giftes2018

Nyt medlem
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About giftes2018

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. det bliver ikke en særlig stor fest, der er børn med, og vi regner med at lave forskellige lege/hygge osv imellem måltiderne. Har I en ide/eller set hvordan man kan skrive det i indbydelsen?
 2. Hej, vi skal holde et uhøjtidligt bryllup. Min mand vil ikke have taler, sange osv. Det en dag hvor der også er børn med, og det skal gerne være noget afslappet noget og hvor vi ikke sider bænket hele dagen. Kan man godt skrive det i indbydelsen at man frasiger sig det men fx ønsker et personligt brev, hvis nogen føler de har noget at sige til os ?
 3. dem har jeg netop selv fundet frem til og tror vi prøver at kontakte dem. Tak
 4. Skal giftes til august. Jeg har nogen ideer til hvordan vores bryllupskage skal se ud (ikke traditionel) og ikke i flere lag. Jeg kan nok godt lave den selv, men jeg vil også bare gerne kunne slappe af i dagene op til. Så er der nogen der kender nogen ?? Følger mange på instagram men de er i jylland
 5. Hej, vi skal vies på rådhus. Vi har fået at vide at det foregår mellem 9-12 i vores kommune. Vi ved endnu ikke hvad tid vi bliver viet. Men man kan jo ikke invitere alle gæsterne på det tidspunkt. Jeg tænker at vores forældre skal med og min søster med familie, men hvad skal vi lave efterfølgende. Og kan man evt først invitere gæster til kl 16 til velkomst drink og tapas og gaveoppakning og efterfølgende middag kl 18 fx `?