Michellekyhl

Medlem
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Michellekyhl last won the day on February 15 2018

Michellekyhl had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Michellekyhl

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  10.08.2019
 1. Det kommer jo selvfølgelig an på, hvor standhaftig du kan være i de 4 måneder inden brylluppet :)! Hvis du ved, at du har tendens til at "falde i" kunne det måske være en idé, at få en kostvejleder til at lave en kostplan til dig, så det bliver lidt nemmere at overholde. Hvis man tager udgangspunkt i ca. 1 kg i ugen så burde du kunne nå at tabe en god del inden brylluppet :D
 2. Tusind tak for, at I har taget jer tid til at svare! Jeg har også haft kontaktet jer - men så fandt jeg ud af, at i jo var beliggende i den helt anden ende af verden ...og så vil jeg jo også gerne støtte nogle af de mere "lokale" DJ's når nu det skal være.
 3. ØØØØH JA! Gør lige dét
 4. Hejhej alle sammen! Min kommende mand og jeg, går og funderer over, om det skal være "band" eller DJ til festen Jeg hælder mest til DJ, da jeg er så bange for, at musikeren kan have en "dårlig dag", hvis man kan sige det sådan. Jeg vil også rigtig gerne høre sangene, sådan som jeg nu kender dem, og med de kunstnere, der synger dem oprindeligt Jeg tror, at han hælder mest til livemusik blandt andet pga. den specielle stemning det vil kunne give til et bryllup. Nå, men for at komme frem til mit spørgsmål! Er der nogle af Jer, her i Nordjylland, der har brugt en DJ til festen, der vil dele jeres erfaringer? Jeg tænker på: Hvem skal man lige vælge? ...og hvad kan man forvente prismæssigt? På bryllupsmessen i Aalborg, var "Foxybeat" ved én af standene - er der nogle af Jer, der har haft erfaring med dem? Mange hilsener fra Michelle
 5. De er bare mega fede!! Det er godt nok et kæmpe arbejde, hva ..og det tager garanteret længere tid, end man lige regner med!
 6. Wauw den 3. kjole er simpelthen vidunderligt smuk til dig! Hold da op
 7. Mega søde bordkort De er blevet rigtig flotte!
 8. Nu er vi ved at være kommet lidt ind i det nye år! Går det stadig planmæssigt med vægttabet for dig
 9. Hejhej Stine :D Mange tak skal du have! Og i lige måde da. Ja, det virker også til, at det er meget populært lige i øjeblikket! Men det er simpelthen da også bare så smukt med en masse lys! Jeg elsker det! Det er så romantisk
 10. Det er godt nok også ved at være tæt på! Puha er du ikke ved at være så utroligt spændt?? Ærgerligt med sygdom! Men trods alt godt, at det er inden brylluppet godt du er ved at være ovenpå igen!
 11. Kjolen skal på til allersidst en halv time inden du skal ud af døren (så kan den lige nå at blive snøret ind igen, hvis den skulle give sig) :D Hav en skjorte på, når du får sat hår og lagt makeup! Den skal nemlig ikke over hovedet bagefter, og så ødelægger du ikke frisuren! Og makeup før hår!
 12. Her her lidt billeder af de forskellige DIY vi havde tænkt os at drage inspiration fra. Der er bordkort, menukort, bordkanten, lidt lys og invitationer! Hvad synes i??
 13. Det er i hvert fald den følelse jeg får, når jeg ser det! Må jeg spørge, hvordan du ændrer i overskriften på dit indlæg??
 14. Vi har besluttet os for, at vi vil have en "rigtig" bryllupskage! Så må vi spare et andet sted.. Man kunne måske lave et kagebord med "nemme" kager man kan lave i forvejen selv? Små mazariner, træstammer, romkugler eller hindbærsnitter - og så høre den lokale bager om de kan lave en kage også - så behøver den jo ikke, at være så stor.
 15. Hahahaha Pfff, alt kan vel gøres hyggeligt i det rette selskab!