Plindstrup

Nyt medlem
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Plindstrup

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 08/07/1986

Profile Information

 • Vielses dato
  18.08.2018
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Mand
 • Lokation
  Bramming
 1. Vi laver nogle små gaveæsker der står ved hver plads. I gaveæsken er lidt, som gæsterne måske kunne tænkes at få brug for - samt noget de kan gemme til senere brug. Indtil videre har vi puttet følgende i: - 2 små pakker V6 tyggegummi (med 2 stk tyggegummi i hver). - 4 tandstikker - Parfumeprøve (herreduft til mændene og dameduft til kvinderne). Vi overvejer om der også skal et par panodiler i. Har I andre gode forslag? Æsken er ikke særligt stor, som i kan se.
 2. Marcipan/fondant-roser kan sagtens blive rigtigt flotte. Også i farven. Jeg ville foretrække fondant-roser. Almindelige roser kan hurtigt blive slappe, når de står uden vand for længe.
 3. Kender I ikke nogen som kan hjælpe, således at jeres gæster ikke skal igang? Vi har bestilt personale. Men jeg ved at 4-5 af min forlovedes kolleger ellers havde tilbudt at hjælpe. Jeg ville blive meget overrasket, som gæst, hvis jeg pludselig blev sat igang med severing eller oprydning.
 4. Hej, Vi skal sidde ved runde borde. 6-8 personer ved hvert bord. Mit dilemma kræver en lille forhistorie: Da jeg blev født, blev min far sparket ud og jeg så ham først da jeg var 7-8 år. De følgende år så jeg ham årligt, ofte omkring jul/nytår. Men han har været en dårlig far, hvad angår at holde kontakten og holde sine løfter. Han flyttede pludselig 10 år til Iran (hvor han oprindeligt er fra) og jeg hørte ikke fra ham i de 10 år. Nu er han, for et par år siden, flyttet tilbage til Danmark igen, med sin Iranske kone og de 3 børn han har med hende. Han bor i min naboby. Jeg har god kontakt til ham nu og især mine halvsøskende. Selvfølgelig er både min far, mine halvsøskende og hans kone inviteret til brylluppet. Mit dilemma er at jeg ikke aner hvor jeg skal placerer min far. Der er ingen tvivl om at jeg skal sidde med min kone og hendes forældre. Min mor skal selvfølgelig også sidde med os. Min mor har dog en kæreste (som hun har haft igennem mere end 10 år). Han har dog aldrig fungeret som en far for mig, da hun først fandt sammen med ham efter jeg flyttede hjemmefra. Men jeg tænker at han vel bør sidde sammen med min mor, samme med os? Yderligere tænker jeg at min forlover, som også skal være toastmaster, ligeledes skal sidde til bords med os. I så fald, sidder vi: Min kone Mig Svigermor Svigerfar Mor Mors kæreste Forlover Det er 7. Så er der én plads tilbage. Skal jeg droppe at have min mors kæreste siddende ved mit bord? Kan jeg tillade mig at undlade at have min far siddende ved mit bord, set i lyset af at jeg måske egentlig synes at ikke fortjener en plads der? Ville det normale være at bide det i sig og lade min far sidde med? Og skal min mors kæreste, igennem 10 år, så stadig sidde der, eller skal han flyttes til et andet bord? Min forlover har en kone. Skal hun også sidde med ved bordet, eller placerer man hende et andet sted? Jeg synes godt nok det er svært at få kabalen til at gå op.