Idaamalie

Nyt medlem
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Idaamalie

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  01.09.2018
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
 • Lokation
  København
 1. Jeg er (desværre) også enig. Jeg ville ikke være interesseret i det, da jeg heller ikke synes det er luksuriøst at have glas med reklame på. Hvis jeg serverede Moët, ville jeg foretrække at mine gæster bare smagte at det var lækkert, frem for at få stukket i næsen at jeg havde brugt mange penge ;) Med venlig hilsen Ida
 2. Jeg synes overhovedet heller ikke det er noget problem
 3. Det kommer måske også til at lyde lidt hårdt at spørge om de 'gider' - for ja, det er jo venner og familie, så selvfølgelig gider de én Jeg ved bare ikke lige om man får det gjort, når man sidder der til festen. Det er nok en god idé at skrive det i invitationerne - det er bare lidt for sent i mit tilfælde
 4. Goddag - Jeg kan se det er lidt tid siden du har skrevet, men jeg ville bare fortælle at min blondekjole bliver lagt op hos Oxvang og Sulbæk på Amager. Det koster 1400 inkl. at få gjort blondestropperne kortere også. Min kjole er dog ikke ligeså fyldig, som det billede du har lagt op, men du kan jo prøve at ringe til dem og høre. Jeg kan dog ikke fortælle om det er godt endnu - jeg henter først kjolen d. 3/7 - men de var søde.
 5. Tillykke med kommende bryllup! Jeg ville bare byde ind med at jeg har hørt en hel masse godt om Kayak bar - jeg tror der er rigtig gode muligheder for at holde en god fest Derudover vil jeg også sige at streetfood til et bryllup sagtens kan lade sig gøre - det eneste jeg ville bekymre mig om, var om gæsterne kom til at stå i kø, men hvis man sørger for nok food-trucks (hvis det er det du mener med street-food), så tror jeg det er fantastisk!
 6. Jeg tror også vi kommer til at bruge den - nok også kombineret med et instagram-hashtag. Der er vel heller ikke noget at miste ved at prøve Men tak for tanker!
 7. Hej alle - Er der nogen der har erfaringer med at bruge Wedbox-appen? Det lader til at være ret nemt at gå til, men jeg ved ikke om ens gæster 'gider' at downloade en ny app. Ville man selv hvis man var gæst? Er der nogen der har prøvet det? Eller har andre foto-apps de vil anbefale?