Månebarn

Medlem
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Månebarn last won the day on May 7 2018

Månebarn had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Månebarn

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  18.01.2020
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Så længe det ikke regner, så vil jeg regne det som succesfuldt bryllupsvejr. Vi krydser fingre for at DMI's spådom går i opfyldelse.
 2. Er helt vild med den 'uperfekte' buket. Synes det er så charmerende og naturligt på en romantisk måde
 3. Kan godt lide jeres enkle ringe og synes ikke nødvendigvis at enkelt er maskulint
 4. Hvor er du sød
 5. Invitation - udkast Jeg har lavet et lille udkast til en side af invitationerne ud fra kortet i Harry Potter. Synes det er en god måde at sætte stemningen for festen og eftersom der er lang tid til at der skal sendes noget ud så kan jeg jo nå at ændre dem mange gange.
 6. Jeg lider lidt af det samme, og så havde jeg vist ikke helt langt nok hår lige nu, men kan så godt lide at integrere fletninger i frisurer.
 7. Kjolen er virkelig fantastisk og klær dig så godt, jeg synes ikke at det er et problem at den er lidt lang dog. Har du dine sko på inde under på billedet?
 8. Jeg kan så godt lide tanken om forlovelsesbilleder. Er på en måde lidt mere hyggeligt og intimt end bryllupsbillederne. Tror bedst jeg kan lide dem med hyggetæpperne, men det er måske lidt varmt at lave lige nu
 9. Glassene med blonde bliver så romantiske og brudepigehåret er ret fedt, Fik lyst til at prøve frisuren på mig selv.
 10. Jo jeg kan se at der netop er nogle ideer til at bruge led batterilys på nettet som jeg tænker må være muligt at gøre selv.
 11. Det må du hellere så du skal i hvert fald være velkommen
 12. Tak :D vi har åbenbart lidt de samme tanker, hvilket er ret fedt. Jeg vil meget gerne se dine DIY tutorials har en masse ideer, men har så lang tid til planlægningen at jeg lige så godt kan samle alle de ressourcer jeg kan finde. Er igang med at planlægge eliksirhylden lige nu, fordi det kræver en masse indsamling af flasker så fokuserer på at lave en liste over eliksirer og finde på indhold og labels.
 13. Tak Kesa. Ja folk forsvinder jo nok herinde efter deres store dag og jeg kan se du er meget tæt på brylluppet efterhånden Og ja anderledes bliver det nok
 14. Ja jeg er godt klar over at med de dekorationer bliver vi nødt til at vælge et sted der vil lade os pynte op som vi har lyst til det begrænser jo udvalget lidt, men er sikker på vi finder noget.
 15. Har ikke set en, men mon ikke det er muligt at finde på nogle sjove punkter selv?