IsabellaF

Nyt medlem
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About IsabellaF

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Køn
 1. Hej, vi går med tankerne om, at lave vores invitationer selv, men søger en god trykker i Københavnsområdet til en fair pris. Trykkeren må gerne kunne lave guldtryk og med forskellige typer af karton. Nogle anbefalinger?
 2. Det var lige præcis hvad vi overvejede. Præsten har dog ikke mulighed for at komme ud, fordi han så skal aflyse andre bryllupper. Desværre.
 3. Hej, Tidligere skrev jeg et indlæg vdr. afholdelse af bryllup på frederiksberg, som min forlovede og jeg er blevet ret hug på. Dog er vi omvendt også meget betaget af hvad et bryllup på landet kan, og skal uanset hvad, om brylluppet bliver holdt på frederiksberg eller på landet, giftes i kirken i Kirke Såby (midtsjælland 37 min fra Frederiksberg), da min forlovede kender præsten der. Når dette er sagt har vi fundet det skønne Herthadalen, som vi også er blevet ret forelskede i. Omvendt har vi mange gæster der kommer fra København, hvilket vil gøre det besværligt med hjemtransport, og nærmeste hotel/vandrehjem ligger 20 min derfra i bil. Tvivlen er nu begyndt at melde sig, hvorvidt vi skal holde bryllup på Frederiksberg eller i Lejre... Derfor vil jeg høre om der evt. er nogle Københavnere, der har erfaring med afholdelse af bryllup på Herthadalen, og transport af gæster efterfølgende (til station eller hotel)? Vil gerne gøre det så nemt og bekvemt som muligt, for de gæster, der kommer langsvejs fra (københavn, jylland og udlandet), og ønsker helst ikke at give dem en for stor udgift. Er der nogle der har oplevet, at det var et problem for gæsterne, hvis brylluppet blev holdt på landet - langt fra alting - eller skal man forvente at sine gæster indfinder sig med det? Vi vil jo helst gerne have en rigtig god fest, hvor gæsterne ikke går ned på drikkevarer, blot fordi de kommer langvejs fra eller har medbragt bil :-)
 4. Mange tak for Jeres svar :-)
 5. Hej, Er der nogle herinde, der har erfaringer med Josty og afholdelse af bryllup, som kan fortælle lidt om deres oplevelser? Hvordan er det med støj og lydniveau, når der er flere selskaber - er det så slemt som jeg har hørt?