IDjensen

Nyt medlem
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by IDjensen

  1. Hej alle piger Jeg har nu oprettet mig som bruger her på bryllupsklar da jeg mangler hjælp i forhold til bryllupskagen. Vi skal giftes den 15/07-17, og har heletiden haft ideen om selv at ville lave kagen, som egentlig skulle være lagkager, dertil pyntet med et væld af bær og frugt. Problemet er bare, at det ikke fungerer som jeg vil have det til - bundene suger alt for meget væde så de bliver helt smattede! Så nu har vi droppet ideen med dét "gør det selv projekt" da vi alligevel har en million andre ting at tage os af. Problemet lå også i at de skulle lave mere end 24 timer forinden, da vi ellers ikke har tid Derfor - kender i nogen, meget gerne med referencer, der kan lave en bryllupskage? Om den er stablet, eller det er flere enkelte kager er som sådan underordnet. Vi ønsker en helt rå/nøgen kage, der ikke er overtrukket med fondant, marcipan eller lign. Men nogle gode bunde, med lækkert fyld som SMAGER af noget. Dertil overpyntet med et væld af bær, afsluttet med et pust flormelis. Vi kommer fra Vejle, og brylluppet er i bredebro - vi vil derfor gerne at kagen kan leveres på dagen. Vi skal først have den til dessert kl. 21 om aftenen! Jeg håber nogle kan byde ind
  2. Jeg glemte vidst at skrive at det er til 52 personer
  3. Her er vores ønsker :-) Håber de kan bidrage lidt til inspiration Service - blå stentøjstallerkener og skåle Oplevelsesgaver Havemøbel lænestol Salatslynge Støvsuger Årskort til zoo Saltlampe Minihakker OBH Skærebræt i træ Knivsæt Gavekort til 3D laserprint i glas (til et af vores bryllupsbilleder) Juletræsfod Gavekort til romantisk hotelophold Circle of love - infinite love figur Ekstern harddisk Powerbank Paraso Terrassevarmer Parasolfod Hængekøje Penge Gasgrill Gavekort til wellness Gavekort til alt muligt :-)
  4. Vi skal bruge bryllupsrecepten, Uffe Birk - Han har indtil nu været yderst professionel, behagelig og venlig! Vi GLÆDER os til at han skal fotografere vores store dag :-)