Gracelin

Nyt medlem
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Gracelin

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Jeg har gået med helt samme tanke. Er også meget i tvivl om gæster vil downloade en app.
 2. Jeg synes umiddelbart at dette er en super ide Det er jo perfekt hvis man tænker man kun skal have et par roser her og der, men hvis man nu forstiller sig at man gerne vil have et "vandfald" ned. Altså ikke over hele kagen, men i en stribe ned af siden (tænker her på en 3-lags kage) vil det så ikke bliver træls at spise at der har været en masse rør i? Eller er det bare mig der ikke helt har gennemtænkt det?
 3. Åhh havde slet ikke tænkt at man kunne købe dem færdige... Det skal jeg lige overveje. God ide =) Det der lidt taller for de rigtige roser er, der er pyntet med røde roser over alt så det passer godt ind hvis det også var på kagen
 4. Hej allesammen Jeg får lavet den lækkersete bryllupskage til mit bryllup. Har prøvesmagt smagene og har også fastlagt hvordan den noglelunde skal se ud - så det hele spiller bare. Jeg har dog en ting som jeg er meget usikker på og det er de roser som jeg gerne vil have på kagen som pynt. Jeg vil gerne at der er mørkerøde roser på, og hende der skal lave den for mig har så fortalt at man kan lave det i fondant, marcipan eller sætte rigtige roser i kagen (ikke direkte, men et lille rør gennem kagen hvor rosen kan sidde i. Rosen vil ikke røre kagen). Hun anbefaler mig at vælge rigtige blomster da hun mener at de bliver de flotteste. Marcipan kan man ikke farve helt den farve jeg gerne vil have, og fondant bliver helt hårdt. Jeg ved ikke helt hvorfor, men synes ikke at rigtige roser høre til på en kage, men ved ikke om det bare er mig? Hvad er jeres holdning til rigtige roser på en bryllupskage? Skal lige siges at kagen skal overtrækkes med marcipan.