meretegosha

Nyt medlem
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About meretegosha

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  11.08.2018
 1. Hej Alle sammen Jeg er på jagt efter nogle brudesko og jeg har været i diverse butikker såsom: Lilly, Holst, Deichmann, Bianco m.fl. Jeg har dog fundet nogle sko, jeg er lidt vild med i forskellige amerikanske webshops. Problemet er bare at jeg er lidt for sent ud ift. at kunne bestille dem hjem, samtidig vil jeg også være sikker på, at jeg kan holde ud at have dem på i over 10 timer. Derfor vil jeg høre om der er nogen, som kender nogle butikker i Jylland, der sælger sko ligne dem her eller bare ikke de typiske klassiske sko, for jeg kan ikke selv finde nogen.
 2. Tusind tak for jeres besvarelser, det hjalp en del at få andres syn på problemet. Indtil videre er vi kommet frem til at aftale et nyt møde med medleverandørerne uden svigermoderen og vi er begyndt at kigge på vegetariske muligheder i stedet, så vi ikke behøver 3-4 forskellige forretter, for det bliver lidt nemmere når resten bliver buffet.
 3. Hej alle sammen Jeg er normalt ikke den der er på forskellige forums, men jeg har virkelig brug for at høre nogle andres mening, som sådan er neutrale. Jeg er en forholdsvis ung brud, der skal giftes med den dejligste forlovede til sommer. Jeg har bare virkelig svært ved denne madplanlægning og jeg har lige været til samtale med en kok om maden, hvor min forlovede og svigermor med og det var ikke en god oplevelse og jeg synes virkelig ikke om den menu der er kommet ud af det. Min svigermor har nogle helt klare ideer om hvad HUN gerne vil have at spise til vores bryllup, men det stemmer ikke rigtig overens med hvad vi gerne vil, derudover har jeg prøvet at snakke med min ene brudepige om det og nu er jeg bare bombet med hvad alle andre gerne vil have at spise, og intet af det stemmer overens med hvad vi gerne vil eller så kan de kan ikke lide maden. Det skal siges at jeg er pescotar, hvilket betyder nogenlunde det samme som vegetar, men jeg spiser fisk. Så de personer der har ytret sig vil alle sammen gerne have kød, eller så kan de ikke lide fisk. I det tilfælde mener min forlovede selv at når man holder en bryllupsfest er det for alle andre end os selv, men det forholdsvist nemt for ham, for han spiser kød, hvilket jeg ikke gør. Det menes også at vi skal tage hensyn til majoriteten og ikke minoriteten, og ja jeg er en del af minoriteten. Jeg mener bare selv at det er vores fest og jeg som sådan gerne også vil kunne spise noget, som ikke kun er salat til mit eget bryllup. Jeg er dog ved at give op ift. brylluppet og bare acceptere at jeg må nøjes med noget grønt salat sammen vegetaren der også kommer, da der ikke ses den store opbakning om at jeg og hende skal kunne spise andet. Hvad skal jeg gøre??????