig gaver osv, og ser det mest som et jura-bryllup. Om et par år holder de så drømmebrylluppet. :-) Nu kender jeg jo ikke jeres situation, men hvis I vil vente med brylluppet kan I måske overveje bare at få lavet nogle juridiske dokumenter til at sikre hinanden, hvis det er jeres bekymring? Det må din veninde kunne vejlede dig om :-)
 17. Hej Beatrice. Jeg er simpelthen bare nødt til at nævne, at dit baggrundsbillede på spørgeskemaet er helt utrolig distraherende for at kunne læse teksten. :-) Det tror jeg med fordel du kunne fjerne.
 18. Jamen, det kunne vel bare være en mail eller noget? :-) Eller et link til en dropbox man kan lægge op i?
 19. Hej Nanna. Vi stod i lidt af den samme med gaveønskerne, mest fordi det jo ikke skal lyde som en bestillingsseddel. Vi endte med at skrive: "Hvis du ønsker at glæde os med en gave vil vi værdsætte et tilskud til vores bryllupsrejse" :-) Måske kan det inspirere. Og mht. sociale medier: Ja! Det må man gerne frabede sig. I kan jo evt. vedlægge et sted, som gæsterne kan sende billederne hen, hvis I gerne vil have dem efterfølgende :-)
 20. Etsy.com plejer at være mit go-to sted til at finde sådan nogle ting. :-) Jeg har ikke lige købt morgenkåber, men har haft så fine oplevelser med at købe andre ting. Hvis du søger specifikt inden for Europa kan du slippe uden om tolden. Disse kunne fx være en mulighed - sælgeren giver mulighed for monogram: https://www.etsy.com/dk-en/listing/471238182/bridesmaid-robes-set-of-3-s-m-l-swallow?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=bridemaids robe&ref=sr_gallery_4 Ellers har gode gamle Asos også en rigtig fin morgenkåbe til brudepiger, som du kan overveje: http://www.asos.com/asos/asos-bridal-bridesmaid-robe/prd/7444908?iid=7444908&clr=Pink&SearchQuery=&cid=17245&pgesize=2&pge=0&totalstyles=2&gridsize=3&gridrow=1&gridcolumn=1
 21. Vi sendte også vores save-the-dates ud pr. mail så snart vi havde bekræftet datoen med leverandørerne. :-) Særligt fordi vi også skal giftes i sommermånederne ville vi gerne have det tidligt ud, da folk jo planlægger deres ferie i god tid. Et lille tip, som jeg er rigtig glad for at vi selv overvejede, er at tænke over hvilke invitationer I gerne vil have. Så I kan skabe en sammenhængende fortælling omkring jeres dag, fx med temaet. I kan evt. designe save the dates der minder om invitationerne selv - det gjorde vi. Ellers tilbyder rigtig mange sælgere på fx Etsy at lave digitale save-the-date filer, som ser rigtig gennemførte ud. De ligger typisk i 100-150 kr. for en digital save the date, men også mindre. :-)
 22. Ej, hvor kan man sidde og føle, at man betaler meget nu, haha! :-) Vi holder festen på et hotel i Storkøbenhavn - og priserne er jo derefter. Vi skal give 1.125 kr. pr. person for 9 timers fest. Det inkluderer: Champagne til velkomst – bydes og suppleres 3 retters menu Vine, der serveres ad libitum under middagen Kaffe/te, 2 stk. sødt samt en cognac eller likør Fri bar med øl, vin og vand Blomster i årstidens farver Men så slipper vi også for besværet med oprydning og at skaffe personale. Det hele er ligesom med (udover natmaden, der har vi bestilt en ekstern). :-)
 23. Jeg tror, jeg er lidt splittet her. Selvfølgelig skal I gøre det, som I synes er rigtigt; det er jo jeres bryllup! På den anden side synes jeg også man skal overveje sine kampe. :-) Langt de fleste mennesker nyder et glas rødvin, og hvis I skal have noget oksekød passer det nok også klart bedst til maden (Hvis I skal have fisk, så bare gå med hvidvinen!). Jeg synes det ville være ærgerligt for alle jeres andre gæster, hvis I træffer en beslutning på baggrund af gommens far. Selvom jeg godt forstår, at I ikke vil have jeres dag ødelagt, så er han et voksent menneske. Hvis I synes det er et problem, kunne I jo overveje at snakke med jeres toastmaster, og bede ham eller hende hjælpe med at "cutte ham off", hvis det går over gevind. Ellers, hvis I selv køber mængderne ind af alkohol, kan I jo beregne det, så der kun er til 1-2 glas pr. voksen. Når det hele er drukket er det jo bare ærgerligt :-) Mht. til sodavanden: I kan jo overveje at købe nogle økologiske sodavand ind. Man kan bl.a. få nogle virkelig lækre nogle fra Ribe, som jeg har set i Irma. Hvis I ikke vil have sodavand, synes jeg egentlig bare I skal lave nogle gode alternativer. Til vores eget bryllup laver vi hjemmelavet lemonade, hjemmelavet iste og noget postevand med mynte og citrus i til receptionen, som vi putter i de store 6-liters drinks dispensere. Det tænker vi bliver et fint og festligt indslag. :-)
 24. En mulighed kunne jo være at købe en kjole som er stropløs eller med spaghettistropper, hvor du så kan have en top over til vielsen, og evt. tage den af når I kommer indendørs. Celina Christensen forhandler bl.a. Catherine Deane, som har en seperates kollektion, hvor man selv sammensætter kjoler/toppe osv. :-) Den er virkelig fin, og prislejet absolut medgørligt: http://celinachristensen.dk/catherine-deane-2/ Ellers kan du måske finde noget på ASOS? De har en ret fin brude-afdeling. Denne her top tror jeg fx kunne være sød til mange enkle kjoler: http://www.asos.com/asos/asos-bridal-top-with-lace-and-gems/prd/7731008?iid=7731008&clr=White&SearchQuery=&cid=21606&pgesize=36&pge=1&totalstyles=182&gridsize=4&gridrow=3&gridcolumn=3
 25. Jeg har arrangeret at vi får en taco-truck ud og serverer all you can eat-tacos i en time. Ham der har virksomheden har sådan en ombygget, blå folkevogn, som han normalt kører rundt i København og serverer tacos fra. :-)